FINESTRES PVC

Instal·lacions de finestres pvc

Les finestres PVC i la seva tecnologia més innovadora

Les finestres de PVC compten amb la tecnologia més innovadora en línia amb els avenços tecnològics de la societat moderna. Tant si busques dissenys poc corrents, com a productes sostenibles o solucions intel·ligents, amb les finestres de pvc totes les possibilitats estan al teu abast.

Apostem per productes PVC innovadors en què prima la màxima qualitat i excel·lència en els acabats, per això, les nostres finestres fabricades en PVC mitjançant mètodes de producció sostenibles són una solució ideal en proporcionar el màxim confort i aïllament tèrmic, elevats nivells de seguretat davant de robatoris, i una infinitat de combinacions.

Nova Finestra PVC 

El nou perfil de la Elegant Infinity ThermoFibra Deceuninck que respon a les màximes exigències en disseny, eficiència i compromís amb el medi ambient.

Amplària de marc: 76 mm
Amplària de fulla: 85 mm
Tipus de fulla: Estàndard
Altura d'ala en marc: 25 mm
Amplària d'ala en marc: 9 mm
Altura d'ala en fulla: 23 mm
Amplària d'ala en fulla: 7 mm
Capacitat envidram. marc: 12-48 mm
Capacitat envidram. fulla: 24-60 mm

PERMEABILITAT A l'AIRE
Classe 4
RESISTÈNCIA Al VENT
Classe C5
ESTANQUITAT A l'AIGUA
CLASE 9A
Uf (W/m²K) 0,88

Finestra PVC Elegant Infinity

Finestra PVC Elegant Infinity

El nou perfil de Deceuninck que respon a les màximes exigències en disseny, eficiència i compromís amb el medi ambient.

Fulla: Recta 80 mm
Marc: 76 mm
Estanquitat a l'aigua: Classe E 1350
Permeabilitat a l'aire: Classe 4
Resistència al vent: Classe C5
Aïllament tèrmic: Uf (W/m²K) = 1,0
Reforços: Marc d'acer i fulla d'acer

Finestra PVC Elegant Infinity

L'estètica de la finestra PVC

A més, la finestra de PVC no perd la seva estètica malgrat els anys; els seus acabats són duradors i resistents al pas del temps, i el seu disseny es pot personalitzar en tot moment per adaptar-se a tot tipus d'exigències.

Per això, cada cop són més les persones que es decanten per les finestres fabricades amb PVC, ja que és el material més nou al mercat que disposa d'una versatilitat de colors i acabats molt àmplia. 

Finestra PVC Zendow Neo Premium

Fulla: Recta 82 mm
Marco: 70 mm
Cambres: 6 en fulla i 5 en marc
Estanquitat a l'aigua: Classe E 1050
Permeabilitat a l'aire: Classe 4
Resistència al vent: Classe C5
Aïllament tèrmic: Uf (W/m²K) = 0,98
Reforços:Tèrmic en marc i ThermoFibra en fulla
Assajos de referència: 1230 x 1480 oscil·lobatent 2 fulles
Certificats:
Casa Passiva: Reforço fil d'acer i PVC compactat en marc.
Thermofibra en fulla

Finestra PVC Zendow Neo Premium

Les finestres de PVC 

Solucions ideals per tots els estils de vida

A tot això cal afegir la possibilitat de confeccionar tota mena de finestres, tant en un sol full com en dos, amb una elegància senzilla i assequible. Tot i que no pot arribar a ser una solució ideal per a tots els estils de vida, les finestres de PVC són una opció molt interessant que es pot convertir en una alternativa a moltes de les finestres de fusta, alumini o ferro convencionals que se solien utilitzar fins fa poc .

El PVC és el millor material d'aïllament entre les solucions tradicionals per a finestres i portes al mercat. Les finestres i portes de PVC de Finestres Girona tenen més capacitat d'aïllament tèrmic i acústic. Vostè pot minimitzar la pèrdua d'energia en qualsevol edifici amb el PVC.

A l'hora d'escollir una finestra de PVC, cal valorar la qüestió del vidre. Després d'uns anys el PVC es molt utilitzat per a la fabricació de fusteries exteriors en finestres i portes.

Finestra PVC Corredissa iSLIDE Neo

Màximes prestacions amb perfils més esvelts

Disponible versió 3 fulls i 3 carrils
Perfils: 46 mm en fulla i 70 mm prof. marc
Perfils: Secció central vista de només 35 mm
Solera adaptada per a persones amb mobilitat reduïda
Aïllament acústic: 28 a 33 dB
Reforços: ThermoFibra en fulla i acer en marc o tèrmic (opcional)
Assajos de referència: 2460 x 2180 iSlide 2 h
Aïllament tèrmic: Uf (W/m² K) = 1,2 (segons les dimensions)

Finestra PVC Corredissa iSLIDE Neo

Instal·lació de finestres PVC

Les Finestres de PVC de Finestres Girona, amb l'objectiu d'oferir-vos una finestra de PVC que s'adapti a les vostres necessitats, hem desenvolupat una completa gamma de productes que us resultaran perfectes per a la vostra llar.

Tots els nostres productes són fabricats amb una peça base que serveix com a suport i com a eina d'unió de les fulles de la finestra, i que és també la peça que es fixa al mur, perquè no s'hagi de fer obra per poder instal·lar la finestra de pvc. 

I és que, més enllà de l'aspecte estètic, les finestres compleixen un paper vital en termes d'estalvi d'energia en calefacció i refrigeració, la millora de l'aïllament acústic i l'increment de la seguretat de l'habitatge. En el cas de finestres de fusta antigues amb vidre simple, caldrà mesurar el gruix de les fulles per saber si tenim prou espai per adaptar-li un vidre amb càmera. Els perfils no requereixen manteniment constant com les finestres i les portes de fusta.

Finestres pvc corredisses 

Les finestres pvc corredisses són una excel·lent opció per trobar protecció i vista alhora. A més de ser una eina efectiva per conservar la calor i el resguard dels vidres, també ofereixen una imatge molt atractiva a casa teva.

No hi ha gaires materials com aquests que poden oferir tant protecció com llum alhora. A més, no suposen cap imposició sobre els espais i la decoració. Sota aquest punt de vista, finestres pvc corredisses són una excel·lent opció per a casa teva.

Aquestes finestres poden ser utilitzades en molts usos, com ventilar i estalviar energia, però el seu aspecte meu destacat és la fatxa d'estar decorades de forma creativa.

A més, són molt versàtils, ja que es poden fer servir per donar llum o per emmarcar l'interior de la casa. Aleshores, si busques una manera creativa de decorar, opta per les finestres pvc corredisses.

L'acabat en pvc, que s'ha popularitzat al mercat gràcies als seus avantatges i cost reduïts. Aquestes finestres no només són molt més professionals que les pvc tradicionals, sinó que també tenen una varietat de valors com les següents: alta resistència a l'abrasiu, alta transparència, resistència a la humitat, baix nivell de soroll i poc pes. A més, les finestres pvc corredisses són lleugeres, cosa que no es pot comparar amb una finestra pvc tradicional.

Si tens pensat fer un canvi de finestres a casa teva o negoci, una finestra pvc corredissa és una excel·lent opció. Gràcies a la barreja de valors d'aquestes finestres, s'assoleixen una excel·lent eficiència i qualitat en els resultats. 

Finestra PVC Corredissa Elevable HS76

Sistema suau i fiable fins a 3m de llum.

L'acció de l'obertura es divideix en dos moviments.
Només després de ser elevada la fulla del marc inferior, pot ser desplaçada lateralment.

Obertura elevable amb tancament hermètic mitjançant juntes
Elevable amb doble reforç al marc.

Rodaments especials sistema elevable. Fins a 300 kg per fulla.

Envidrament: permet vidre de 8 a 47 mm de gruix

Finestra PVC Corredissa Elevable HS76

Gestió al 100%

No et preocupis si no saps com fer-ho, subministrem, instal·lem, acabats, gestionem les finestres antigues i residus, i t'ajudarem en tot allò que necessitis. 

Més avantatges de les finestres de PVC, a més de tenir un estil atractiu i una durabilitat i resistència sense igual, un altre dels punts forts de les finestres de PVC és que són molt fàcils de manejar i mantenir.

No solen fer-se malbé sota cap concepte i la seva fàcil neteja fa que puguis mantenir la brillantor de la teva finestra sense haver de posar en perill la seva integritat. 

Preu de les finestres PVC 

El preu de les finestres de PVC pot variar en funció de diversos factors, com el tipus i l'estil que escolliu, el fabricant i el lloc on visqui.

En general, les finestres de PVC tendeixen a ser més assequibles que les de fusta o metall, i poden oscil·lar entre 500 i 700 Euros per als models de color blanc, de doble fulla, amb mides de llum de 1000 mm x 1000 mm, amb frontisses, tapajuntes interiors i exteriors, amb cambra de vidre 4/16/4 sota emissiu control solar respectivament, amb instal·lació inclosa.

A més, els preus es poden reduir encara més si es compren a través de detallistes en línia, si s'aprofiten ofertes en línia, què fem de vegades a Finestres Girona, o la quantitat de finestres que es demanin.

D'altra banda, si busqueu una finestra que ofereixi una gran protecció contra els insectes i les inclemències del temps, haureu de considerar la possibilitat d'afegir una mosquitera.

En definitiva, el millor és investigar les vostres necessitats i trobar una opció assequible que s'ajusti a les vostres necessitats i expectatives.

Finestres pvc a mida

Les finestres de pvc personalitzades són una forma estupenda d'afegir un toc únic a casa o oficina.

No només poden afegir un aspecte atractiu i personalitzat a les instal·lacions, sinó que també poden augmentar les comoditats del seu espai.

Per exemple, les finestres de pvc personalitzades poden proporcionar seguretat contra les inclemències del temps o fins i tot proporcionar privadesa contra visitants no desitjats.

Les finestres de PVC a mida són un gran complement per a qualsevol llar, ja que proporcionen un espai funcional addicional i milloren l'aspecte general de l'interior.

A més, les finestres de PVC a mida poden servir com a elements funcionals a casa seva, com a prestatgeries per organitzar llibres.

També, les finestres de pvc a mida es poden utilitzar amb fins de ventilació, proporcionant un entorn segur i saludable per als que viuen a l'interior. Tant si voleu crear un ambient lluminós i alegre com si voleu crear un espai més zen, les finestres de pvc a mida són una excel·lent manera d'assolir el seu objectiu.

Així que si està buscant alguna cosa única i funcional per afegir a casa, considereu les finestres de pvc a mida com una opció.

En resum, les finestres de PVC poden ser una manera poderosa de transformar el seu espai i fer-ho seu. Així que si està buscant una manera d'afegir valor i caràcter a la seva propietat, no busqui més enllà.

Finestra PVC Corredissa Oscil·lo Paral·lela

Finestra PVC Corredissa Oscil·lo Paral·lela

Sistema amb ferraments especials que permet que les fulles es llisquin sobre carrils, aportant el màxim aïllament acústic i tèrmic. Permet sistema d'atomització en l'obertura.
Envidrament fins a 41mm amb vidres especials.

Obertura per carril fulla exterior.
Sistema Oscil·lo-paral·lela i paral·lel corredissa
Ferratge especial manual o automàtic.
Rodaments fins a 160Kg./fulla manual i 250Kg/fulla en sistema automàtic.
Envidrament: permet vidre de 5 a 41mm. de gruix.
Corredissa Oscil·lo Paral·lela PVC
Finestra PVC Corredissa Coarrugable o Acordió

Finestra PVC Corredissa Coarrugable o Acordió

Màxima amplitud i espais diàfans, amb totes les prestacions acústiques, tèrmiques i de seguretat. OpenMAX Premium és l'innovador sistema modular que funciona de manera única.
Gràcies al sistema plegable on cada fulla es col·loca i llisca de manera independent.

Dades tècniques OpenMax Premium
Sistema d'obertura: Obertura lliscant multi fulla
Estanquitat a l'aigua: Classe 5A
Permeabilitat a l'aire:Classe 4
Resistència al vent: C3
Aïllament tèrmic:Uf (W/m² K) = 0,98
Ferratges d'obertura: Ferratge multi fulla 2, 3, 4, 5, i 6 fulles
Assajos de referència: 2500 x 2100 en 3 fulles

Corredissa Coarrugable o Acordió PVC

Preguntes freqüents Finestres PVC

Les finestres de PVC són una solució pràctica i barata per a la majoria de les llars. No obstant això, poden sorgir alguns dubtes sobre els avantatges i els desavantatges d'aquest material. Aquí tens les respostes a les 4 preguntes més freqüents sobre les finestres de PVC.

Avantatges de les finestres de PVC

Les finestres PVC són una bona opció per a la rehabilitació de qualsevol habitatge a Espanya. A més, les finestres PVC tenen molts més avantatges que altres alternatives:

  • El preu és molt competitiu pel que fa a altres materials.
  • És un producte estable i durador.
  • Tenen un alt grau d'insonorització i acústica gràcies a l'ús de components acústics en la fabricació (com el doble suport).
  • Són resistents i no requereixen manteniments periòdics (fins a 25 anys de garantia).

Les finestres PVC tenen més avantatges que comparar amb altres alternatives, per exemple: no necessiten ser pintades per dins ni per fora per conservar el seu color original durant moltíssims anys; són extremadament resistents i duradores; no es deformen amb el pas del temps; són una opció ideal per a aquells que busquen solucions simples en la construcció de casa o negoci; les reparacions són fàcils de dur a terme en cas de trencament (estan fabricades amb plaques), etc...


Deformació per la calor

El PVC és un material termoplàstic, com la majoria de les canonades. Això vol dir que no es deformen quan s'exposa a la calor. Per tant, si l'ambient és calent, els vidres PVC no es doblegaran ni canviaran de forma. 

Grogueig del PVC 

El grogueig és una preocupació comuna per als propietaris de noves finestres de PVC, però en realitat no és un problema del material en si.
El colorant afegit al PVC produeix el color groc, i només aquest compost es pot esvair amb el temps.

Això vol dir que, si vostè compra finestres o portes de reemplaçament fetes de PVC i està preocupat per la decoloració, pot estar tranquil sabent que el groc no serà un problema.

En comprar finestres de PVC, és important recordar que, encara que aquest material no canvia de color de forma natural amb el pas del temps, com la fusta (de manera que pot veure que el "revestiment de fusta" passa de marró a gris), certs tipus d'exposició ambiental podrien provocar la decoloració a causa dels raigs UV o de les temperatures extremes que provoquen la degradació del plastificant (l'agent químic utilitzat durant la producció). 

Finestres de PVC són una solució pràctica i barata 

Les finestres de PVC són una forma pràctica i econòmica de millorar l'eficiència energètica del vostre edifici.

Per què? Perquè les finestres de PVC són duradores, de baix manteniment, fàcils d'instal·lar i rendibles. També són un material segur, reciclable i ecològic. 

Conclusió

La finestra de PVC és una solució pràctica i barata per al disseny i la construcció. Les finestres de PVC són molt versàtils i podrien ser instal·lades a qualsevol tipus d'edifici.

Poden ser utilitzats com a part del sistema de calefacció o refrigeració per controlar la temperatura interior de l'habitació, per això també són ideals per a persones amb problemes respiratoris. 

Finestres pvc colors

Les finestres de pvc de color ofereixen un toc de color a qualsevol espai de casa o oficina. Aquestes finestres són ideals per crear un aspecte únic i afegir-hi una varietat de funcionalitats.

Algunes finestres de pvc de color són esmerilades per oferir privadesa, mentre que altres són transparents per permetre les vistes a l'espai. Independentment de l'estil, aquestes finestres són fàcils de netejar i mantenir, cosa que les converteix en una opció assequible i versàtil tant per a propietaris com per a empreses.

Tant si voleu alegrar un espai monòton com si voleu donar un toc de color a un espai que no ho és, les finestres de PVC de color són la solució perfecta.

Les finestres de pvc de color vénen en una àmplia gamma de colors, de manera que podeu trobar alguna cosa que s'adapti a les seves preferències estètiques personals.

A més, aquestes finestres solen tenir un acabat brillant que fa que tinguin un aspecte impressionant quan la llum de linterior rebota a la superfície.

Independentment de la seva forma o tipus de material, les finestres de pvc de color són una forma senzilla de transformar casa seva en un espai càlid i vibrant. 

Carta de Colors Foliat per Finestres PVC

50 Colors Disponibles en diferents textures

La sèrie PVC presenta una àmplia gamma d'acabats per a cada estil i gust. Els colors es divideixen en quatre categories: fusta natural, fusta color, sòlids i metàl·lics. La nova paleta de colors representa totes les làmines per categoria i en un ordre de color segons la seva intensitat.

Podeu triar entre una àmplia gamma de colors i dissenyar les seves finestres de casa juntament amb persianes enrotllables d'acord amb la seva imaginació. Se suggereixen porticons per fàcil bloqueig i major seguretat, disponibles per tot tipus de finestres.

Colors per Finestres PVC de Fusta Natural

REF. 694  CEDRO BLANQUEADO

REF:  694

CEDRO BLANQUEADO
REF 143 CEDRO GRIS

 REF: 143

CEDRO GRIS
 REF 047 ROBLE TURNER MATE

REF: 047

ROBLE TURNER MATE
REF 145 ROBLE IRLANDÉS

REF: 145

ROBLE IRLANDÉS
REF 109 WINCHESTER

REF: 109

WINCHESTER
REF 146 CEREZO RÚSTICO

REF: 146

CEREZO RÚSTICO
REF 110 ROBLE DORADO

REF: 110

ROBLE DORADO
 REF 402  DOUGLAS VETEADO

REF: 402

DOUGLAS VETEADO
REF 656 AMARETTO

REF: 656

AMARETTO
REF 663 NOGAL SORRENTO

REF: 663

NOGAL SORRENTO
REF 144 SAPELLY

REF: 144

SAPELLY
REF 026 CAOBA

REF: 026

CAOBA
REF 154 NOGAL

REF: 154

NOGAL
REF 025 ROBLE OSCURO

REF: 025

ROBLE OSCURO

Colors per Finestres PVC de Fusta

REF 100 RAL ± 9016 BLANCO CRISTALINO

REF. 100

RAL ± 9016
BLANCO CRISTALINO
REF. 019 RAL ± 9010 BLANCO PURO

REF. 019

RAL ± 9010
BLANCO PURO
REF. 096 RAL ± 9001 CREMA

REF. 096

RAL ± 9001
CREMA
REF. 907 RAL ± 7035 GRIS CLARO

REF. 907

RAL ± 7035
GRIS CLARO
REF. 665 RAL ± 7038 GRIS ÁGATA

REF. 665

RAL ± 7038
GRIS ÁGATA
REF. 004 RAL ± 7001 GRIS

REF. 004

RAL ± 7001
GRIS
REF. 114 RAL ± 7023 GRIS HORMIGÓN

REF. 114

RAL ± 7023
GRIS HORMIGÓN
REF 068 RAL 7039 GRIS CUARZO

REF. 068

RAL ± 7039
GRIS CUARZO
REF 667 RAL  7012 GRIS BASALTO

REF. 667

RAL ± 7012
GRIS BASALTO
REF 686 RAL 7016 GRIS ANTRACITA STYLO

REF. 686

RAL ± 7016
GRIS ANTRACITA
STYLO
11 - REF. 072 RAL ± 7016 GRIS ANTRACITA

REF. 072

RAL ± 7016
GRIS ANTRACITA
12 - REF. 008 RAL ± 8022 MARRÓN CHOCOLATE

REF. 008

RAL ± 8022
MARRÓN
CHOCOLATE
13 - REF. 085 VERDE MONUMENTO

REF. 085

VERDE
MONUMENTO
14 - REF. 690 RAL ± 9011 NEGRO GRAFITO STYLO

REF. 690

RAL ± 9011
NEGRO
GRAFITO STYLO
15 - REF. 012 MARRÓN OSCURO

REF. 012

MARRÓN OSCURO
16 - REF. 076 RAL ± 3005 ROJO VINO

REF. 076

RAL ± 3005
ROJO VINO
17 - REF. 079 RAL ± 5011 AZUL ACERO

REF. 079

RAL ± 5011
AZUL ACERO
18 - REF. 006 RAL ± 6009 VERDE PINO

REF. 006

RAL ± 6009
VERDE PINO

Colors per Finestres PVC Sòlids

01 - REF. 358 RAL ± 9010 BLANCO MATE

REF. 358

RAL ± 9010
BLANCO MATE
02 - REF. 625 GRIS SEÑAL LISO

REF. 625

GRIS SEÑAL LISO
03 - REF. 651 RAL ± 7001 GRIS LISO

REF. 651

RAL ± 7001
GRIS LISO
04 - REF. 649 GRIS TORIO LISO

REF. 649

GRIS TORIO LISO
05 - REF. 911 RAL ± 7039 GRIS ALUMINIO LISO

REF. 911

RAL ± 7039
GRIS ALUMINIO
LISO
06 - REF. 628 RAL ± 7012 GRIS BASALTO

REF. 628

RAL ± 7012
GRIS BASALTO
07 - REF. 122 RAL ± 7015 GRIS PIZARRA LISO

REF. 122

RAL ± 7015
GRIS PIZARRA
LISO
08 - REF. 044 GRIS TIERRA MATE

REF. 044

GRIS TIERRA MATE
09 - REF. 103 RAL ± 7016 GRIS ANTRACITA MATE

REF. 103

RAL ± 7016
GRIS ANTRACITA
MATE
10 - REF. 048 RAL ± 7016 GRIS ANTRAC ITA LISO

REF. 048

RAL ± 7016
GRIS ANTRAC ITA
LISO
11 - REF. 043 RAL ± 9011 NEGRO GRAFITO MATE

REF. 043

RAL ± 9011
NEGRO GRAFITO
MATE

Colors per Finestres PVC Metàl·lics

01 - REF. 925 BLANCO ALUMINIO

REF. 925

BLANCO ALUMINIO
02 - REF. 139 PLATA

REF. 139

PLATA
03 - REF. 116 PIRITA

REF. 116

PIRITA
04 - REF. 184 ALUX GRIS ALUMINIO

REF. 184

ALUX GRIS
ALUMINIO
05 - REF. 653 ALUX DB 703

REF. 653

ALUX DB 703
06 - REF. 138 BRONCE

REF. 138

BRONCE

Em van col·locar unes finestres pvc a casa que havia de canviar, i la veritat tot molt bé, el preu, la qualitat de les finestres, el tracte dels treballadors i l'acabat de la instal·lació.

- Natalia Ferrer

El PVC és la meva primera proposta a valorar. Per les seves grans qualitats aïllants és la millor opció mediambiental. Senzillament fantàstic amb les finestres i la instal·lació.

- Albert Jover

Es un bon moment per cambiar les Finestres antigues a PVC!

Si estàs pensant en canviar les finestres, aquest és un bon moment per tenir en compte si t'interessa o no col·locar aquest tipus de Finestres PVC. Si has optat per unes finestres de qualitat, no dubtis en demanar pressupost.

El manteniment de finestres i portes de PVC és fàcil i sense esforç. Les finestres i portes de PVC de Finestres Girona s'equilibren entre confort i eficiència energètica. L'operativitat de la finestra de pvc estarà molt influenciada per la fabricació i la forma d'obertura

A l'hivern, també podeu gaudir de l'aïllament tèrmic de les finestres pvc, estalviant els costos d'energia i reduint el desgast de mobles i catifes. Es pot utilitzar àmpliament per a finestres i portes de vidre a dormitoris, banys, sales d'estar, cuines, oficines i botigues.

Si vols que les teves finestres disposin d'un aspecte neutre tria el blanc. En la qüestió d'una cuina, les finestres amb obertura habitual arriben a ser aparatoses, ja que per disposar grans aparells que puguin immiscir-se amb la finestra o per prevenir es pot veure's limitats en l'ús de la pica. Les finestres s'han d'adaptar al mur on van integrades i les característiques poden ser molt diferents entre una construcció i una altra.

Els perfils de les finestres de PVC no tenen punt de comparació amb les de fusta o alumini. Hi ha un alt potencial en l'estalvi d'energia en utilitzar les finestres de PVC en una casa estàndard.

Les finestres pvc  incorporen els darrers avenços en enginyeria de perfils per aconseguir els màxims nivells d'aïllament i resistència. Les finestres de PVC proporcionen un aïllament acústic òptim, amb la combinació de vidres adequats, es pot assolir valors superiors als 45 dB, cosa que garanteix la protecció contra el soroll en les condicions més extremes.

Molt bon preu i bon pressupost, tot detallat, les finestres de PVC m'han quedat perfectes, tenen molt bon tracte amb el client i els muntadors són molt professionals. Volia explicar-los que des que ens vau posar les finestres de pvc noves, no hi ha soroll a casa, abans qualsevol moto o soroll del trànsit ens despertava, ara estem molt tranquils, els vull agrair els seus consells.

- Andrea Tòrtola

M'han tractat molt bé des del principi, recomano a les persones que hagin de canviar o comprar els finestrals i les portes a pvc a Finestres Girona. Acabo de canviar les finestres de casa que tenía d'alumini per les de PVC i el canvi és espectacular, no tenim soroll ,abans qualsevol moto o soroll del trànsit ens entrava i molestava molt, ara no se sent, dormim tranquils. Aposteu per l'elecció de finestres PVC per la seva qualitat, disseny i innovació.

- Anna Gratacós

A una gran gamma de finestres PVC

T'oferim l'extensa gamma de productes finestres de Finestres Girona al millor preu del mercat. Disseny, fabricació, instal·lació per a les portes i finestres de PVC, amb tota l'amplitud de classes de finestres pvc disponibles al mercat, a vegades pot resultar complicat seleccionar un model, ens pot trucar sense cap compromís al 680 46 14 20.

Una finestra pvc durable necessita poc manteniment i proporciona un aspecte elegant i estètic. Per tant, el disseny i el tipus d'obertura s'han d'adaptar a les funcions que la finestra ha de dur a terme en una estada concreta i ajustar-se a les perspectiva de cadascú individualment.

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat