FINESTRES ALUMINI

Instal·lacions de finestres d'alumini

Els nostres models de Finestres d'alumini

Tot és possible amb l'alumini: color idèntic a l'interior i exterior, o blanc a l'interior i de color a l'exterior amb perfils bicolors.
Deixeu-vos guiar i trobeu la fusteria que satisfaci tots els vostres desitjos. L´estètica, la lluminositat, l´aïllament i la seguretat estan a l´abast de la mà amb la nostra línia de finestres i portes d´alumini.

Amb l'alumini, tot és possible: idèntic color a l'interior i exterior, o blanc a l'interior i de color a l'exterior. La pintura dalumini està disponible en una gran varietat colors per a la seva finestra i té una garantia de 10 anys.

Les finestres d'alumini corredisses són molt funcionals, aporta llum natural i estalvi d'espai. Dissenyat per poder maniobrar sense esforç i alhora amb seguretat. Les finestres corredisses d'alumini s'integra discretament a casa, oferint el màxim confort i lluminositat.

Aquestes grans finestres corredisses dalumini són especialment agradables dusar i ofereix una obertura total. Les fulles corredisses llisquen a les parets per quedar millor ocultes, permetent que el saló s'estengui cap al jardí quan fa bon temps. Gràcies a les fulles, la finestra corredissa d'alumini aporta tots els beneficis de la llum natural a casa seva.

La línia de finestres dalumini que presentem té una gran varietat destils i donarà un toc destil a la seva llar. Les seves elegants línies permeten un alt grau de personalització per a un acabat cuidat fins al més mínim detall.

Hi ha molts tipus diferents de finestres d'alumini, amb diferents nivells deficiència energètica i preus. Si busqueu alguna cosa que us ajudi a estalviar en costos energètics, opteu per un tipus eficient com el vidre de triple panell. Si també està buscant un bell complement per a la seva decoració, escolliu entre una varietat de dissenys de vetes de fusta, capçaleres, decoratius i finestres.

En general, les finestres d'alumini són una opció fantàstica per a qualsevol que busqui unes finestres eficients pel que fa a espai i elegants. 

Finestra Alumini Practicable Renova RPT 70 - Fulla Oculta C16

Sistema: Renova PR RPT 70 HO
Secció de marc (mm): 70
Secció de fulla (mm): 38 fulla oculta
Màxim buit envidrar (mm): 28
Trencament pont tèrmic (mm): 28/37

Marc exclusiu amb aboca aigües integrat en el marc, perfil dissenyat per a aconseguir una mateixa estètica amb la corredissa RPT Panoràmica

Finestra Alumini Practicable Renova RPT 70 - Fulla Oculta C16

Finestres i portes d'alumini, ideals per modernitzar la casa

Les finestres i portes d'alumini són ultra resistents i modernes, també són apreciats pel seu rendiment tèrmic.

La fusteria d'alumini és adequada per a totes les llars. Per a un interior contemporani, podeu optar per finestres corredisses d'alumini. Amb el seu disseny, us aportaran llum i estalviaran espai. Les finestres d'alumini són ideals per modernitzar tots els espais de la seva llar.

Les finestres d'alumini de guillotina tradicional aporten un toc de modernitat gràcies a les seves elegants línies i les cures acabades. És una excel·lent carta per donar a casa un toc d'estil i autenticitat.

Estalvia espai i lluminositat a l'habitació que triïs. Gràcies a una relació qualitat/preu immillorable, la finestra corredissa d'alumini és l'opció ideal.

Finestra Alumini Practicable Renova RPT 70 C16 - Fulla vista

Sistema: Renova PR RPT 70 C16
Secció de marc (mm): 70
Secció de fulla (mm): 78
Màxim buit envidrar (mm): 55
Trencament pont tèrmic (mm): 34

No és apta per a PASIVHAUSE

Finestra Alumini Practicable Renova RPT 70 C16 - Fulla vista

Vol aïllar millor casa seva? 

Solucions ideals per l'aïllament tèrmic

És aconsellable triar portes d'alumini per a patis. Amb el vidre d'aïllament tèrmic, les finestres d'alumini d'obertura oculta compleixen els requisits de les cases de baix consum energètic de tipus BB, alhora que proporcionen la màxima llum.

Altres finestres d'alumini practicables

Finestra alumini practicable Europea Freda 45

Finestra alumini practicable Europea Freda 45 renova

Consultar disponibilitat
Finestra alumini practicable Europea Freda

Finestra alumini practicable Europea Freda renova

Consultar disponibilitat
Finestra alumini practicable RPT Europa renova

Finestra alumini practicable RPT Europa renova

Consultar disponibilitat

Finestra corredissa d'alumini Renova CO RPT Panoràmica

Màxima eficiència i confort, sense restar espai a l'habitatge

Sistema: Renova CO RPT Panoramica
Secció de marc (mm): 70/80
Secció de fulla (mm): 39
Màxim buit envidrar (mm): 32
Trencament pont tèrmic (mm): 24 (Marco) 36 (Fulla)

Marc exclusiu en línia amb la sèrie RPT FULLA OCULTA
Perfil amb marc exclusiu Valverde, amb aboca aigües integrat, millorant l'estètica de la corredissa i formant part de la col·lecció amb la finestra practicable Renova PR RPT 70- Fulla oculta C16 per a aconseguir una línia igual en l'habitatge amb el mateix perfil i acabats en finestres i corredisses

Finestra corredissa d'alumini Renova CO RPT Panoràmica

La finestra corredissa que marca la diferència

La finestra lliscant dalumini ha estat dissenyada i creada per oferir el màxim confort. La seva obertura per lliscament es fa sense esforç, de forma senzilla i silenciosa.

Obriu la finestra corredissa completament cap a l'exterior, sense sacrificar l'espai interior. Aquesta línia ofereix una qualitat òptima per a una finestra bella, funcional i segura. Aprofiteu les línies suaus que ofereixen una aparença estèticament agradable.

Perfectament aïllada, la finestra corredissa d'alumini ofereix un excel·lent rendiment gràcies al doble vidre i al trencament de pont tèrmic.Per garantir la finestra al llarg del temps, està equipada amb un riel de poliamida, que evita el desgast prematur del marc.

Finestra d'alumini RPT Corredissa Minimalista AV

Ample de marc 134 mm. Ample de fulla 49 mm
.
Secció vista en fulla: 37 mm. Secció vista en encreuament: 19 mm.

RPT amb poliamida 6.6 reforçada tridimensionalment amb un 25% de fibra de vidre: Marc: 34 mm | Fulla: 18 mm

Envidrament: de 24 fins a 38 mm. Gruix general: 1,7 mm. Unió a biaix en marcs. Unió amb tall recte en fulles.

Pes màxim per fulla:750 kg.

Canal de ferratges: Cambra 16, possibilitat de tancament multipunt i bombí.

Finestra d'alumini RPT Corredissa Minimalista AV

Les finestres d'alumini tenen avantatges i desavantatges

Els avantatges de l'alumini sobre altres tipus són la durabilitat i la resistència a les ratllades. A més, l'alumini és molt més lleuger que altres tipus de finestres, cosa que en facilita la instal·lació i el trasllat quan és necessari.

Tot i això, l'alumini és més propens a la corrosió que altres tipus de finestres i, tenint en compte la seva lleugeresa, es pot trencar fàcilment.

A més, com que l'alumini és un metall car, les finestres d'alumini poden no ser tan assequibles com altres tipus de vidre.

Finalment, l'alumini és intrínsecament reflectant, cosa que les fa inadequades per a habitacions grans que requereixen privadesa. Amb tots aquests desavantatges, és clar que encara que les finestres d'alumini tenen els seus beneficis, no estan exemptes de problemes.

Així que, tant si esteu considerant la possibilitat de comprar finestres d'alumini com si no, sempre és important tenir en compte tant els avantatges com els inconvenients abans de prendre qualsevol decisió. 

Finestra d'alumini RPT Corredissa Renova RPT 100

Sistema: Renova CO RPT Elevable 100
Secció de marc (mm): 103
Secció de fulla (mm): 42,5
Màxim buit envidrar (mm): 31
Trencament pont tèrmic (mm): 24 (marc) 12 (fulla)

Finestra d'alumini RPT Corredissa Renova RPT 100

Les finestres d'alumini tenen un aspecte agradable, bona estètica i són lleugeres

Les finestres d'alumini tenen molts avantatges, com un disseny atractiu i funcional que millorarà l'aspecte de casa seva. Aquestes finestres solen ser lleugeres, cosa que les fa fàcils de moure dins de casa seva i resistents als danys causats pel vent i el sol.

A més, l'alumini és un material eficient, que redueix els costos d'energia i manté la casa més fresca a l'estiu. Tant si preferiu les finestres elegants de doble fulla com les d'un sol full d'alta eficiència energètica, les finestres d'alumini amb pont de trencament tèrmic (RPT) són una inversió que val la pena fer.

Les finestres d'alumini són una opció popular entre els propietaris d'habitatges a causa dels seus nombrosos avantatges. En primer lloc, aquestes finestres ofereixen un aspecte agradable i són el centre d'atenció de l'exterior d'una casa.

A més, són lleugeres i fàcils de mantenir, cosa que les fa ideals per a qualsevol que vulgui mantenir casa el més compacta possible. A més, les finestres d'alumini són barates i duradores, cosa que les converteix en una excel·lent opció per a qualsevol que busqui solucions de finestres assequibles i econòmiques.

En general, les finestres d'alumini han demostrat ser una gran opció per als propietaris que busquen solucions rendibles, atractives i pràctiques. Així doncs, tant si busqueu finestres per substituir les velles parelles que no encaixen com si busqueu una nova construcció, en algun moment aquestes finestres poden satisfer les vostres necessitats i el vostre pressupost. 

Finestra d'alumini RPT Corredissa Advand Co Elevable RPT 130

Sistema: Advand CO Elevable RPT 130
Secció de marc (mm): 132
Secció de fulla (mm): 54,5
Màxim buit envidrar (mm): 44
Trencament pont tèrmic (mm): 24 (Marc) 14,8 (Fulla)

Finestra d'alumini RPT Corredissa Advand Co Elevable RPT 130

Aïllament en finestres d'alumini, tèrmic i acústic

Perquè la vostra casa sigui el més confortable possible, és essencial prendre les mesures adequades en matèria d'aïllament. Una forma clau daconseguir un aïllament eficaç és mitjançant lús de finestres d'alumini amb pont de trencament tèrmic (RPT).

Aquestes finestres solen oferir un valor d'aïllament tèrmic i acústic superior al d'altres tipus de finestres, cosa que significa que poden ajudar a mantenir la seva llar càlida i confortable fins i tot als hiverns més durs.

A més, les finestres d'alumini també són lleugeres i duradores, cosa que les converteix en una excel·lent opció per a qualsevol llar que necessiti més protecció contra els danys relacionats amb el clima. 

Finestra d'alumini RPT Corredissa Evoque

Sistema: Renova RPT Evoque
Secció de marc (mm): 102,3
Secció de fulla (mm):54
Màxim buit envidrar (mm): 36
Trencament pont tèrmic (mm): 18
Gruix de la perfilería: 1,6mm

Finestra d'alumini RPT Corredissa Evoque

La condensació es produeix a les obertures d'alumini, cosa que provoca problemes de creixement de floridura

La condensació es produeix quan les molècules d'aigua s'uneixen en condicions de congelació. Això passa més sovint en les obertures d'alumini, com els canalons, on es produeix una acumulació de calor a causa de la forta llum solar. Com a resultat, es produeix la condensació, cosa que provoca l'aparició de floridura.

A més, la condensació es pot produir en altres tipus d'obertures metàl·liques, com les canonades, on la calor de la cuina o l'escalfament dels matalassos pot provocar la formació de floridura.

Per tant, cal evitar que es produeixi la condensació mantenint les obertures d'alumini i metall allunyades de l'excés de calor i de la llum solar.

També, és crucial netejar regularment les obertures de metall i alumini per evitar la formació de floridura. En definitiva, prenent aquestes mesures, podem evitar la condensació i qualsevol problema de creixement de floridura associat. 

Quines finestres són més resistents, resistència de les finestres d'alumini

Quan es tracta de triar la millor resistència de les finestres d'alumini, cal tenir en compte algunes coses. La primera és el material utilitzat per fabricar la pròpia finestra. La resistència de les finestres d'alumini es pot determinar veient l'etiqueta i observant la veta (el patró de les fibres de la fusta), així com el tipus de marc a què està unida la finestra.

Per exemple, les finestres de fusta solen tenir patrons de gra més oberts que les d'alumini, per tant la fusta sol ser més resistent a la flexió i al desplaçament que l'alumini.

A més, hi ha diferents tipus de marcs que es poden fer servir en diferents resistències de les finestres d'alumini. Per exemple, les finestres abatibles solen tenir marcs més forts que les abatibles i, en conseqüència, les abatibles són més susceptibles de causar danys a les finestres en obrir-les o tancar-les.

Finalment, depenent de l'ubicació de casa o oficina, pot tenir sentit triar finestres amb una resistència dalumini determinada en funció del tipus d'activitats que probablement es realitzin en aquest espai.

Per exemple, si teniu previst tenir nens o mascotes a casa vostra, podeu tenir sentit optar per un material més durador per protegir-vos de danys o lesions importants.

En última instància, la millor manera de determinar la resistència de les finestres d'alumini és consultar un professional que estigui familiaritzat amb les diferents opcions i comprengui com els diferents components de casa o oficina poden influir en el rendiment general de les finestres.

L'alumini és un tipus de metall que es pot fer servir per fer finestres a mida 

L'alumini és un metall lleuger i fàcil de treballar. També té una bona conductivitat tèrmica, per la qual cosa és bo per mantenir la calor fora en climes freds.

A més, a diferència d'altres metalls, l'alumini no es corroeix fàcilment i conserva la resistència amb el pas del temps. Per això, l'alumini sovint s'utilitza per crear finestres personalitzades.

Són prou lleugers per poder desplaçar-se amb facilitat, però continuen proporcionant una gran quantitat d'aïllament i protecció contra els elements.

A més, a causa del cost i la durabilitat, l'alumini és una bona opció per fer finestres a mida.

Tant si esteu construint una nova casa com si esteu substituint les antigues, l'alumini és una excel·lent manera de crear finestres a mesura que duraran molts anys. 

Com triar el color de les finestres d'alumini? 

A l'hora d'escollir el color de les finestres d'alumini, és important tenir en compte l'estil d'habitatge que teniu i els vostres gustos. L'elecció del color de les finestres d'alumini pot afectar la lluminositat de la casa, per tant, si vols que el teu habitatge tingui més o menys llum, és important que tinguis això en compte.

Les visites a domicili per a les finestres d'alumini, un servei que proporcionem 

Les visites a domicili per a les finestres d'alumini són una excel·lent manera d'assessorar quin tipus de finestres d'alumini necessita casa.

Avui dia, la majoria de nosaltres confiem en les nostres finestres per a la ventilació i la protecció dels elements. Tot i això, si les finestres d'alumini no es cuiden adequadament, poden patir danys i deteriorament.

Les visites a domicili per a les finestres d'alumini poden ajudar a evitar que això passi, avaluant l'estat general de les finestres i ajudant a garantir un manteniment adequat.

Les visites a domicili per a finestres d'alumini també poden proporcionar altres beneficis, com ara una major eficiència energètica i comoditat. Així que si està buscant una manera de protegir casa de la corrosió i el deteriorament, les visites a domicili poden ser la resposta que està buscant.

Les finestres d'alumini i els secrets 

Les finestres d'alumini són una opció popular entre els propietaris d'habitatges que busquen característiques ecològiques. Tot i això, moltes persones no s'adonen dels perills ocults d'aquestes finestres, que poden provocar greus problemes de salut en el futur.

Per exemple, les finestres d'alumini solen estar fabricades amb emissions de gas clorat, que poden causar problemes respiratoris i altres problemes de salut greus en situacions dalta exposició.

A més, les finestres d'alumini de vegades es poden esquerdar a causa de les diferències de pressió interna, cosa que pot provocar la destrucció dels materials de construcció o fins i tot possibles lesions.

Per això, és important que els propietaris s'informin sobre els riscos associats a les finestres d'alumini i que considerin altres opcions quan arribi el moment de substituir les velles finestres.

Amb la planificació i els coneixements adequats, qualsevol pot assegurar-se que casa està protegida dels contaminants nocius i de l'eficiència energètica amb una sèrie d'opcions disponibles actualment. 

Les finestres d'alumini es recomanen per la durabilitat i l'eficiència energètica

A l'hora de triar finestres d'alumini, és important tenir en compte diversos factors. Un és el grau d'exposició de la finestra als elements.

Si la finestra s'instal·larà en un lloc assolellat, és important triar una finestra d'alumini que sigui resistent a la corrosió i l'abrasió. A més, és important avaluar el rendiment de les ferramentes de la finestra, així com la garantia oferta pel fabricant.

Finalment, és important avaluar l'eficiència del material utilitzat en el marc de la finestra i el seu impacte a l'eficiència energètica.
A l'hora d'escollir finestres d'alumini, cal tenir en compte tots aquests factors per garantir el millor resultat possible. 

Què és l'anoditzat a les finestres d'alumini?


L'anoditzat és un procés d'oxidació anòdica que protegeix la superfície del metall, especialment l'alumini, augmentant-ne la durabilitat i reduint la permeabilitat a la brutícia, al greix i als olis. L'anoditzat és el procés d'oxidació més utilitzat per protegir les finestres d'alumini.

Hi ha diferents tipus de finestres d'alumini, que varien en les característiques

Hi ha diversos tipus de finestres d'alumini, cadascun amb els seus propis avantatges i inconvenients.

Un dels tipus més comuns és l'alumini sense marc, dissenyat sense carcassa ni marc. Aquest tipus de finestra sol ser més eficient des del punt de vista energètic que les finestres tradicionals amb marc d'alumini, ja que no necessiten marcs per sostenir el vidre i reduir la resistència al vent.

Al costat negatiu, l'alumini sense marc sol mancar de protecció contra els impactes, cosa que les fa més susceptibles al vandalisme que les finestres tradicionals amb marc d'alumini.

Un altre tipus de finestra d'alumini és la que no té marc, que combina els avantatges de l'alumini sense marc amb la resistència i la seguretat afegides dels marcs tradicionals.

Finalment, algunes llars opten per les finestres d'alumini de doble fulla, que combinen l'eficiència energètica de l'emmarcat amb la capacitat de multiplexar les fulles per augmentar la privadesa o la ventilació.

Sigui quina sigui la vostra elecció, assegureu-vos de comentar les seves necessitats i preferències amb nosaltres abans de seleccionar el millor tipus de finestra d'alumini per a casa seva.

Fabricació de finestres d'alumini a mida de la més alta qualitat 

La fabricació de finestres d'alumini personalitzades de la més alta qualitat és el nostre objectiu principal.

El nostre equip d'experts s'enorgulleix de produir finestres personalitzades d'alumini d'alta qualitat a preus raonables.

Les nostres finestres d'alumini estan disponibles en una varietat d'estils i acabats, i poden ser personalitzades per adaptar-se a les necessitats i gustos individuals.

Si esteu buscant una manera de millorar l'estètica de la vostra llar o negoci, no busqueu més enllà de Finestres Girona. Estem orgullosos d'oferir als nostres clients el millor en finestres personalitzables d'alumini disponibles avui en dia. 

Mats Texturats

Textures Metal·litzades

Lacats i Fustes

Colors Fusta

Acabats

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat