Persiana autoblocant d'alumini d'alta seguretat "Blockalum 45"

Persiana autoblocant d'alumini d'alta seguretat "Blockalum 45", la solució ideal per a aquells que busquen màxima protecció i durabilitat en els seus espais. Aquest model combina la resistència del alumini amb un sistema de bloqueig avançat, garantint així no només privacitat, sinó també una defensa eficaç contra intents de forçament o robatori. Ideal per a llars, oficines i establiments comercials que pretenen prioritzar la seguretat sense sacrificar l'estètica.

La persiana d'alumini d'alta seguretat "Blockalum 45" que descriurem a continuació representa una opció robusta i d'alta qualitat per a aquells que desitgen garantir una protecció màxima i seguretat en les seves instal·lacions. A continuació, oferim una anàlisi detallada basada en la informació aportada pel fabricant, subratllant les seves característiques principals, els beneficis que ofereix i per què és considerada una de les millors opcions del mercat en termes de seguretat i durabilitat. Ideal per aquells amb estàndards exigents i que no volen comprometre's en la protecció dels seus espais.

Persiana Autoblocant BlockAlum 45

Característiques Principals:


Material d'Alumini: L'alumini és resistent a la corrosió, la qual cosa el fa ideal per a instal·lacions exteriors. A més a més, és un material fort, aportant una capa extra de seguretat.

Resistència al Aixecament Forçat: La referència a un "perfil de bloqueig intermedi" indica que aquesta persiana ha estat dissenyada amb elements específics per evitar l'aixecament no autoritzat o per força.

Dimensions i Pes:

Gruix nominal d'alumini: La persiana té un gruix notable, senyal de la seva robustesa.
Pes: Amb un pes de 11 kg/m² i un pes lineal de 0,464 Kg/m, es mostra la densitat i la robustesa del material utilitzat.
Superfície de Cobertura: 47 mm ofereix una cobertura compacta, garantint una protecció òptima.
Làmines per metre: 22 làmines per metre reflecteixen un disseny compacte, que pot contribuir tant a la resistència com a l'aïllament.
Dimensions Recomanades: Un ample màxim recomanat de 3,5 metres indica que és adequada per diverses instal·lacions, des de finestres més petites fins a entrades més àmplies.

Resistència al Vent: Un valor de 6 (probablement en una escala on el valor màxim sol ser 10) assenyala que la persiana té una bona resistència a les condicions de vent. No obstant això, sense més detalls sobre l'escala, és difícil determinar la seva resistència màxima.

Notes de "Paret Doble": Això ens informa que la persiana disposa d'una construcció amb doble paret, augmentant potencialment la seva robustesa i capacitat d'aïllament tèrmic i acústic.

¿Què és la Persiana Autoblocant Blockalum 45?

La Persiana Autoblocant Blockalum 45 és una innovadora solució per a finestres que uneix estil i funcionalitat d'una manera única. Dissenyada amb un perfil de bloqueig intermedi, aquesta persiana d'alumini assegura un alt nivell de seguretat evitant l'aixecament forçat d'aquesta. Però no només es tracta de seguretat: a més de garantir privacitat, la Persiana Autoblocant Blockalum 45 ofereix una protecció sense igual contra possibles intents d'intrusió. Sigui que vulguis potenciar la seguretat de la teva llar o del teu lloc de treball, aquesta persiana amb construcció de paret doble es presenta com la millor opció a considerar.

Avantatges de la Persiana Autoblocant Blockalum 45

Descobreix les nombroses avantatges de la Persiana Autoblocant Blockalum 45, una solució avançada per a finestres que aplega funcionalitat i elegància en un sol producte. Gràcies al seu disseny sòlid i les seves característiques d'avantguarda, aquesta persiana proporciona una seguretat i comoditat inigualables per a la teva llar o espai de treball. Elaborada amb un rigorós cuidat en cada detall, assegura una llarga durabilitat i un rendiment excepcional amb el pas del temps. El seu mecanisme d'autobloqueig, en particular, ofereix una barrera addicional contra intents d'accés no autoritzats, donant-te la tranquil·litat i seguretat que mereixes.

Ficha Técnica Persiana Autoblocante Alta Seguridad

Característiques de la Persiana Autoblocant Blockalum 45

La Persiana Autoblocant Blockalum 45 es distingeix pel seu disseny innovador i les seves prestacions centrades en la seguretat. Equipada amb un mecanisme d'autobloqueig, aquesta solució per a finestres assegura un control fiable i precís tant de la llum com de la privacitat. Elaborada amb alumini d'alta qualitat, aquesta persiana promet una llarga durabilitat i una resistència excepcional. La seva construcció amb doble paret, juntament amb la seva capacitat per resistir qualsevol intent d'intrusió, demostra que la Persiana Autoblocant Blockalum 45 és la solució òptima per a aquells que volen combinar protecció i elegància en un únic element.

Instal·lació de la Persiana Autoblocant Blockalum 45

Si estàs valorant la possibilitat d'instal·lar la Persiana Autoblocant Blockalum 45 a la teva llar o lloc de treball, hem reunit tota la informació necessària per garantir una instal·lació reeixida. Aquesta persiana, versàtil i d'alta fiabilitat, es presenta com la millor opció per a qualsevol tipus d'espai. Amb un procediment d'instal·lació senzill i clar, sigui que vulguis abordar la tasca per tu mateix amb un enfocament "fes-ho tu mateix" (DIY) o decideixis comptar amb la intervenció d'experts, et proporcionem una guia exhaustiva per assegurar que la instal·lació es realitzi de forma correcta i eficient.

imagen-lateral-persiana-autoblocante-blockalum45

Manteniment de la Persiana Autoblocant Blockalum 45

És vital mantenir la teva Persiana Autoblocant Blockalum 45 en perfectes condicions per assegurar la seva llarga vida útil i un rendiment impecable. Portar a terme neteges regulars i verificar els seus mecanismes són accions fonamentals per garantir la seva eficiència.

Per eliminar la pols i altres partícules acumulades, és aconsellable sacsejar les lames amb un drap suau o utilitzar una aspiradora amb un accesorio de raspall. En el cas de tacades més resistents, es pot emprar un drap humit amb una mica de detergent neutre. És crucial evitar l'ús de productes químics agressius o materials abrasius que podrien danyar la superfície o alterar el seu funcionament. Regularment, també és recomanable revisar els mecanismes d'autobloqueig per assegurar-se que funcionen correctament i garantir una protecció continuada.

imagen-persiana-alta seguridad-blockalum-45

Usos de la Persiana Autoblocant Blockalum 45

La Persiana Autoblocant Blockalum 45 es perfecta per a aquells que volen combinar seguretat i estil en els seus espais. Aquesta persiana es distingeix pel seu disseny avantguardista i les seves funcions de seguretat, fent-la una elecció idònia per a diferents entorns:

- Habitatges: Ofereix una privacitat excel·lent, alhora que proporciona una capa addicional de seguretat contra intrusos.

- Oficines: A més de regular la llum natural, pot ajudar a reduir el risc d'entrades no autoritzades, oferint així un espai de treball més segur.

- Escoles: Ideal per a aules i altres espais educatius, proporciona una protecció efectiva contra el sol excessiu i la intempèrie, alhora que reforça la seguretat.

- Hospitals: En entorns on la privacitat dels pacients és fonamental, aquesta persiana pot regular la llum i mantenir una atmosfera serena.

- Establiments comercials: Ajuda a protegir el negoci durant les hores tancades, oferint un major desencís contra possibles robatoris o actes vandàlics.

Amb el seu mecanisme d'autobloqueig i construcció robusta d'alumini, la Persiana Autoblocant Blockalum 45 emergeix com la resposta ideal per a tots aquells que desitgen un equilibri entre funcionalitat i defensa.

Información-persiana-autoblocante-blockalum45

Conclusió

La Persiana Autoblocant Blockalum 45 es revela com una solució d'avantguarda en tractaments per a finestres, aplegant seguretat i elegància en una única peça. La seva construcció sòlida i el seu innovador mecanisme d'autobloqueig brinden un grau de protecció sense precedents. Sense cap dubte, es tracta d'un afegitó de gran valor per a qualsevol espai, assegurant anys de servei fiable i un estil contemporani.

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat