Portes d'entrada d'alumini i PVC

Instal·lacions de portes d'entrada d'alumini i PVC a Girona

Portes úniques d'entrada

Crea una porta única amb les noves fulles dissenyades per a la porta de fulla única integral. Els nous fulls permet la creació de nous i originals dissenys. Pots personalitzar tant l'aspecte interior com l'exterior de la porta, combinant un ampli rang de colors, inserits en acer inoxidable, vidre, manetes i tiradors.

Les portes integrals són una manera nova i original de transformar l'aparença interior. Les portes integrals en alumini, amb vianants decoratives o sense, són la solució perfecta per a qualsevol espai des d'una d'oficina fins a una botiga de roba. Poden adaptar-se tan elèctric com manual.

Les portes d'alumini són ideals per ser utilitzades en la construcció d'habitatges unifamiliars i residències, especialment si voleu reduir el cost total de l'habitatge. Quan es tracta de l'aparença interior, utilitzen una diversitat de marcs decoratius i panells que s'adapten a estils contemporanis, així com articles decoratius individuals: diferents tipus de panys, frontisses reforçades, empunyadures metàl·liques que es poden combinar amb colors diferents.

Les portes d'alumini són resistents i estan disponibles en una àmplia gamma de colors, materials i mides. Afegir a la porta una protecció addicional perquè estigui protegida contra esquerdes i atacs.

Les portes dalumini són una gran opció per a les propietats residencials. Poden personalitzar-se en funció del seu estil de decoració, ús i necessitats de funcionalitat. Si voleu un aspecte contemporani, afegiu motllures i panells moderns per crear un efecte aerodinàmic. També pot millorar-la per incloure tiradors decoratius, manetes de tancament i frontisses reforçades per augmentar el seu valor.


Portes alumini finestres girona

El PVC és un tipus de material utilitzat per fabricar molts tipus diferents de productes i estructures, incloses moltes portes d'entrada residencials i comercials.

Aquest material és conegut per la seva durabilitat i resistència a la putrefacció, cosa que el converteix en una opció ideal per a moltes aplicacions de construcció.

A més, les portes d'entrada en PVC per a Girona, és reconegut a tot el món per les seves qualitats ecològiques, fet que el converteix en una opció popular per a molts propietaris i empreses conscienciats amb el medi ambient.

En general, en ser el material més flexible i versàtil del mercat actual, el PVC seguirà exercint un paper destacat a la nostra societat en els propers anys.

Les portes d´entrada d´alumini a Girona són una opció molt popular entre els propietaris d´habitatges i els administradors de finques. Són resistents i duradores, cosa que les converteix en una excel·lent opció per a les entrades exteriors i les entrades a zones molt transitades, com els llindars i els garatges.

A més, l'alumini és una opció metàl·lica respectuosa amb el medi ambient, que minimitza el potencial de dany a la fauna i els ecosistemes sensibles que puguin ser presents a la seva propietat. Quan busqueu una nova porta d'entrada d'alumini, cal tenir en compte algunes coses.

En primer lloc, tingueu en compte l'amplada i l'alçada de la porta. Haureu de fer coincidir aquestes mesures amb la mida de l'obertura de la vostra propietat per assegurar-vos que la porta encaixa correctament.

Una altra consideració és el gruix real de la porta. Finalment, assegureu-vos de triar entre una varietat destils i colors per a la seva porta, que van des del clàssic fins al contemporani i tota la resta. Amb tantes opcions disponibles, és fàcil trobar la porta d'entrada d'alumini perfecta per a casa o negoci.


Voleu una casa amb cobertura sòlida, so i seguretat? Aleshores l'opció més econòmica son les portes PVC

Instal·lant portes de PVC a casa nostra obtenim els mateixos beneficis que amb les finestres: aïllament tèrmic, acústic i de soroll, durabilitat i resistència a la intempèrie. Però a més, per la forma i el pes (no ocupen el sostre i suporten millor l'impacte en cas d'accident), ofereixen un emmagatzematge extra per guardar objectes o aparells.

Les portes de PVC ofereixen una àmplia gamma davantatges. Gràcies a la seva estanquitat i les seves prestacions excel·lents, són l'elecció perfecta si volem gaudir d'un clima interior saludable, seguretat i confort. A més, el PVC és molt fàcil de mantenir i és 100% reciclable.

Les portes de PVC són una solució equilibrada, ideal per als que busquen una casa saludable, segura i sostenible.

Les nostres portes de PVC són resistents als raigs UV, cosa que garanteix una llarga vida a la pintura. Mantenen l'aïllament tèrmic dels ambients interns, alhora que protegeixen de la possible intrusió dels intrusos i del soroll exterior.


Porta d'entrada PVC Finestyres Girona

Porta d'entrada Alumini OCULTEC 45 RPT CEU

Disseny
Sistema amb Fulla Oculta

Aïllament tèrmic
Uh=2.1(W/m K)

Aïllament acústic
Millorat amb juntes especials

Estanquitat
Solera o paravents automàtic

Panell
45 mm de gruix
1,5 mm xapa alumini
15 mm tauler marí
27 mm farcit ais. alta densitat
1,5 mm xapa alumini

Vidre doble cambra
3+3 BUTIRAL Mat + 12 + 4 + 12 + 4 Mat

Porta d'entrada Alumini OCULTEC 45 RPT CEU

Panys de les portes d'entrada girona

La porta d´entrada és una peça clau de qualsevol habitatge, ja que permet entrar i sortir de l´edifici de forma ràpida i segura. Això no vol dir, però, que no s'hagi de mantenir tancada en tot moment.

Hi ha diverses raons per les quals és important tenir la porta d'entrada tancada, entre les quals la de protegir les seves pertinences dins la casa i mantenir allunyats els intrusos.

No obstant això, pot ser difícil saber quin tipus de pany utilitzar a la porta dentrada. Hi ha moltes opcions disponibles quant a panys per a les portes d'entrada, des de panys corrents fins a sistemes electrònics més avançats.

Tant si escolliu un cadenat estàndard com un teclat electrònic, l'elecció del pany adequat per a la porta d'entrada és important per ajudar a mantenir casa segura i protegida.

On comprar panys per a portes pot ser complicat, ja que no voldrà acabar amb un pany massa feble o difícil dusar. Una de les vies més populars és buscar a Internet, ja que hi ha innombrables opcions disponibles per comprar panys en línia.
Una altra opció és acudir a les ferreteries locals o als detallistes d'articles per a la llar, que sovint venen panys com a part de paquets de seguretat domèstica més amplis.

Tant si vol actualitzar els panys que ja té com si en vol comprar uns de nous, és important que tingui en compte on els comprarà abans de prendre qualsevol decisió. Amb tantes opcions disponibles, és simplement qüestió de trobar el lloc adequat per a vostè.


Porta d'entrada Alumini OCULTEC 70 RPT C16

Disseny
Sistema amb Fulla Oculta

Aïllament tèrmic
Uh=1.4(W/m K)

Aïllament acústic
Millorat amb juntes especials

Estanquitat
Solera o paravents automàtic

Panell
70 mm de gruix
2 mm xapa alumini
66 mm farcit ais. alta densitat
2 mm xapa alumini

Vidre doble cambra
3+3 BUTIRAL Mat + 22 + 6 + 22 + 4 Mat

Porta d'entrada Alumini OCULTEC 70 RPT C16

Portes d´entrada per habitatges a Girona

Un dels components clau de qualsevol llar és la vostra entrada. Tant si és prou gran com per acomodar un vehicle i el camí d'entrada, com si es tracta d'un simple esglaó d'accés a la casa que porta al saló, una entrada és fonamental per al transport adequat abans d'entrar-hi.

A més, una entrada pot ajudar a establir l'estat d'ànim per a la resta de la casa amb el disseny i la decoració. Per tant, és important triar una entrada que s'adapti a les vostres necessitats i estil.

Per exemple, si teniu una entrada gran i necessiteu una entrada gran, podeu optar per un disseny més tradicional que complementi l'arquitectura de casa vostra.

D'altra banda, si només teniu una entrada petita i necessiteu alguna cosa que sigui elegant i chic, seleccioneu un aspecte més contemporani que pugui complementar la seva decoració perfectament.

En última instància, lentrada és un component important de qualsevol llar que depèn dun disseny adequat per a la funcionalitat, així com un ambient acollidor.

Per tant, a lhora de triar una entrada per a la seva llar, tingui en compte la mida de la seva entrada, el disseny de casa i lambient que voleu crear. Amb una mica de creativitat, podeu crear l'entrada perfecta per a casa.

Porta d'entrada Alumini OCULTEC 70 RC3

Disseny
Sistema amb Fulla Oculta

Aïllament tèrmic
Uh=2.1(W/m K)

Aïllament acústic
Millorat amb juntes especials

Estanquitat
Solera o paravents automàtic

Panell
70 mm de gruix
2 mm xapa alumini
15 mm tauler marí
1,5 mm xapa d'acer
50 mm farcit ais. alta densitat
2 mm xapa alumini

Avantatges
Alt nivell de seguretat
Alt aïllament tèrmic
Alta estabilitat
Alt aïllament acústic

Porta d'entrada Alumini OCULTEC 70 RC3
Prefils, Manilles, Tiradors, Frontisses Panys i control d'accés per les portes d'entrada

Prefils, Manilles, Tiradors, Frontisses Panys i control d'accés per les portes d'entrada

Portes d'entrada Alumini Ocultec

Portes d'entrada d'alumini Ocultec

Porta Pivotant Alumini Ocultec de Centroalum

La porta pivotant Ocultec de Centroalum és una solució innovadora i elegant per a l'accés a espais interiors. Aquesta porta es caracteritza per tenir un sistema de frontisses ocultes que permet un gir de 90 graus. La porta pivotant Ocultec ofereix un disseny minimalista i modern, amb una gran varietat de acabats i colors.

A més, la seva instal·lació és senzilla i ràpida, sense necessitat d'obra ni ancoratges especials. La porta pivotant Ocultec és ideal per crear ambients diàfans i lluminosos, amb un alt nivell d'aïllament tèrmic i acústic. El seu funcionament és suau i silenciós, garantint una obertura i tancament còmodes i segurs.

Porta Pivotant Alumini Girona tancada
Porta Pivotant Alumini Girona oberta

Porta d'entrada Pivotant d'Alumini automàtica

La porta pivotant Ocultec Centroalum és una solució innovadora i elegant per a l'accés a edificis, oficines o locals comercials. Aquesta porta es caracteritza per tenir un sistema d'obertura automàtica que permet un gir de 90 graus. El mecanisme de la porta es amaga a l'interior del perfil d'alumini, la qual cosa li confereix un aspecte minimalista i modern. La porta pivotant Ocultec Centroalum ofereix una gran resistència al vent, a l'aigua i al soroll, gràcies al seu disseny hermètic i al seu tancament magnètic. A més, compta amb un sistema de seguretat que evita el segrest dels dits i que permet l'obertura manual en cas d'emergència. La porta pivotant Ocultec Centroalum s'adapta a qualsevol tipus de buit i es pot personalitzar amb diferents acabats, colors i vidres. És una porta que combina funcionalitat, estètica i confort, ideal per a crear espais únics i acollidors.
Portes d'entrada al PVC

Les portes de PVC són una gran elecció quan es tracta de seguretat i durabilitat. Aquestes portes són resistents al foc i la floridura i ofereixen una gran resistència als cops ia les bales.

A més, les portes dentrada principal en PVC són lleugeres i fàcils de moure dins i fora dun edifici. Les portes de PVC també solen ser menys cares que les d'acer o de fusta i estan més disponibles en diferents estils i colors.

Tant si necessiteu portes d'entrada resistents al foc com simples portes exteriors, el PVC és una excel·lent opció.

03 - Puerta de entrada PVC VISTA INTERIOR ABIERTA Panel colección clasica TORO
02 - Puerta de entrada PVC VISTA INTERIOR Panel colección clasica TORO
01 - Puertas de entrada PVC Deceuninck

Portes d'entrada amb PVC i preus

Les portes de PVC són una opció popular per a molts propietaris d'habitatges i empreses, ja que són econòmiques, fàcils d'instal·lar i resistents a la putrefacció, els insectes i els danys causats per l'aigua.

Les portes de PVC estan disponibles en una gran varietat de colors i estils, de manera que pot trobar la combinació perfecta per a casa i el seu negoci.

A més, les portes de PVC s'utilitzen habitualment en entorns comercials i industrials, on se solen triar en lloc de les portes de metall o fusta per la seva assequibilitat i fàcil manteniment.

Tant si busqueu una porta bàsica d'estil d'empenta per a la vostra llar com un disseny més intricat per al vostre negoci, les portes de PVC ofereixen una solució eficaç i rendible per a totes les entrades.

Així doncs, tant si busqueu una opció assequible i sense complicacions per a la vostra porta principal com si necessiteu una solució duradora per a les entrades del vostre negoci, les portes de PVC us poden ajudar a trobar la solució adequada per a les vostres necessitats.

Els preus per a les portes d'entrada de PVC poden variar molt, depenent del fabricant, l'estil, el material i la ubicació. Els preus solen oscil·lar entre els 1.000 i els 2.500 Euros, cosa que converteix les portes de PVC en una opció cara en comparació amb altres de més tradicionals, com les de fusta o metall.

Encara que això pot semblar molts diners per avançat, les portes de PVC solen durar més, arrecerar-se en condicions climàtiques més dures i són més eficients energèticament que altres materials. En definitiva, lelecció de la porta de PVC adequada per a les seves necessitats pot proporcionar molts anys de servei fiable per un gran valor. Així que, si esteu buscant una nova entrada, no busqueu més i contacteu amb nosaltres. 

Seccion Puerta PVC Elegant de 1 hoja paso libre

Secció Porta PVC Elegant de 1 full pas lliure

06 - Puerta de entrada PVC GROSOR Panel colección clasica TORO
05 - Puerta de entrada PVC SOLERA Panel colección clasica TORO
04 - Puerta de entrada PVC VISTA EXTERIOR ABIERTA Panel colección clasica TORO

Portes d'entrada de PVC per a exteriors

Les portes d'entrada exteriors de PVC són una excel lent manera de decorar casa o negoci de forma segura i única. Aquestes portes ofereixen una gran varietat d'estils, colors i mides, cosa que les converteix en una opció ideal per a gairebé qualsevol propietat.

A més de les seves qualitats decoratives, les portes de PVC també són opcions fiables i segures per a les entrades. Són resistents a la intempèrie i al foc i al fum, cosa que les converteix en una opció segura i eficaç per a tot tipus de propietats.

Si busqueu una forma innovadora i ecològica de personalitzar l'aspecte de la vostra llar, no busqueu més enllà de les portes de PVC. És probable que siguin el complement perfecte per a qualsevol estil o pressupost. Així que escolliu la seva avui mateix i comenci a gaudir dels avantatges de disseny de les portes d'entrada de PVC.

09 - Puerta de entrada PVC VISTA EXTERIOR ABIERTA Panel colección clasica AVANT AVIA
08 - Puerta de entrada PVC ABIERTA Panel colección clasica AVANT AVIA
07 - Puerta de entrada PVC VISTA INTERIOR Panel colección clasica AVANT AVIA

Portes d'entrada de PVC rústiques

Les portes dʻentrada de PVC rústic són perfectes per afegir un element únic i elegant a qualsevol entorn interior o exterior. Aquestes portes estan disponibles en una varietat d'estils i colors diferents, cosa que les fa adequades per al seu ús tant a interiors com a exteriors.

Les portes de PVC rústiques poden utilitzar-se per crear bonics espais interiors de porxo o veranda, així com espais exteriors com a jardins o entrades a edificis.

També són una opció popular per crear interiors elegants com ara vestíbuls, sales d'espera i passadissos. Tant si busqueu una peça elegant per a casa o negoci com si només voleu crear una sensació més funcional al vostre espai, les portes d'entrada de PVC rústic són la forma perfecta d'unir estil i funcionalitat.

Portes d'entrada de PVC a mida

Les portes d'entrada de pvc a mida donen a casa un aspecte elegant i modern que s'adapta a qualsevol estil de vida. A més de la seva pràctica òbvia, aquestes portes també són excel·lents per conservar l'energia a causa del seu disseny aerodinàmic i la seva construcció eficient.

Tant si busqueu una entrada única i espaiosa com un conjunt més gran de portes dobles que puguin personalitzar-se en amplada i mida, segur que hi ha un tipus de porta d'entrada de pvc a mesura que s'adapti exactament a les vostres necessitats i preferències estètiques.

Per què no fa una ullada a aquestes portes avui mateix i comprova la diferència que poden suposar en l'aspecte i la sensació del seu espai? 

Porta d'entrada de PVC AVANT AVIA en vídeo

Porta d'entrada PVC DECEUNINCK Col·lecció de panells clàssics AVANT AVIA Indupanel

Pel que fa a les portes d'entrada de PVC AVANT AVIA, aquestes són portes fabricades amb perfils de PVC de alta qualitat i resistents a les inclemències del temps. Les portes d'entrada de PVC són una opció popular per la seva baixa necessitat de manteniment, durabilitat i capacitat per resistir la humitat i la corrosió. AVANT AVIA és una marca de portes de PVC que ofereix una àmplia gamma de models, mides i acabats per adaptar-se a qualsevol estil de casa.

Pel que fa als panells de PVC d'Indupanel, aquests són panells de PVC utilitzats comunament en la construcció de portes i finestres de PVC. Els panells de PVC d'Indupanel són coneguts per la seva alta qualitat, resistència a l'ús, durabilitat i baixa necessitat de manteniment. Aquests panells estan disponibles en una varietat de colors i dissenys per adaptar-se a qualsevol estil de porta o finestra.

Portes d´entrada en PVC imitació fusta

Les entrades de PVC d'imitació de fusta són una excel·lent manera d'afegir un aspecte clàssic i natural a casa. Aquestes portes solen ser molt més barates que les tradicionals de fusta, cosa que les converteix en una opció assequible per als propietaris d'habitatges amb poc pressupost.

Les portes de PVC imitació fusta no només són boniques i duradores, sinó que també són resistents al desgast i als danys causats pels elements.

Això significa que les portes d'entrada de PVC imitació fusta resistiran el pas del temps, diferenciant-se de les seves homòlogues de fusta més cares.

Tant si voleu un aspecte clàssic que combini amb els exteriors de casa com un estil elegant i modern que s'adapti a la seva decoració, les portes d'entrada de PVC imitació fusta són una solució ideal per a qualsevol llar.
Així que, a què espera? Demaneu aquestes portes avui mateix i comenceu a experimentar els avantatges d'una entrada realment excepcional demà mateix. 

12 - Puerta de entrada PVC ABIERTA de una sola pieza
11 - Puerta de entrada PVC VISTA INTERIOR de una sola pieza
10 - Puerta de entrada PVC VISTA EXTERIOR CERRADA Panel colección clasica AVANT AVIA

Portes d'entrada de pvc amb vidre

Les portes dentrada de PVC amb vidre són una opció molt popular entre els propietaris dhabitatges, ja que ofereixen molts avantatges sobre les portes tradicionals de fusta o acer.

En primer lloc, acostumen a ser més lleugeres i menys costoses que les portes convencionals de resistència i pes comparables. Això fa que siguin molt més fàcils de moure quan les renovacions o altres projectes requereixen laccés a una habitació o zona concreta de casa seva.

A més, són molt més eficients des del punt de vista energètic que les portes tradicionals, ja que no requereixen l'ús de ferramentes o vidres d'alta resistència ni cap altre tipus de manteniment addicional més enllà de la neteja regular.

Finalment, són una atractiva addició a qualsevol entorn domèstic, ja que afegeixen estètica i funcionalitat alhora que protegeixen tant la seva privadesa com els seus valuosos béns contra possibles intrusos i vandalisme.

En resum, si busqueu portes d'entrada de pvc amb vidre, les trobareu aquí, a Finestres Girona. Tant si necessiteu una entrada per a la vostra oficina a casa com una per al vostre garatge, tenim el que busqueu. 

Vídeo Porta d'entrada PVC TORO

Vídeo Porta d'entrada PVC de Deceuninck Panel col·lecció clàssica TORO

Les portes d'entrada de PVC TORO són fabricades per l'empresa espanyola de fusteria de PVC TORVISCO. Aquestes portes són fabricades amb perfils de PVC de alta qualitat i ofereixen una bona resistència a l'ús, la humitat i la corrosió. Les portes d'entrada de PVC TORO també compten amb una bona capacitat d'aïllament tèrmic i acústic, la qual cosa les converteix en una opció popular per a cases i edificis comercials.

D'altra banda, els panells Toro d'Indupanel són panells de PVC utilitzats en la construcció de portes i finestres de PVC. Aquests panells es caracteritzen per la seva alta qualitat i resistència a l'ús, i estan disponibles en diferents colors i dissenys per adaptar-se a qualsevol estil de porta o finestra de PVC.

Portes d´entrada d´alumini

L'alumini pot ser una opció atractiva per a una porta d'entrada a la llar, degut al seu aspecte únic i modern. Tot i això, hi ha diverses diferències clau entre les portes d'entrada d'alumini i les d'acer o fusta que cal tenir en compte a l'hora d'escollir un material per a la porta d'entrada.

En primer lloc, les portes dalumini són molt més lleugeres que les dacer o fusta. Això pot tenir un impacte significatiu en la facilitat amb què un elevador de portes pot fer servir una càrrega pesada, així com en el cost general de propietat associat a una porta d'entrada d'alumini.  

Portes d'entrada d'alumini amb vidre exterior

Les portes dʻentrada dʻalumini amb vidre són un gran complement per a qualsevol llar. No només són boniques, sinó que també ofereixen molts avantatges. L'alumini és un material respectuós amb el medi ambient, fort i durador, que no s'oxida ni corroeix amb el temps.

A més, els marcs d'alumini d'aquestes portes solen ser energèticament eficients, cosa que vol dir que ajuden a reduir el consum d'energia. A més, aquestes portes són més segures que les portes de fusta tradicionals, ja que no s'estellen ni s'esquerden amb tanta facilitat en zones de molt de trànsit.

Per acabar, les portes d'alumini amb vidre proporcionen més seguretat, ja que no deixen passar el fred o la calor amb tanta facilitat com les portes de fusta.

Amb tots aquests avantatges, per què triar una altra cosa per entrar? Les portes d'entrada d'alumini amb vidre són la manera perfecta d'actualitzar la casa i millorar-ne la funcionalitat i la seguretat en general. 

Portes d´entrada alumini imitació fusta

Per millorar l'aspecte de lentrada de casa, una bona idea és una porta d'entrada en alumini imitació fusta, sovint és important triar un material adequat per al treball. Una opció molt popular és l'alumini, que sol trobar-se tant en mides estàndard com a mida.

L'alumini és fort i durador, cosa que el converteix en una opció perfecta per a un ús resistent en entrades i portes. També és més resistent a la corrosió que les opcions tradicionals de fusta, de manera que és una opció ideal per a les propietats en climes humits.

A més, l'alumini és més lleuger que la majoria dels altres materials i, per tant, pot ajudar a reduir la càrrega de pes per als residents de gran pes.

En general, l'alumini en imitació fusta és una opció excel·lent per a qualsevol llar que busqui una opció d'entrada bonica i duradora. 

Preus portes d´entrada en alumini

L'alumini és el metall més comú a les portes d'entrada. Els preus de les portes dalumini varien en funció de diversos factors, com la qualitat de la porta, la durada de la garantia i el lloc de compra.

En general, les portes d'alumini de més qualitat solen tenir un preu mitjà. A més, les garanties llargues tendeixen a augmentar el preu de les portes dalumini.

Si busqueu alta qualitat, però una opció econòmica, la malla metàl·lica pot ser la resposta.

D'altra banda, si necessiteu que la vostra porta duri molts anys i requereix una cura immediata, a Finestres Girona pot ser una millor opció, demaneu-nos pressupost avui mateix.

Independentment de les seves necessitats, triar la porta dalumini adequat pot ajudar a aconseguir laspecte i la sensació que desitja a un preu assequible. 

Portes d´entrada d´alumini rústiques

Quan el temps es comença a refredar, és important començar a pensar a escalfar les habitacions. Una forma estupenda d'aconseguir aquest efecte és amb les portes d'entrada d'alumini rústic.

Aquestes portes tenen un aspecte càlid i acollidor gràcies als seus metalls texturitzats i bigarrats, i sovint es poden combinar amb algun terra de fusta rústica duradora per aconseguir un aspecte suau que sigui alhora còmode i elegant.

Tant si busca complementar una cabana de fusta rústica com crear un ambient més tradicional a casa seva, aquestes portes són un complement perfecte per a la temporada.

Així que, per què esperar més? Comenceu a buscar avui mateix el conjunt perfecte de portes d'entrada d'alumini rústiques per a casa vostra. 

Portes d'entrada d'alumini rústiques i preus

Les portes d'entrada d'alumini rústic són una manera excel·lent de donar a casa un aspecte tradicional i amb classe. Els preus de les portes d'alumini varien segons l'estil, el material i la complexitat del disseny, però en general les portes d'entrada d'alumini rústiques es poden comprar entre 1.500 i 3.500 euros.

Si busqueu un aspecte clàssic, però no està disposat a gastar molts diners en una porta a mida, les portes dentrada dalumini rústiques poden ser la solució perfecta per a vostè.

Panells d'alumini per a portes d'entrada

Els panells d'alumini per a portes dentrada són un gran complement per a qualsevol casa o edifici comercial. Aquests panells elegants, duradors i lleugers són perfectes per protegir contra els elements, evitar danys innecessaris per la calor i el fred, i millorar l'aspecte general de la propietat.

Els panells d'alumini per a portes d'entrada es poden personalitzar per adaptar-se a qualsevol mida o forma d'obertura, així com amb diferents colors, textures i logotips per adaptar-se als requisits de disseny específics.

Tant si busqueu una solució senzilla però impactant per a la porta principal com una mica més elaborat que destaqui entre la multitud, els panells d'alumini són una forma excel·lent de millorar l'aspecte i la funcionalitat de la seva propietat. Així doncs, si voleu donar a casa o negoci un aspecte nou i elegant, considereu la possibilitat d'utilitzar panells d'alumini avui mateix. 

Porta d'alumini per a l'entrada principal modernes

Les portes d'alumini modernes per a l'entrada principal són un element important de qualsevol llar. Aquestes portes poden oferir tant atractiu visual com durabilitat, cosa que les converteix en una opció ideal per a qualsevol llar.

L'alumini és un cosí proper de l'acer, i tots dos materials s'utilitzen habitualment en la construcció de portes modernes. Un dels avantatges més grans de les portes modernes d'alumini és la seva lleugeresa.

En lloc d'agobiar casa seva amb quilos de metall, les portes modernes d'alumini són lleugeres i compactes, cosa que en facilita la instal·lació i el desmuntatge. Un altre avantatge d'aquestes portes és la resistència a la intempèrie.

Les condicions meteorològiques poden fer estralls fins i tot a les portes d'acer i fusta més resistents, però les portes d'alumini modernes poden suportar fins i tot les condicions més difícils.

A més, les portes modernes d'alumini són més assequibles que mai. Amb tantes opcions disponibles a preus tan assequibles, no és estrany que les portes modernes dalumini es estiguin convertint en lopció més clara per a molts propietaris dhabitatges.

Així que, si esteu buscant una porta d'alta qualitat, fàcil d'instal·lar i que duri molts anys, no busqui més que les portes modernes d'alumini per a l'entrada principal.

Portes d´entrada en alumini de doble fulla

Si esteu pensant en adquirir una nova porta d'entrada d'alumini, és important que tingueu en compte alguns detalls clau. En primer lloc, assegureu-vos de triar una porta amb un gruix mínim.

Això garanteix que la porta sigui robusta i capaç de suportar una pressió moderada del vent. En segon lloc, penseu en l'estil de porta que preferiu: una porta simple o doble?

En general, voldrà una mica més despai entre les dues portes per comoditat i funcionalitat, així que escolliu en conseqüència.
Finalment, assegureu-vos de tenir en compte el vostre pressupost en comprar portes d'entrada d'alumini; poden ser cares, així que assegureu-vos de pensar en què és important per a vostè abans de fer la compra.

Tant si busqueu estil com funcionalitat, segur que hi ha una porta d'entrada d'alumini perfecta per a vostè.

Tiradors per a portes d'entrada d'alumini

A l'hora de triar les manetes per a les portes d'entrada d'alumini, cal tenir en compte algunes coses. En primer lloc, voldreu triar entre un aspecte elegant i modern o un estil més clàssic.

A continuació, haureu de determinar el tipus d'acabat que millor s'adapti a casa vostra. Algunes opcions són l'alumini raspallat o els acabats polits. Finalment, haureu de decidir la longitud de la maneta que millor s'adapti a les vostres necessitats.

Tenint en compte aquestes consideracions, és fàcil trobar les manetes adequades per a les portes d'entrada d'alumini.

Portes d´entrada exterior en alumini amb vidre o vidre

La porta d'alumini amb vidre o vidre és una opció essencial si busqueu una porta d'entrada. Aquest material és molt més lleuger que les portes tradicionals, cosa que en facilita l'obertura i el tancament.

També és més resistent a les ratllades i als trencaments que les portes tradicionals, cosa que significa que podrà utilitzar-la durant més temps abans d'haver de substituir-la.

L'alumini també té molts colors i estils diferents entre els que triar, cosa que facilita la combinació amb la decoració de casa.
Tant si necessiteu una porta d'entrada per a un petit apartament com per a un gran espai comercial, l'alumini és una gran elecció. 

Models de portes d'alumini per a entrada principal

Els models de portes d'alumini per a les entrades principals poden ajudar a crear un atractiu a la seva entrada principal.
Hi ha moltes opcions diferents, des de dissenys duradors i simplistes fins a altres amb un intricat tallat que afegeixen elegància i caràcter a qualsevol llar o oficina.

Tant si busca realçar la bellesa de la seva propietat com si desitja privadesa, aquestes opcions funcionals i alhora modernes segur que satisfan les seves necessitats. 

Portes residencials d'alumini per a l'entrada principal

Les portes residencials d'alumini són una opció popular entre els propietaris d'habitatges, perquè són duradores i assequibles. L´atractiu color platejat metàl·lic i el disseny laminar d´aquestes portes les converteixen en un complement ideal per a qualsevol llar.

A més, la seva gruixuda construcció vol dir que és poc probable que es deformin o es corroen amb el temps. Si esteu buscant una opció més eficient des del punt de vista energètic per a la porta principal, podeu considerar les portes d'alumini residencials. 

Seguretat portes d´entrada en alumini

Les portes d'entrada de seguretat d'alumini són ideals per a qualsevol llar o negoci que busqui protegir els seus béns més preuats. Aquestes portes solen ser molt més pesades i duradores que les homòlogues de pantalla d'alumini, i també ofereixen una protecció més eficaç contra els intrusos.

A més, les portes de seguretat d'alumini poden afegir estil i elegància a qualsevol espai, la qual cosa les converteix en una part indispensable del sistema de seguretat de qualsevol propietat.

Tant si busqueu portes d'entrada d'alta qualitat per a un edifici comercial com simples portes mosquiteres de seguretat per a la vostra llar, l'alumini és una opció segura i fiable per proporcionar la màxima protecció. 

Porta d´entrada en alumini per a local

L´alumini és un material excel·lent per crear portes d´entrada. L'alumini proporciona l'estructura de la porta i la fa forta i duradora.
A més, com que l'alumini és un aliatge, és resistent a la corrosió i no s'estella ni s'oxida amb el temps.

Com a resultat, les portes dentrada dalumini són duradores, segures i val la pena invertir-hi en locals. 

Porta d'alumini entrada local vidre climalit

La porta d'entrada local d'alumini amb doble vidre és una gran opció si voleu frenar les infiltracions de tempesta i pluja a casa vostra. Aquestes portes són lleugeres i eficients des del punt de vista energètic, cosa que les converteix en una excel·lent opció per a qualsevol llar que vulgui estalviar diners en costos de calefacció i refrigeració.

A més, aquestes portes solen venir de sèrie amb panells resistents a les ratllades que ajuden a mantenir la brutícia i les esquitxades lluny de les superfícies interiors. En general, la porta d'entrada local d'alumini amb doble vidre és una gran elecció que l'ajudarà a protegir casa de les inclemències del temps. 

Porta d´entrada en alumini a mida o personalitzada

Les portes d'entrada d'alumini a mida o personalitzades són una manera excel·lent d'afegir estil i elegància a casa seva. Aquestes portes solen estar fabricades amb metalls resistents com l'alumini, i poden tenir un estil que va des del clàssic fins al contemporani.

Personalitzar la vostra porta d'entrada d'alumini pot ser un projecte divertit i gratificant, ja que podeu crear un aspecte únic que s'adapti a les vostres preferències personals. Tant si preferiu un disseny senzill com un de complex, hi ha moltes opcions per crear una porta d'entrada d'alumini única i amb estil a casa. A què espera? Comenceu a crear la vostra porta d'entrada d'alumini personalitzada avui mateix. 

Porta d´entrada alumini abatible

Sempre que tingueu al cap un nou projecte de construcció o d'habitatge, considereu la possibilitat d'utilitzar una porta d'alumini abatible. Aquest tipus de portes solen ser més duradores i lleugeres que les tradicionals de fusta o acer, per la qual cosa són perfectes per a molts tipus de projectes.

A més, les portes d'alumini amb frontisses ofereixen una estètica senzilla i elegant que ajudarà a transformar el vostre espai des del primer dia. Ja sigui que estigui afegint un toc modern a la cuina o transformant una habitació lliure en una sala de jocs per als nens, les entrades d'alumini amb frontisses són una gran manera de crear un atractiu instantani i beneficis funcionals per a qualsevol espai.

Així que, tant si vol donar vida a un espai antic com si en vol crear un de nou, les entrades amb frontisses d'alumini són una manera de crear un atractiu instantani i beneficis funcionals per a qualsevol espai. 

Porta d´entrada dos fulla abatible alumini

La porta d'entrada abatible de dues fulles d'alumini és una forma fàcil i econòmica de donar a casa un aspecte elegant i modern. Aquestes portes són versàtils i es poden utilitzar per crear diferents tipus d'entrades, des de simples entrades de passadís fins a grans espais de vestidors.

També són lleugeres i es poden traslladar fàcilment d'un lloc a l'altre. A més, les portes d'entrada d'alumini de dues fulles amb frontisses solen ser resistents a la humitat, per la qual cosa es poden utilitzar tant a interiors com a exteriors sense preocupar-se que es podreixin o deteriorin.

Per això, aquestes portes són una opció ideal per crear entrades versàtils i elegants per a qualsevol llar. 

Porta d'entrada a habitatge cec d'alumini inox

Les portes d´entrada cegues d´acer inoxidable i alumini són perfectes tant per a cuines modernes com per a menjadors d´estil tradicional. Proporcionen un aspecte elegant i modern, però alhora són resistents a les taques i la pols.

També són molt fàcils de netejar, cosa que les converteix en una opció ideal per a les llars ocupades amb poc temps per dedicar a les tasques domèstiques. Tant si voleu crear un aspecte monocromàtic com si voleu afegir un toc de color, les portes cegues d'acer inoxidable i alumini són una excel·lent manera de transformar l'interior de la vostra llar. 

Colors i acabats de les portes d'alumini de Finestres Girona

L'acabat texturitzat de la porta s'ha gestat seguint un procés patentat innovador que permet que el color penetri en profunditat. Això té nombrosos avantatges: consistència i homogeneïtat en l'aparença de l'acabat a diferents gruixos, un aspecte uniforme del color, excel·lent resistència al desgast i la càrrega mecànica, facilitat de maneig, emmagatzematge i confecció.

Els panells junts tenen un acabat consistent i homogeni a totes les espessors, per crear un acabat uniforme i molt fi. Aquest acabat es pot produir mitjançant la pulverulència de pintura en fred o per pintat a màquina. El resultat és finalment similar, però la producció és més ràpida amb la pulverulència.

Les portes lacades de colors ofereixen la seguretat i l'estètica dels acabats amb pintura d'alumini, oferint una gran varietat de colors per satisfer les necessitats més diverses. Tots els acabats tenen una qualitat i resistència excel·lents, cosa que les fa ideals per al sector del comerç, la llar o la construcció.

La pintura d'alumini és una solució ideal per a les portes de seguretat, finestres i portes exteriors a tot l'habitatge, com la porta principal. La nostra cabina de tractament es pot barrejar amb diverses combinacions que ofereixen diferents graus d´aïllació tèrmica o acústica.

Les portes d'alumini pintades en sec per a aplicacions estàtiques i treballs industrials són ideals per a portes, finestres, escales i àrees exteriors.

Carta de colors portes d'alumini, acabats en pintura en pols
Portes d'entrada d'alumini Ocultec Marró i Blanc

Portes d'entrada d'alumini Ocultec Marró i Blanc

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat