Persianes Mallorquines Alumini

Instal·lacions de mallorquines d'alumini a Girona

Les nostres mallorquines d'alumini

Les persianes d´alumini Mallorquina són una solució perfecta per a façanes d´habitatges particulars o comercials. Les mallorquines estan concebudes per controlar l'entrada del sol, la llum i l'aire, mentre que protegeixen les finestres, els balcons i les terrasses de la pluja i el vent, tenint en compte els problemes d'humitat que es produeixen per les condicions meteorològiques. D'altra banda, es protegeix els llogaters del criteri de l'exterior, en evitar l'accés a les seves vides privades a través de les finestres.

Un dels sistemes estàndard més usats per al control solar és el mallorquí. Els panells d'alumini s'utilitzen per renovar la façana, transformant el seu aspecte i ajudant a disminuir o bloquejar completament la llum. També poden instal·lar-se a cobertes de balcons, terrasses i fins i tot teulades.

Les persianes mallorquines estan disponibles en diverses longituds i amplades, amb diferents tipus d'acabats decoratius que corresponen a les necessitats de cada client. Disposem d´una gran varietat de pintures metal·litzades que fan joc perfectament amb la resta del conjunt de l´edifici, tan diferent un de l´altre com els colors de l´arc de Sant Martí. Mallorquines alumini color fusta Finestres Girona

Voleu augmentar la protecció, controlar la llum solar i l'aire? 

Ens comprometem a donar als nostres clients una gamma d'opcions que permetin assegurar i protegir la seva llar dels elements. Protegir la seva família de les inclemències del temps ha de ser la seva prioritat número u, pel qual cosa recomanem invertir en mallorquines de qualitat. Les nostres mallorquines d'alumini aporten elegància i seguretat a casa i estil de vida.

La demanda del sistema Mallorquina ha crescut exponencialment en els darrers anys, i actualment és un dels sistemes de control solar més utilitzats a tot el món. Els panells d'alumini es fan servir per renovar la façana, transformant-ne l'aspecte.

El sistema mallorquina és, de bon tros, el més popular. Utilitza panells d'alumini per renovar la façana, transformar-ne l'aspecte i també per bloquejar o reduir la llum. Aquests panells poden instal·lar-se a teulades, terrasses o balcons i augmentar la seva seguretat.
Malloruines d'alumini color negre Finestres Girona

Persiana Mallorquina Alumini MALLORQUINA C.EU

Practicable amb perfilería de canal Europeu.
Permet realitzar finestres i balconeres de 1, 2, 3 i 4 fulles practicables.
Fulles de finestra i porta compatibles amb làmina fixa, làmina mòbil i làmina encadellada.
Perfilería integrada en la sèrie renova PR40
Gran diversitat de perfils i accessoris de qualitat per a realitzar totes les combinacions imaginables.
Secció de marc (mm): 40/60
Secció de fulla (mm): 47

Persiana Mallorquina Alumini MALLORQUINA C.EU

Raons increïbles per fer servir persianes mallorquines d'alumini

Les persianes d'alumini són una excel·lent opció per diverses raons. En primer lloc, són lleugeres i fàcils de mantenir.

En segon lloc, poden proporcionar una protecció eficaç contra el sol, la pluja i el vent.

En tercer lloc, proporcionen un bell atractiu a casa. Finalment, són rendibles en comparació amb altres tipus de sistemes de persianes.

Amb tots aquests factors positius, no és estrany que les persianes d'alumini siguin tan populars avui dia. Si necessiteu protecció contra els elements o simplement voleu afegir un toc d'estil a casa, l'elecció de persianes d'alumini és segur per satisfer les seves necessitats i superar les seves expectatives. 

Les persianes mallorquines d'alumini són persianes d'ambient interior desitjades

Les persianes mallorquines d'alumini són l'opció perfecta per a qualsevol habitació de la casa que requereixi una mica més de protecció dels elements exteriors del que és habitual. No només ofereixen una durabilitat i resistència a la intempèrie, sinó que també afegeixen una mica d'estil i elegància a qualsevol espai interior.

A més, les reixetes d'alumini no requereixen pràcticament cap mena de manteniment, cosa que significa que constitueixen un revestiment de finestres especialment fàcil i rendible en general. En general, les reixetes d'alumini són una opció ideal per a qualsevol que busqui una protecció superior contra la intempèrie i un estil elegant a casa seva. 

Persiana Mallorquina Alumini RENOVA 45 PLEGABLE

Sense obstacles, queda recollida en diverses fulles
Coarrugable-plegable en acordió.
Un perfil especial que permet realitzar conjunt de múltiples fulles plegables.
Versió en làmina fixa o mòbil, i envidrada.
Sistema de mallorquina de làmines fixes o mòbils
Secció de marc (mm): 60
Secció de fulla (mm): 45
Màxim buit envidrar (mm): 34


Persiana Mallorquina Alumini RENOVA 45 PLEGABLE

Preus persianes mallorquines d'alumini

El preu de les persianes mallorquines d'alumini varia en funció del tipus, el color i la mida de casa. Aquests llargs panells de metall poden afegir bellesa i valor a qualsevol casa, però el preu sovint pot ser un factor important.

Els factors que poden influir en el preu inclouen el conjunt de característiques, la mida, el material i les opcions d'acabat. En última instància, tot depèn de l'estil i l'aspecte que cerqueu, i del que estigui disposat a pagar.

Ja sigui que estigui interessat en elegants persianes tradicionals o alguna cosa més moderna i única, és important tenir en compte tots els components que intervenen en la compra d'una persiana d'alumini.

Així que abans de prendre una decisió de compra, assegureu-vos davaluar tots els pros i els contres i obtenir una comprensió del veritable preu daquests productes bells i versàtils que milloren la llar. 

Les persianes mallorquines corredisses

Els porticons lliscants mallorquins són una forma única i versàtil d'afegir una mica d'estil i funcionalitat a casa seva. Els marcs lleugers d'aliatge d'alumini i les superfícies llises i lliscants fan que aquests porticons siguin perfectes per a les portes i finestres corredisses, creant un aspecte elegant i modern que segurament cridarà l'atenció.

A més, aquests porticons són resistents als raigs nocius del sol ia la intempèrie, la qual cosa les converteix en una opció segura i fiable per a qualsevol llar.

Tant si està interessat a afegir una mica de dinamisme a la porta principal com si necessita una forma duradora i versàtil de protegir les finestres i portes, els porticons mallorquins són imprescindibles per a qualsevol llar que busqui una aparença elegant i una funcionalitat fiable. 

Persiana Mallorquina Alumini Corredera RENOVA CO EXTERIOR

Independent i elegant
Corredissa instal·lada per davant de la façana, de manera independent a la finestra.
Disseny versàtil que permet diferents conjunts d'1 o 2 fulles.
Versió en làmina fixa o mòbil.
Sistema corredissa.
Fulles simètriques sense ala que facilita el seu treball i evita l'inversor.
Secció de fulla (mm): 45
Màxim buit envidrar (mm): 34


Persiana Mallorquina Alumini RENOVA CO EXTERIOR

Formes de les persianes mallorquines d'alumini 

Les formes de les persianes d'alumini són un element essencial de qualsevol llar. Les formes van des de simples reixetes fins a detalls intricats i línies corbes intricades.

Les formes poden tenir un gran impacte en l'aspecte general, la sensació i la funcionalitat d'una habitació.

Les maneres poden ajudar a definir l'estil d'una habitació i donar-li un toc personalitzat. Les formes també poden ajudar a concentrar la llum i crear una atmosfera càlida o acollidora en un espai.

A l'hora d'escollir les formes de les persianes, cal tenir en compte l'objectiu de la persiana.

Per exemple, si necessiteu que les persianes l'ajudin a protegir-vos de les inclemències del temps ia mantenir fora l'excés de calor, les formes més senzilles, com un quadrat o un triangle, són les més adequades per a aquest fi.

No obstant això, si necessiteu que les persianes proporcionin privadesa i mantinguin la claredat visual, llavors es necessita una forma més complexa.

Les formes de les persianes d'alumini es poden determinar observant les lames pròpies. Aquestes formes poden anar des de simples ovals fins a patrons més elaborats en forma de diamant o rombe.

Les formes també es poden veure afectades per la col·locació de les lamel·les a la pròpia persiana. Per exemple, algunes reixetes poden estar corbades per adaptar-se al contorn de la persiana, mentre que d'altres poden estar fixes.

Finalment, les formes també es poden veure afectades pel disseny general dels porticons, amb algunes variacions en la mida i la textura que permeten un aspecte encara més personalitzat.

Tant si busqueu una forma senzilla i clàssica com una mica més modern i atrevit, l'elecció de la forma adequada per als vostres porticons d'alumini us aportarà una distinció addicional a la vostra llar. Així que preneu-vos el temps per personalitzar les seves persianes i comproveu la diferència que pot suposar una forma ben triada. 

persiana-renova-mallorquina-45-plegable

Tipus de persianes mallorquines d'alumini 

Les mallorquines d'alumini es poden classificar en dos tipus diferents: fixes i retràctils. Amb les persianes fixes, els panells es fixen al seu lloc i no es poden obrir o tancar.

Les mallorquines d'aquest tipus sutilitzen normalment en les finestres que no necessiten obrir-se sovint, ja que tendeixen a causar molèsties en termes de flux d'aire.

Les mallorquines d'alumini d'aquest tipus solen ser més pesades que les retràctils, ja que no tenen la capacitat d'obrir-se o de tancar-se en diferents angles.

En general, les mallorquines d'alumini es poden utilitzar per proporcionar una varietat de beneficis depenent del seu ús i la seva funcionalitat. 

Mallorquines plegables d'alumini 

Les mallorquines d'alumini són una gran manera de proporcionar una mica de privadesa i estil a casa seva. Les persianes d'interior es troben comunament a cases, oficines i hotels, donant a la gent i als negocis una manera instantània de crear separació entre els espais interiors i exteriors.

Les mallorquines d'alumini interior es poden plegar i desplegar fàcilment, cosa que les converteix en una bona opció per a qualsevol que busqui una forma rendible i còmoda de o guanyar privadesa.

Aquestes mallorquines d'alumini també estan disponibles en una gamma de colors i patrons, fet que les converteix en una opció atractiva i versàtil per a qualsevol llar o negoci.

Ja sigui que vostè està buscant per crear una mica d'estil a la sala d'estar o simplement necessita una mica de privadesa per mantenir diversos materials sensibles en el control, les persianes d'alumini són una manera fàcil i assequible per fer la feina. 

Mallorquines corredisses d'alumini 

Les mallorquines corredisses d'alumini són una excel·lent manera de millorar l'estil i la funcionalitat de casa. Aquests porticons són forts, lleugers i resistents a la corrosió, la qual cosa els converteix en una gran opció per a cuines i banys on l'exposició a l'aigua i als elements exteriors és inevitable.

A més, les mallorquines d'alumini solen estar disponibles en una gamma d'atractius colors i estils, cosa que les fa ideals per dotar qualsevol llar d'un aspecte modern. Tant si busqueu un color d'accent subtil o alguna cosa que realment pugui fer una declaració, els porticons corredisses d'alumini són una gran manera d'augmentar l'atractiu de l'estada. 

persiana-renova-mallorquina-pr-40-canal-europeo

Mallorquines d'alumini de lamel·les fixes

Les persianes d'alumini amb lamel·les fixes són una forma pràctica i atractiva d'afegir un estil cridaner i funcional a casa seva. Aquestes persianes ofereixen una varietat de beneficis sobre les persianes tradicionals, incloent-hi la millora de l'eficiència energètica, una durabilitat més gran i un aspecte més contemporani.

A més, els porticons d'alumini amb lamel·les fixes sovint es personalitzen perquè coincideixin amb el color i l'estil arquitectònic de la casa, cosa que significa que poden ser un component integral de qualsevol conjunt de disseny interior.

Ja sigui que estigui buscant punts de contacte elegants a la sala d'estar o la protecció de l'ombra per als seus mobles de pati, les persianes dalumini amb lamel fixes tenen tot el que està buscant en un sistema de persianes. Proveu els porticons d'alumini amb lamel·les fixes avui mateix. 

Mallorquines d'alumini practicables 

Les persianes mallorquines d'alumini practicables són una opció cada cop més popular per als propietaris d'habitatges i negocis que busquen afegir una mica d'atractiu a la vorera i augmentar l'eficiència energètica de les propietats.

Aquestes persianes lleugeres i duradores són increïblement resistents, per la qual cosa són ideals per protegir les finestres i portes del vent i la pluja. Cap a la part superior de la persiana, l'alumini sol ser apreciat per la seva resistència i rigidesa, cosa que permet un suport i protecció adequats de les finestres i portes. 

Colors i acabats de les persianes mallorquines d'alumini

L'acabat texturitzat de les persianes de lamel·les d'alumini s'ha desenvolupat mitjançant un procés inventat que permet que el color penetri en profunditat. Això té molts avantatges: uniformitat i consistència de l'aspecte de l'acabat en diferents gruixos, aspecte de color uniforme, resistència al desgast ia les càrregues mecàniques, facilitat d'ús, emmagatzematge i embalatge.

Les persianes d'alumini amb els colors senzills i elegants estan fetes amb textures que combinen a la prefecció. Oferim una àmplia selecció de colors sense problemes.

persiana-renova-mallorquina-40

Mallorquines d'alumini blanc 

El disseny únic de les mallorquines d'alumini blanques dóna a casa seva un aspecte fresc i modern alhora que el protegeix dels raigs UV nocius.

Estan fetes d'alumini robust que són resistents a la corrosió ia les taques d'empremtes dactilars. Les mallorquines d'alumini blanques també proporcionen una excel·lent eficiència energètica, ja que permeten l'entrada de la llum solar refrigerada i mantenen casa fresca en climes càlids.

A més, l'àmplia varietat d'opcions de color us permet combinar les persianes amb l'estil interior de casa.

Ja sigui que vulgueu un aspecte modern o un disseny elegant, aconseguir persianes d'alumini blanc instal·lat a casa és una manera fàcil de transformar el seu espai i millorar els seus nivells de confort. 

Com netejar persianes mallorquines d'alumini 

Quan es tracta de com netejar les persianes mallorquines d'alumini, hi ha algunes tècniques diferents que pot utilitzar. Una opció és simplement utilitzar aigua i sabó de forma regular per mantenir l'òxid a ratlla, així com utilitzar Windex o altres netejadors comercials a les taques més difícils.

Una altra opció és utilitzar un producte a base d'amoníac, com el vinagre o el suc de llimona, que ajuden a eliminar la pols i la brutícia acumulats.

Sigui quina sigui la seva elecció, assegurar-se que els seus finestres d'alumini estan netes i sense taques és una part important per mantenir la seva qualitat i mantenir fora de perill del desgast.

Així que quan es tracta de com netejar les persianes d'alumini, tria el que millor sadapti a tu ia les teves necessitats. 

Mallorquines d'alumini plegables 

A l'hora d'escollir el tipus de persiana mallorquina d'alumini adequat per a casa, cal tenir en compte algunes coses. Un factor important és la mida de les finestres o portes, així com la quantitat de llum solar que hi entra.

Si teniu finestres o portes petites en dies assolellats, voldreu optar per una persiana plegable que sigui lleugera i compacta.

En canvi, si les finestres donen l'esquena a la llum brillant o no s'obren gaire, voldrà una persiana de construcció més sòlida que proporcioni més ombra.

Una altra consideració a tenir en compte és si vol obrir i tancar la persiana manualment o si vol que s'obri i es tanqui automàticament quan ho ordeni.

Les persianes mallorquines plegables solen considerar-se més compactes i estètiques que les abatibles, per tant, si aquesta és la seva preferència, una persiana plegable pot ser la millor opció.

En última instància, tot es redueix al que millor s'adapti a les vostres necessitats i estil. Amb tantes opcions disponibles, l'elecció del tipus correcte de mallorquina d'alumini és segur que serà una brisa! 

Reparar mallorquina d'alumini 

La reparació de mallorquines d'alumini és una forma versàtil i rendible de perllongar la vida de la propietat i protegir-la dels elements. Aquest tipus de persiana es fa servir habitualment en edificis comercials i residencials, així com en parcs, aparcaments i altres espais públics.

Quan es fa malbé a causa de l'edat o el desgast, una persiana d'alumini es pot tornar feble i propensa a trencar-se. En alguns casos, pot ser necessari substituir tot el sistema de persianes en lloc de limitar-se a pegats de les peces individuals.

Tot i això, gràcies als avenços en els materials i la tecnologia de les darreres dècades, les persianes d'alumini poden reparar-se amb perns, reblons, pegats i altres materials per una fracció del cost de la compra d'un sistema nou.

Amb un manteniment adequat, aquestes reparacions rendibles poden garantir anys dús fiable del seu sistema de persianes d'alumini.

Així que la propera vegada que necessiteu reparar o substituir el sistema de persianes d'alumini, confieu en els inspectors locals i en les empreses de la seva comunitat per conèixer les millors opcions disponibles. 

Ferratges per a les mallorquines d'alumini

Els ferratges i accessoris per a les persianes i porticons d'alumini són essencials si voleu crear un aspecte elegant i sofisticat a casa seva. Hi ha una gran varietat d'opcions de ferramentes i accessoris disponibles, des d'ancoratges de paret fins a suports giratoris i suports de butxaca per a persianes.

Algunes opcions de ferramentes poden ser necessàries per a certs tipus de persianes o porticons, per la qual cosa és important comprovar les especificacions de la seva ferramenta específica abans de triar el més adequat per a vostè.

En cas contrari, podeu acabar amb un disseny que no funcioni tan bé com podria o que causi problemes d'instal·lació o funcionament. Tant si busqueu ferratges de llautó per a persianes tradicionals com elegants suports de butxaca d'alumini per a persianes contemporànies, hi ha moltes opcions quant a ferramentes i accessoris per a persianes i porticons d'alumini.

Tant si busqueu simples ancoratges de paret com opcions especialitzades, com suports de butxaca o barres d'estil, hi ha alguna cosa per a tots quan es tracta d'opcions de ferramentes i accessoris per a persianes i porticons d'alumini. 

Mallorquines Colors Lacats Fusta

Mallorquines Colors Lacats Fusta

Mallorquines Colors Lacats Texturitzats

Mallorquines Colors Lacats Texturitzats

Mallorquines Colors Mats Texturats

Mallorquines Colors Mats Texturats

Mallorquines Colors Textures Metal·litzades

Mallorquines Colors Textures Metal·litzades

Porticons de fusta o imitació fusta

Els porticons són una de les parts més importants de qualsevol instal·lació de finestres. Proporcionen una manera de controlar la quantitat de llum que entra a casa teva i proporcionen modèstia a la teva família.

La majoria de la gent opta per substituir les seves velles porticons de fusta per altres noves d'imitació de fusta perquè pensen que seran més segures i duradores. No obstant això, en realitat hi ha algunes diferències entre els dos tipus de porticons que has de conèixer. Continua llegint per saber-ne més.

Porticons de fusta o imitació fusta

Els porticons són una de les parts més importants de qualsevol instal·lació de finestres. Proporcionen una manera de controlar la quantitat de llum que entra a casa teva i proporcionen modèstia a la teva família.

La majoria de la gent opta per substituir les seves velles porticons de fusta per altres noves d'imitació de fusta perquè pensen que seran més segures i duradores. No obstant això, en realitat hi ha algunes diferències entre els dos tipus de porticons que has de conèixer. Continua llegint per saber-ne més.

Quines són les diferències entre els porticons de fusta i les d'imitació de fusta

Els porticons de fusta i els d'imitació de fusta són dos tipus de revestiment de finestres que ofereixen una sèrie de característiques i avantatges diferents. Els porticons de fusta solen ser més pesats i duradors que els d'imitació de fusta, ia més poden afegir un bonic toc de calidesa a una habitació.

No obstant això, els porticons de fusta poden ser més cars que els d'imitació de fusta, i també poden requerir una cura més específica per mantenir-ne l'aspecte. A més, els porticons de fusta són més propenses a patir danys per insectes i càries que les d'imitació de fusta.

Si busques una opció de revestiment de finestres duradora i resistent, els porticons de fusta poden ser adequades per a tu. D'altra banda, si busques una solució rendible que requereixi un manteniment mínim, els porticons d'imitació de fusta poden ser més adients per a les teves necessitats. En darrera instància, la millor opció per a tu dependrà de les teves preferències i necessitats individuals.

Com triar el tipus de finestres adequat per a casa teva

Avui dia hi ha molts tipus diferents de persianes al mercat, cadascun amb les seves pròpies característiques. A l'hora de triar el tipus de finestres adequat per a casa teva, és important tenir en compte diversos factors, com el pressupost, l'estil i la quantitat de llum necessària. Els porticons de fusta solen ser l'opció més cara, però també són els que ofereixen més estil i versatilitat.

Si els diners no són una preocupació, els porticons de vinil són una opció excel·lent, ja que són molt assequibles i estan disponibles en una gran varietat destils. Sigui quin sigui l'estil que escolliu, assegureu-vos de seleccionar un finestret que complementi l'aspecte general de casa vostra.

Diferents tipus de porticons de fusta disponibles al mercat

Avui dia hi ha molts tipus de persianes de fusta al mercat. Algunes estan fetes de fusta autèntica, mentre que d'altres estan farcides de materials sintètics. També hi ha una gran varietat de colors i estils entre els quals triar, el que et dóna loportunitat de crear laspecte perfecte per casa teva.

Si busques una manera d'afegir detall i textura al teu espai, els porticons de fusta poden ser una manera excel·lent de fer-ho. Poden afegir una escala i una textura elegants a espais plens de colors brillants, o es poden utilitzar per crear interiors acollidors i càlids. Sigui quina sigui la teva visió del disseny, segur que hi ha un tipus de porticons de fusta adequat per a tu al mercat.

Consells d'instal·lació dels porticons de fusta

Quan es tracta d'escollir les finestres perfectes per a casa teva, una de les consideracions més importants és el tipus de materials que s'utilitzaran per construir els ampits i els marcs de les finestres.

Els porticons de fusta són una opció bonica i atemporal per als ampits de les finestres, però tenen una sèrie d'inconvenients que poden ser difícils de passar per alt. Els productes sintètics de fusta composta, en canvi, ofereixen molts dels mateixos avantatges que els porticons de fusta, però de forma més fiable i rendible.

Quan es tracta de persianes de fusta o productes de fusta composta sintètica, és important triar l'opció adequada per a casa teva. Amb els consells adequats, podeu escollir amb confiança la millor opció per a les vostres necessitats i circumstàncies particulars.

Mallorquines Colors Fusta

Mallorquines Colors Fusta

Consells per al manteniment de les persianes

Hi ha dos tipus principals de porticons: de fusta i d'imitació de fusta. Els porticons de fusta estan fets de fusta massissa i són més cares que les d'imitació de fusta, però mantenen el color durant més temps i són més decoratives. Si tries porticons de fusta, assegura't d'evitar l'abús de substàncies, que poden afeblir la fusta i fer que s'esquerdi o deformi amb el temps. A més d'evitar els danys causats per la humitat, els porticons de fusta s'han de netejar amb una solució suau d'aigua i sabó un cop per setmana per mantenir-ne el millor aspecte.

Els porticons d'imitació de fusta són una opció més econòmica, però poden patir esquerdes, espellofats i deformacions. Per mantenir el bon aspecte, els porticons d'imitació de fusta s'han de netejar amb una solució d'aigua i sabó suau dues vegades per setmana. Amb qualsevol tipus de persiana, assegureu-vos d'utilitzar tancaments que s'ajustin bé i que siguin fàcils de manejar.

Consells per triar la persiana adequada per casa teva


A l'hora d'escollir persianes per casa teva, cal tenir en compte algunes coses clau. En primer lloc, cerca dissenys de persianes que complementin l'estil i la distribució de casa teva. Tingues en compte també la facilitat amb què s'obren i tanquen, així com el que milloraran l'aspecte general de casa teva.

Els porticons de fusta són ideals per als qui tenen un habitatge d'estil colonial o tradicional, mentre que els dissenys de porticons d'imitació de fusta són millors per als habitatges d'estil contemporani o modern. Quan compris persianes, assegura't de preguntar sobre les seves polítiques de garantia o altres requisits de manteniment, ja que poden afectar la durabilitat i la vida útil de les teves persianes.

Mats Texturats

Textures Metal·litzades

Lacats i Fustes

Colors Fusta

Acabats

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat