Panells separadors i divisions per interiors

Instal·lacions de divisions i separadors per interiors a Girona

Divisions i separadors d'interiors per empreses, comerços, hotels i vivendes.

Unitats i panells per a interiors que triomfen a cases, restaurants, hotels i oficines. Separeu i dividiu els espais amb portes i panells fixos mentre us trobeu a gust amb l'estètica.

Els panells separadors ofereixen la màxima funcionalitat i versatilitat per a qualsevol espai. Hi ha una solució per al seu negoci, com ara separar salons grans i divisoris oberts, comuns a les empreses d'avui dia o petits ambients que requereixen portes corredisses per optimitzar al màxim l'espai i separar àrees.

Vols separar i diferenciar els espais a casa teva, negoci o local? Estàs buscant una solució per controlar la intimitat, mentre aconseguim la funcionalitat de l'espai?

Els panells i les portes per a interiors separen i divideixen els espais de manera senzilla i funcional. Els dissenys amb panells transparents que permeten veure, sense privar lespai dintimitat. Els panells i les parets divideixen les àrees de la casa dividint espais de manera fàcil. Les barreres s'utilitzen per crear zones separades sense interrompre el disseny i s'utilitzen en portes refredades de vidre, miralls i més.

Els panells separadors d'interiors són una forma eficaç de crear més espai a casa o oficina. Poden utilitzar-se per crear zones diferents, com ara dormitoris o llocs de treball, o per definir el propi espai.

Hi ha una gran varietat d'estils i materials entre els quals triar, cosa que pot ajudar a adaptar els dissenys d'envans i divisors a les necessitats i preferències individuals.

Tant si necessiteu separadors per crear més espai com per definir-lo, les mampares i els separadors d'interior ofereixen una forma versàtil d'aprofitar al màxim l'espai limitat a qualsevol entorn. Panells separadors i divisions per interiors finestres girona

Construccions i renovacions interiors completes segons les especificacions exactes 

La divisió d'Interiors ofereix serveis de disseny i construcció personalitzats per a espais comercials, industrials i particulars. De principi a fi, estem amb vostè durant tot el camí. El nostre enfocament de disseny i construcció ofereix una solució completa per a la seva construcció o renovació personalitzada.

Des del concepte fins a la finalització, veurem el seu projecte desde la planificació inicial fins a cada fase de la construcció, cosa que garanteix una experiència sense complicacions, sense confusions ni retards.

Ho necessita? Ho aconseguim…

Uns separadors únics, oferim serveis complets de disseny i instal·lació per a panells d'alumini en diferents formats i vidres. La Divisió d'Interiors de Finestres Girona ofereix als propietaris i llogaters d'edificis una solució clau en mà: eficient, assequible, fiable i, sobretot, simple.

Espais dissenyats a mida, la Divisió d'Interiors pot dissenyar i construir a mida qualsevol espai per satisfer les necessitats del seu negoci. Des d'oficines comercials, industrials i professionals fins a magatzems, fàbriques i fins i tot espais comercials, cap projecte no està més enllà del nostre abast d'experiència o capacitat. De principi a fi, complirem els seus requisits i superarem les expectatives.

Panells separadors i divisions per interiors finestres girona
Panells separadors i divisions per interiors finestres girona 04

Portes de grans dimensions mòbils 

Família de portes interiors mòbils d´alumini i vidre amb l´única funció de separació. Sistema amb diferents gruixos i perfils d'alumini extruït dissenyats per allotjar vidres de seguretat.

Els perfils superior i inferior permeten un perfecte anivellament de la paret i poden allotjar vidres laminats.

Les portes estan disponibles amb frontisses o corredisses, amb portes senzilles o dobles de vidre, i poden subministrar-se tant en alçada estàndard com en alçada completa.

L'estanquitat del vidre, dins dels perfils de contenció, està garantida per les seves juntes.

Projecte de panells divisoris en un local

Projecte de panells divisoris en un local

Panells separadors i divisions per interiors finestres girona 05

Definició d'espais mantenint la comunicació i la continuïtat entre els ambients

Ens ocupem de totes les fases d'elaboració: des del disseny fins a la instal·lació, passant per la producció de solucions que defineixen els ambients ampliant la respiració gràcies a la transparència del vidre.

Vestim l'espai de llum gràcies al vidre i l'alumini, els materials que caracteritzen els sistemes de parets divisòries per a oficines i vivendes. Aquestes estructures poden personalitzar-se i adaptar-se a l'estat d'ànim de cada ambient de treball.

Busques com millorar l'espai de casa teva, oficina, hotel o comerç?

Els panells separadors i divisions per a interiors és la millor solució. Tenim molts tipus diferents de panells separadors i divisions per a interiors perquè triïs. Podeu trobar qualsevol cosa que necessiteu per a casa, llar, oficina, hotel o comerç.

Els nostres productes són d'alta qualitat i assequibles, de manera que pot estar segur que duraran anys. El pressupost és amb enviament gratuït i instal·lació inclosa. Tot això significa una cosa: més espai per a totes les coses.

Panells separadors i divisions per interiors finestres girona 06

Mampares amb portes batents

Les mampares de reixeta també vénen amb portes batents. En general, la porta és feta del mateix material, però és possible fer excepcions.

La mida de la porta i les ferramentes són elegits pel client o el dissenyador per ajustar-se a les normes individuals. Els accessoris de la porta, com les frontisses i les manetes, també es personalitzen, i el client pot optar per una maneta amb pany o normal, segons les seves necessitats.

Per al disseny artesanal i els acabats de luxe, produïm una gamma de sistemes amb marc d'alumini, així com treballs arquitectònics a mida.

D'aquesta manera, ens assegurem de fabricar el disseny i l'acabat exactes que requereix el projecte. La naturalesa artesanal de l'alumini ofereix una solució alternativa als dissenyadors, i la barreja de produccions del material a mida amb vidre estampat pot oferir un disseny cridaner.

La fàbrica produeix totes les nostres mampares d'alumini i solucions de portes per encàrrec, cosa que permet especificar les seves preferències, inclosos el vidre, l'acabat i les ferramentes.


Vols organitzar el teu espai però no saps com

Els panells separadors i divisions per a interiors són fàcils de fer servir ia més són assequibles. Són perfectes per a qualsevol persona que estigui cansada de rebuscar al desordre i vulgui posar ordre a la seva vida.  

IDA per a cada llar

IDA, o Portes Interiors Alumini, respon a la tendència de portes i parets interiors minimalistes amb aparença d'acer. Encara millor, ho fem amb alumini! Per què? Les nostres solucions interiors d'alumini són duradores (són 100% reciclables), de desenvolupament ràpid, fàcils de mantenir i tan lleugeres com una ploma que fa que l'obertura sigui suau.

Puertas Interiores Aluminio

Quin tipus de porta combina amb el seu interior? 

puerta interior aluminio individual

Portes individuals

puerta doble interior aluminio

Portes dobles

puerta pivotante interior aluminio

Portes pivotants

Portes individuals interiors d'alumini 

Les nostres portes individuals es poden col·locar a qualsevol habitació de casa seva. Gràcies a la llum, pots crear un efecte lluminós i espaiós pels diferents espais de vida. T'agradaria tenir més privadesa, mantenint la llum natural a casa teva? Aleshores tria per un vidre opac.
A continuació trobareu una selecció de la nostra oferta, però les possibilitats són infinites. 

Infinites possibilitats 

A més, té moltes opcions per personalitzar la porta als seus interiors. Podeu triar, per exemple, travessers i finestres a la porta per crear múltiples finestres de vidre. També podeu triar entre frontisses visibles o invisibles. Li agradaria instal·lar finestres de vidre fix al voltant de la porta? Hi ha la possibilitat llavors de construir finestres superiors o laterals a la porta. Les nostres portes d'interior irradien una elegància sense precedents en el nostre recobriment en pols especialment dissenyat amb efecte d'acabat martellejat, però, per descomptat, vostè mateix pot triar el color de la porta gràcies a la nostra àmplia paleta de colors.

puertas-de-aluminio-interior-separador-de-espacios
porque en aluminio las puerta individuales interiores

Porta interiors individuals en alumini

Per què alumini?

Les nostres solucions d'alumini interior són:

- 3 cops més lleuger que l'acer
- Més prim que les portes interiors de fusta.
- Fàcil manteniment perquè la porta romangui en un estat òptim 

Portes dobles interiors d´alumini 

Complementant la bellesa cridanera dels marcs de les portes d'alumini, les Portes Interiors Dobles d'Alumini proporcionen de forma magistral un mitjà elegant i alhora segur per permetre l'accés a l'interior del vehicle. Oferint un aspecte suau i elegant que segurament complementarà qualsevol espai, aquestes portes també són altament resistents a la corrosió i als danys causats per les dures condicions climàtiques i els impactes. 

formatos-de-puertas-dobles-interiores-de-aluminio
puerta-interior-doble-en-aluminio-practicable

Portes pivotants d'alumini 

Les portes pivotants són portes que giren al voltant del seu propi eix vertical. Els punts de pivot estan ubicats a la part superior i inferior de la porta. Dins la gamma de portes pivotants, hi ha la possibilitat d'escollir entre una porta amb o sense límit. Una porta pivotant sense topall, també anomenada "porta batent", es pot obrir en dues direccions. La porta pivotant amb topall, només es pot obrir en una direcció. L'avantatge és que aquestes portes no es poden tancar de cop, cosa que també és ideal per a famílies amb nens. 

formatos-de-puertas-pivotantes-en-aluminio-para-espacios-interiores
puerta-pivotante-en-alumnio-marco-negro

Quin tipus de paret combina amb el teu interior? 

Qué tipo de pared combina con tu interior

Quin separador d'ambients d'alumini he de comprar?

A l'hora de pensar en quin separador dambients dalumini comprar, cal tenir en compte alguns factors importants. Un dels factors més importants és el preu.

La majoria dels separadors d'ambients d'alumini són relativament barats, i sovint hi ha diferències de preu significatives entre els models amb diferents nivells de característiques i funcionalitat.

Un altre factor important que cal tenir en compte és la qualitat general de la construcció. És important triar un separador d'ambients d'alumini que estigui construït amb materials i mà d'obra d'alta qualitat, ja que això assegurarà que durarà molts anys sense degradar-ne el rendiment.

A més, alguns compradors poden voler considerar el nivell de personalització que està disponible per a la vostra partició d'alumini escollit. Per exemple, alguns divisors poden instal·lar-se des del terra cap amunt utilitzant suports d'ancoratge, mentre que altres es poden construir fàcilment en un moment posterior utilitzant només alguns materials bàsics.

Tenint en compte aquestes consideracions, jo recomanaria els separadors d'ambients d'alumini com la millor opció per a la majoria dels compradors. Aquests divisors estan fets amb materials de qualitat i són molt funcionals, cosa que els converteix en una excel·lent inversió per a qualsevol espai de la llar o l'oficina. 

Separadors interiors vidre

Els separadors interiors de vidre són una forma estupenda d'afegir estil a casa seva. Aquests separadors solen tenir diverses formes i mides, cosa que els converteix en una solució ideal per a habitacions de diferents mides.

A més, els separadors de vidre solen estar fabricats amb vidre resistent al trencament. Per tant, són una opció ideal per a les llars amb nens o mascotes.

En comprar separadors d'interior de vidre, és important tenir en compte la mida, la forma i el material dels separadors, així com la distribució de casa.

D'aquesta manera, s'assegurarà que l'elecció dels separadors proporcioni el nivell òptim de separació i de privadesa per al seu espai i els seus habitants. 

Imatges de diferents tipus de panells divisoris per interiors

Imatges de diferents tipus de panells divisoris per interiors

Vidres amb tecnologia PDLC

Què és un Cristall Líquid?

Un cristall líquid és un híbrid entre un líquid que flueix com un fluid i un cristall que normalment es troba com un sòlid, exhibint simetria de curt o llarg abast.

Per què PDLC requereix un polímer?


El polímer permet que els cristalls líquids s'incrustin en una pel·lícula, que després es pot intercalar entre panells de vidre o plàstic. El polímer té propietats òptiques constants que no varien al llarg de la seva estructura i, per tant, es considera 'isotròpic'. Per contra, el cristall líquid en si mateix és "anisotròpic", ja que les seves característiques òptiques no són constants en tota la seva estructura, sinó que poden variar sota l'aplicació d'un camp elèctric.

Com funciona el vidres PDLC?

Mostrem un video que expliquen com funciona el vidre PDLC

Imatge video PDLC vidre

Cristalls Líquids

Els cristalls líquids canvien el seu índex de refracció en relació amb el polímer isotròpicament transparent en què estan submergits, creant així múltiples límits de passos a tot el PDLC. És aquest canvi a l'índex de refracció a cada límit el que fa que la llum canviï de rumb. Atès que el material PDLC conté milions de cristalls líquids, cadascun amb un límit que mira cap a una adreça lleugerament diferent, la llum es dispersa en moltes direccions. L'efecte net és 'amagar' el que sigui darrere del vidre intel·ligent PDLC.

Formats dels panells Divisoris

Diferents Formats

Una altra consideració important és com funcionen els panells divisoris interns. Atès que totes les finestres operables poden tenir fuites d'aire no desitjades que disminuiran l'eficiència energètica de casa, l'elecció del tipus d'operador pot afectar l'ús general d'energia. Les taxes de fugida d'aire variaran segons el tipus i la qualitat dels rivets i els segells, i generalment augmentaran amb el temps a causa de l'ús operatiu.

Com crear una separació visual entre les habitacions

La clau per crear una separació visualment agradable entre les habitacions és planificar-la amb antelació. Trieu una combinació de panells separadors d'interiors, i que al mateix temps ressalti les característiques clau.

Tingueu en compte on caldrà col·locar els mobles i la il·luminació per crear un angle agradable. Creeu punts focals amb gerros, obres d'art o plantes. Finalment, incorporeu cortines, catifes o fins i tot persianes per emfatitzar encara més el seu esquema.

Amb la planificació adequada, pot crear una separació vibrant i acollidora que reuneixi meravellosament totes les àrees de casa seva. 

Com determinar el millor disseny de separador d'ambients 

A l'hora de seleccionar el millor disseny de separador d'ambients, cal tenir en compte una sèrie de factors. Una consideració important és la finalitat del separador.

Està pensat principalment per a la privadesa o per a la funcionalitat? Un altre factor important a tenir en compte és la mida de l'habitació que dividirà. Una habitació més petita pot beneficiar-se dun separador més compacte, mentre que un espai més gran pot requerir un separador d'ambients amb un disseny més ampli.

Altres consideracions importants són el cost i la facilitat d'instal·lació. Si busqueu un separador d'ambients que s'adapti a les vostres necessitats i al vostre pressupost, és essencial que investigueu i compareu acuradament les diferents opcions abans de realitzar la compra.

En última instància, el millor disseny de separador dambients en alumini és el que funciona bé per a vostè i el seu espai, satisfent les seves necessitats i expectatives alhora que complementa la seva decoració. 

Les portes, les corredisses, els vidres i els vidres fixos es poden personalitzar per adaptar-se a la decoració d'una habitació 

Les portes acostumen a ser un dels elements més importants del disseny duna habitació. Es poden utilitzar per crear una sensació de moviment o per dividir un espai en seccions.

Tant si busqueu una porta de vidre com una de fusta, hi ha una gran varietat d'opcions disponibles per satisfer les vostres necessitats. A més, les personalitzacions com els panells d'accent amb marcs d'alumini color negre, les manetes i el seguiment poden ajudar a convertir la porta en un punt focal a qualsevol espai.

Així que, tant si busqueu una entrada elegant i circular com un conjunt més tradicional de portes dobles, hi ha una opció perfecta per a vostè. En definitiva, les portes només són un element que pot ajudar a transformar un espai en qualsevol sentit. Així que, per què no tastar-les i veure on ens porten? 

Les empreses actuals solen dissenyar sales amb grans obertures per optimitzar l'espai i portes corredisses per separar els ambients

Les empreses actuals solen dissenyar sales amb grans obertures per optimitzar lespai amb divisions dalumini per separar les oficines. Aquests elements de disseny ajuden les empreses a crear una sensació d'obertura, cosa que facilita que els empleats interactuïn entre si i es comuniquin més eficaçment.

Alhora, aquestes característiques poden dificultar que les persones es concentrin en tasques tot sol en una sala. En el seu lloc, sol ser útil disposar despais dedicats o cubicles on la gent pugui treballar en solitud. Aquest enfocament pot ajudar les empreses a mantenir un ambient productiu i de col·laboració que fomenti la creativitat i la productivitat. 

Hi ha diferents tipus de panells separadors que es poden utilitzar als interiors per crear un espai ben dissenyat 

Hi ha molts tipus diferents de panells divisoris que es poden utilitzar en interiors per crear un espai ben dissenyat. Els panells de paret sense marc proporcionen un aspecte net i uniforme que es pot utilitzar en qualsevol estil despai. A més, es poden integrar a les habitacions sense obstruir les portes o els armaris. No obstant això, aquests plafons solen ser més cars que altres tipus de plafons.

Els panells de paret sense marc són un bon compromís entre els panells de paret sense marc i els tradicionals. Solen tenir uns quants panells decoratius que poden afegir interès a una habitació sense ocupar gaire espai.

Els panells semides construïts també es poden adaptar a diferents mides d'habitacions afegint o traient taules decoratives. Els panells separadors d'interiors es poden utilitzar per crear espais més personalitzats, mentre que les opcions amb semimarc són ideals per a habitacions més grans. 

Separeu i dividiu els espais amb portes i panells fixos cuidant l'estètica

Separeu i dividiu espais amb portes i panells fixos cuidant l'estètica, aportant funcionalitat, disseny i versatilitat a qualsevol espai interior. Les portes i plafons poden aportar funcionalitat, disseny i flexibilitat a qualsevol espai.

Poden dividir espais en zones separades per a diferents activitats o permetre transicions entre espais. També podeu afegir dimensionalitat i interès visual a un espai. Tant si busqueu portes i panells que afegeixin funcionalitat com si voleu refrescar un espai antic, separar i dividir espais amb portes i panells és una excel·lent opció. 

Divisions per a interiors, dissenyat per proporcionar una òptima protecció acústica i tèrmica

Les mampares dʻinterior estan dissenyades per oferir una òptima protecció acústica i tèrmica. Poden ser de qualsevol varietat de materials, des de l'econòmic vinil fins a l'alumini.

És important triar el tipus adequat per a la divisió, ja que no tots els materials són apropiats per a totes les situacions. Per exemple, les escales i els graons s'han de construir amb esglaons emmoquetats, i els sòls emmoquetats només s'han d'utilitzar a zones on hi hagi un alt risc d'augment de la temperatura.

Els panells interiors també es poden dissenyar amb finalitats específiques, com ara separar els despatxos de les habitacions familiars o crear espais exuberants per a plantes i flors.

Independentment de les característiques del disseny, l'objectiu d'una mampara d'interior és crear un espai on els usuaris se sentin segurs i còmodes alhora que gaudeixen dels avantatges d'una protecció acústica i tèrmica òptima.

Dissenyadors d'interiors industrials

Els dissenyadors interiors industrials se centren principalment en crear un espai càlid, acollidor i funcional. Per això, creen tant mobles a mida com esquemes de decoració perfectes per a aplicacions específiques, com oficines, plantes de producció o botigues minoristes.

Alhora, han de tenir en compte les necessitats pràctiques de l'espai, com ara la distància de la maquinària sorollosa o la necessitat de molta llum quan es treballa a la planta superior.

En definitiva, la capacitat de pensar de manera creativa i pragmàtica a l'hora de dissenyar interiors industrials és el que diferencia aquests professionals dels seus homòlegs d'altres camps.

En crear espais d'alta qualitat que satisfan diverses necessitats individuals, són capaços de facilitar l'eficiència i la productivitat a la feina, alhora que proporcionen la tan necessària comoditat i inspiració als seus clients.

Com a tal, els dissenyadors d'interiors industrials són components vitals de qualsevol empresa o institució d'èxit, ja que garanteixen que els seus habitants tinguin accés a les eines que necessiten per fer la feina de la manera més còmoda i productiva possible.

Així que si vol crear un lloc de treball innovador i eficaç o simplement necessita algunes idees per crear un espai atractiu a casa, no dubteu a recórrer a un dissenyador dinteriors industrials. 

Aquests panells separadors dʻinteriors o divisions dʻalumini dʻinteriors es poden utilitzar per a una varietat de propòsits diferents, incloent la protecció dʻespais a cases, hotels i restaurants 

Els panells divisoris interiors o envans interiors d'alumini són peces de mobiliari que sutilitzen per crear estades úniques i funcionals dins dels espais. Aquests panells es poden utilitzar per crear particions entre les diferents àrees d'una casa o edifici, proporcionant privadesa, mentre que també la creació d'espais de treball flexibles que es poden utilitzar per a una varietat de propòsits.

A més, els panells divisoris interiors o els envans interiors d'alumini s'utilitzen habitualment en espais on són necessaris per a fins estructurals, com en hospitals o oficines, on s'utilitzen per suportar terres o sostres.

Amb totes aquestes diferents aplicacions per a aquests interiors, és clar que aquests panells versàtils han demostrat ser una peça essencial en molts entorns i necessitats diferents.

Tant si busqueu una manera de crear espai dins d'una casa com si necessiteu protegir-vos de possibles danys dins d'un espai, aquests panells divisoris interiors són una excel·lent opció que us pot ajudar a satisfer les vostres necessitats.

Així que si està buscant una forma assequible i funcional de crear l'aspecte adequat per al seu espai, considereu invertir en alguns d'aquests panells avui mateix. 

Divisor despais amb portes i panells, separador dambients

Els separadors d'ambients amb portes i panells són una part essencial de qualsevol llar de feina. No només poden ajudar a organitzar el seu espai i mantenir les coses en ordre, sinó que també poden afegir una mica de funcionalitat pràctica al vostre espai.

Amb un separador d'ambients, podeu crear diferents àrees temàtiques a casa vostra, com una sala d'estudi, una sala familiar, un espai d'oficina i molt més. Tant si busqueu una forma de dividir l'espai perquè cadascú tingui la seva pròpia zona de treball com si només vol crear diferents zones temàtiques a casa seva, un separador d'ambients amb portes i panells és una gran manera d'aconseguir els seus objectius.

Així que, tant si busqueu una forma de dividir l'espai com si voleu crear diferents zones temàtiques a casa vostra, no dubteu a triar un separador d'ambients amb portes i panells com a solució. 

Separadors d'ambients i espais d'alumini 

L'alumini és una opció molt popular per crear divisions i parets a les habitacions i als espais. Aquests divisors ofereixen una sèrie d'avantatges, com ara una major robustesa i facilitat d'instal·lació.

A més, a causa del seu lleuger pes, aquests panells poden ajudar a reduir el consum d'energia als edificis. En comprar divisors d'alumini, és important triar el gruix i la longitud adequats per a les seves necessitats.

Amb una superfície llisa i sense textura, així com amb una varietat de longituds i alçades disponibles, segur que hi ha un ajustament perfecte per al seu espai.

Tant si necessiteu crear privadesa com si simplement necessiteu afegir una mica de dimensió al vostre espai, els separadors d'espais i habitacions d'alumini són una excel·lent opció a l'hora de crear l'ambient perfecte per a qualsevol espai.

L'alumini és un metall que s'utilitza habitualment en la construcció de separadors d'ambients, per la seva resistència i versatilitat. Els separadors d'alumini estan disponibles en una gran varietat de formes i mides, per la qual cosa és fàcil trobar un separador que s'adapti perfectament a les seves necessitats.

A més, l'alumini és lleuger i resistent, per la qual cosa és fàcil de moure per l'habitació sempre que sigui necessari. No obstant això, com tots els metalls, l'alumini pot ser perjudicial si s'ingereix o s'inhala en excés.

A més, és important assegurar-se que la nansa del separador estigui ben subjecta, per evitar que els nens es lesionin en bolcar accidentalment el separador. En resum, els separadors d'habitacions d'alumini ofereixen una sèrie d'avantatges sobre els seus homòlegs de fusta i plàstic, cosa que els converteix en una opció ideal per a les persones que busquen augmentar la funcionalitat de casa tenint en compte les restriccions d'espai. 

Separadors d'espais interiors 

Els separadors d'espais interiors són una bona forma dorganitzar i separar les diferents zones duna habitació. Es poden fabricar amb diferents materials, com fusta, vinil i plàstic, i tenen una gran varietat de formes i mides.

També es poden personalitzar per adaptar-los a les vostres necessitats i gustos, cosa que els converteix en un element essencial de la decoració d'interiors. Tant si necessiteu crear més espai per respirar en un espai reduït com si voleu separar diferents zones d'oci a casa, un separador d'ambients us pot ajudar a aconseguir els vostres objectius.

Muntatge de panells dalumini separador doficina 

El conjunt de panells divisoris d'alumini per a oficines és una forma duradora i assequible de crear un aspecte personalitzat a la seva oficina.

Aquests panells estan fets d'alumini i tenen una varietat de formes pretallades i perforades entre les que pot triar. Poden utilitzar-se per crear separadors o panells de paret, i pot personalitzar la seva amplada i alçada per satisfer les necessitats despai específic.

A més, aquests panells són rendibles i fàcils d'instal·lar, per la qual cosa són una gran opció independentment de com de grans o petites siguin les necessitats de la seva oficina.

En resum, el conjunt de panells divisoris d'alumini per a oficines ofereix un gran valor i un disseny personalitzat per a qualsevol oficina que vulgui crear un espai definit. 

Catàleg Panells IDA

Nous Panells i separadors per interiors

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat