Tancament de terrasses de pvc o alumini 

tancament de terrasses de pvc o alumini

El tancament de terrasses de pvc o alumini és un concepte útil per a molts tipus de vivendes. Els tancaments de terrasses solen estar fets de materials duradors com el PVC o l'alumini, per la qual cosa poden durar anys.

A més, poden ajudar a protegir el jardí de les dures condicions meteorològiques, com la pluja i el vent. Tot i això, cal tenir en compte algunes coses abans d'escollir un tancament de terrassa.

Per exemple, voldrà assegurar-se que els materials són resistents als raigs ultraviolats i prou segurs per protegir la zona del seu pati de qualsevol dany.

A més, és possible que vulgueu triar un estil que complementi l'arquitectura de casa. Tenint en compte aquests factors, escollir un tancament de terrassa pot ser un procés gratificant. En última instància, el tancament de terrassa adequat serà el que s'adapti millor al seu estil de vida. 

Quan costa un tancament de terrassa? 

Els tancaments de terrasses ofereixen molts avantatges pel que fa a les tanques tradicionals. Al preu, solen ser més barats que les tanques tradicionals, i són més còmodes i fàcils de mantenir.

A més, els tancaments de terrasses poden augmentar la privadesa i ajudar a mantenir el seu espai exterior totalment funcional. Un tipus popular de tancament de terrasses és la pèrgola, que sol estar feta de fusta o metall i presenta materials intricats.

Depenent de les seves preferències estètiques, també pot considerar altres estils de tancaments de terrasses, com ara les barreres de blocs o els jardins penjants.

En última instància, el preu d'un tancament de terrassa dependrà de diversos factors, com els materials utilitzats, la mida de l'estructura i qualsevol característica especial que vulgueu.

No obstant això, amb una planificació i recerca adequades, podeu aconseguir el tancament de terrassa perfecte per a les vostres necessitats a un preu que us convingui.

Com determinar l'alçada adequada del tancament per a la terrassa

Hi ha molts factors que poden determinar l'alçada adequada per al tancament de la terrassa, des d'assegurar una circulació de l'aire correcta fins a garantir la seguretat en regar les plantes.

Un factor important a tenir en compte és lespai lliure necessari sota les taules i les cadires. Si les cadires són altes i la taula és estreta, és possible que hagueu d'elevar el tancament per evitar que els convidats es colpegin quan estiguin asseguts a taula.

En canvi, si les cadires són més curtes i la taula més ampla, podeu mantenir el tancament a l'alçada de la base i simplement passar per sobre. Si teniu en compte aquests factors, podreu determinar la millor altura per al tancament de la terrassa i convertir-lo en la part més agradable del seu espai exterior. 

tancament per a la terrassa

Com triar el tipus de tancament adequat per a la terrassa

A l'hora d'escollir el tipus de tancament adequat per a la terrassa, cal tenir en compte algunes coses. En primer lloc, heu de tenir en compte l'ús que penseu fer de la vostra terrassa.

Per exemple, si pensa utilitzar-la com a lloc per asseure's i relaxar-se de tant en tant, un tancament quadrat de pvc o metall és probablement una bona opció. No obstant això, si penseu utilitzar la vostra terrassa per a l'entreteniment a l'aire lliure en el futur, llavors és possible que vulgueu optar per un tancament que sigui més obert i acollidor, com un tancament d'arc d'alumini o pvc.

A més, la mida del tancament influirà en el tipus de tancament que millor s'adapti a les vostres necessitats. Per exemple, si teniu una terrassa petita on només hi caben unes quantes plantes en test, és probable que un tancament de plàstic o metall funcioni bé.

No obstant això, si la vostra terrassa és més gran i voleu utilitzar-la per a fins d'entreteniment a l'aire lliure més extensos en el futur, llavors és possible que vulgueu considerar la inversió en un tancament d'arc o un altre tipus de tancament més obert.

En definitiva, a l'hora d'escollir el millor tipus de tancament per a la terrassa, és important tenir en compte tots els factors esmentats anteriorment per treure el màxim profit al seu espai. 

Tancament alumini local

Tancament de terrassa a pvc 

El tancament de terrasses de PVC és una forma estupenda d'afegir bellesa i funcionalitat al pati del darrere. Aquestes estructures solen estar fetes de materials de PVC flexibles, cosa que els permet transformar-se de diverses maneres a mesura que creixen amb la seva família.

Poden utilitzar-se com a zones de descans o de joc, així com bells miradors i sistemes de recollida de pluja. Els tancaments de terrassa de PVC també poden presentar-se en una gran varietat destils, així que escolliu el que millor sadapti a les seves necessitats i preferències destil.

Sigui quin sigui el propòsit o l'ús, aquestes estructures flexibles són una gran manera de fer que el vostre jardí sigui acollidor i confortable. Així que prova-les avui mateix: podrien ser just el que està buscant! 

Tancament de terrassa en alumini

L'alumini és un material durador i elegant que s'utilitza habitualment als tancaments de terrasses per protegir-los dels elements. És lleuger i fàcil de mantenir, per la qual cosa és una opció ideal per a espais exteriors on el manteniment és un repte.

L'alumini també és resistent a la corrosió ia la putrefacció, cosa que el converteix en una excel·lent opció per als espais exteriors propensos a problemes de manteniment continu.

A més, l'alumini és relativament barat, cosa que el converteix en una opció assequible en comparació amb altres materials que solen utilitzar-se als tancaments de terrasses. En general, l'alumini és un material ideal per als tancaments de terrasses, ja que és durador i bonic alhora. 

Tancament mallorquines terrassa

Què és el més important que cal tenir en compte a l'hora de tancar la terrassa? 

A l'hora d'escollir el tipus de coberta adequada per a la terrassa, cal tenir en compte alguns factors clau. Depenent de l'ús que li doneu a l'espai, tindreu diferents opcions.

Per exemple, un sostre bàsic de teules pot ser suficient per mantenir la humitat i la pluja fora de la zona, mentre que un sostre de teules més durador que ofereixi més resistència a l'aigua ia les plagues pot ser més apropiat per a activitats com la jardineria o la celebració de festes en un clima més càlid.

A més, el vostre pressupost també influirà a l'hora de determinar quin tipus de teulada us convé. Per exemple, una opció de teules més barata podria ser una opció assequible si simplement busca protegir les plantes fràgils d'un clima moderat, mentre que una opció de teules més cara podria valdre la pena la despesa si voleu crear un oasi més acollidor al vostre pati .

En última instància, saber quin tipus de coberta és l'adequada per a la terrassa depèn de diversos factors, com l'ús que voleu donar a l'espai i el vostre pressupost. Tenint en compte això, sempre val la pena prendre's un temps per avaluar les seves necessitats i examinar les diferents opcions per trobar la millor coberta possible per a les seves necessitats. 

La raó més comuna per la qual el seu tancament de terrassa de plexiglàs no funciona 

La raó més comuna per la qual el seu tancament de terrassa de plexiglàs no funciona correctament es deu probablement a una instal·lació incorrecta. Sense l'estructura de suport adequada, el tancament de terrassa de plexiglàs es pot combatre o fins i tot tenir fuites amb el temps.

Això pot fer que s'acumuli més brutícia i humitat a l'interior del tancament, cosa que pot provocar problemes d'oxidació i putrefacció. A més, si el tancament no es va instal·lar correctament, un envidrament inadequat pot causar una tensió excessiva en el marc i, en última instància, provocar errors.

Per assegurar-se que la coberta de terrassa de plexiglàs funciona correctament, és important assegurar-se que està instal·lada sobre una base sòlida i que tot el vidre té un suport uniforme.

Per acabar, és important supervisar la coberta de la terrassa amb regularitat per detectar possibles problemes abans que es converteixin en problemes generalitzats. 

Com netejar un tancament de PVC terrassa

La neteja d'un tancament de terrassa de PVC és una tasca important que cal fer amb regularitat per mantenir el seu millor aspecte. El primer pas és eliminar la brutícia o els residus amb un drap suau o un mocador de paper.

A continuació, heu de rentar la coberta de la terrassa amb aigua tèbia i un sabó suau. Si cal, podeu aclarir el tancament de la terrassa amb un netejador dissenyat específicament per a superfícies de PVC.

Finalment, ruixeu lleugerament el tancament de la terrassa amb un polvoritzador per mantenir-lo net i fresc. Seguint aquests passos, podrà netejar el tancament de terrassa de PVC de forma fàcil i eficaç.

Netejar finestres pvc terrassa

El que has de saber abans de contractar un contractista perquè et tanqui la terrassa 

A l'hora de contractar un contractista de sostres per tancar la coberta, hi ha algunes coses que cal tenir en compte. Una de les consideracions principals és el tipus de material que s'utilitzarà per al tancament.

Depenent de la finalitat de la coberta i de les condicions a què sol estar exposada, hi ha diverses opcions disponibles. Per exemple, si la coberta s'utilitza principalment per relaxar-se, podeu optar per instal·lar una malla antimosquits o un sistema de xarxa que permeti una ventilació suficient, però que sigui prou gruixuda com per protegir dels insectes.

Per contra, si la coberta s'utilitza per a activitats més actives, com ara fer esport o passar l'estona amb la família i els amics, podeu optar per una estructura sòlida que pugui suportar un trànsit intens sense que es trenqui.

A més d'escollir el material adequat per a la coberta, també és important assegurar-se que el contractista té l'experiència i els coneixements necessaris per completar el treball correctament.

Sense una planificació adequada i sense parar esment als detalls, la seva coberta podria acabar amb un aspecte inacabat o fins i tot insegur per als ocupants en només uns mesos.

Per això, abans de contractar algú per tancar la coberta, investigueu i feu totes les preguntes que tingueu sobre el procés i la qualitat del treball que es realitzarà.

Amb els preparatius i l'orientació adequats, potser podeu evitar acabar amb un tancament de coberta que no estigui a l'alçada de les vostres expectatives. 

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat