Finestra corredissa de PVC iSlide de Deceuninck

La finestra corredissa iSlide de Deceuninck és un sistema lliscant de PVC amb fibra de vidre que ofereix un alt aïllament tèrmic i acústic, així com una estètica refinada i gran versatilitat. Es pot instal·lar en finestres o portes de 2, 3, 4 o 6 fulles amb marcs de 2 o 3 carrils. És el resultat de la investigació i desenvolupament de la marca deceuninck, que busca innovar en el sector de les finestres de PVC. Els perfils són més estilitzats i donen amplitud a la vista exterior. La tecnologia exclusiva ThermoFibra combina el PVC i la fibra de vidre contínua al cor del perfil per aconseguir el major aïllament possible.

vista sección de la iSlide Corredera PVC
Corredera PVC iSlide en nuestro Showroom de 2 hojas abierta
Corredera PVC iSlide en nuestro Showroom de 2 hojas

Quines avantatges té la fibra de vidre en la corredissa iSlide?

La fibra de vidre en la corredissa iSlide de Deceuninck aporta diverses avantatges, com una major resistència mecànica i una millor estabilitat, la qual cosa afavoreix el seu comportament a llarg termini, i un alt grau de rigidesa, que permet la fabricació de perfils més esvelts i, per tant, una millor visió exterior. A més a més, la fibra de vidre també ajuda a reduir el coeficient de dilatació tèrmica del perfil, la qual cosa ajuda a mantenir la seva forma i estanquitat davant les oscil·lacions de temperatura.

La fibra de vidre és un material compost per fils molt fins de vidre que es poden teixir o moldre en diferents formes. Té diverses avantatges com a material de construcció, entre les quals es poden mencionar:

Poc manteniment: no s'oxida, no es putrefà i no s'abolla, per la qual cosa dura molt de temps sense necessitar reparacions especials.
Versatilitat: es pot adaptar a diferents formes i mides segons les necessitats de cada projecte.
Aïllament tèrmic i acústic: té una baixa conductivitat tèrmica i una alta resistència acústica, la qual cosa ajuda a mantenir el confort dins dels espais.
Resistència mecànica: suporta altes càrregues i pressions sense deformar-se ni trencar-se.
Lleugeresa: té un pes menor que altres materials com l'acer o l'alumini, la qual cosa facilita el seu transport i instal·lació.
Higiene: no contamina l'aigua ni l'aire i és resistents a la corrosió i als agents químics.

Per al seu manteniment, no és necessari barnitzar, pintar o tractar els perfils de PVC amb productes especials. Serà suficient amb aigua i productes de neteja suaus i no agressius.

Mantenimiento corredera PVC iSlide

Quin preu té la finestra corredissa iSlide?

El preu de la finestra corredissa iSlide pot variar segons la mida, el material, el tipus de vidre i el proveïdor que la instal·li. No he trobat un preu específic per aquest model en els resultats de cerca, però puc donar-te alguns preus mitjans de les finestres corredisses en general:

PVC iSlide: uns 330-350€ per m2 amb vidre aïllant 4 baix emissiu/20/4 i IVA inclòs, amb instal·lació i en color imitació fusta.

Aquests preus són només orientatius i poden variar segons la qualitat i el disseny de la finestra. Et recomano que demanis diversos pressupostos a diferents proveïdors per comparar i escollir la millor opció per al teu cas.

Corredera PVC iSlide

Sistema iSlide#Neo Corredissa

El sistema Neo Sliding de Deceuninck és una innovació revolucionària que permet instal·lar fins a sis finestres o portes sense sacrificar superfície interior. El seu elegant disseny proporciona una estètica agradable, mentre que els seus marcs ofereixen un notable aïllament tèrmic i acústic en una gran varietat de tonalitats. A més, els marcs de dos o tres carrils del sistema faciliten la instal·lació d'elements més grans, la qual cosa resulta en una experiència d'obertura suau i sense esforç.

El versàtil sistema corredor pot adaptar-se a una àmplia gamma de dimensions i aplicacions, amb la seva esvelta secció central de 35 mm que proporciona una transparència i unes vistes excel·lents. A més, pot personalitzar-se per adaptar-se a finestres de diferents mides, amb una gamma de fulles disponibles de dues a sis. Totes aquestes característiques fan que encaixi perfectament en qualsevol projecte arquitectònic.

Aïllament de finestres de PVC corredissa iSlide

El sistema avançat de finestres corredisses de Deceuninck. Equipat amb perfils de polímer de primera qualitat, aquest sistema ofereix una excel·lent aïllament tèrmic i acústic, així com fins a sis fulles per element per a una lluminositat màxima i una vista òptima de l'exterior.

Aquest sistema està disponible en diversos colors per adaptar-se a l'estil de qualsevol llar i està dissenyat amb materials duradors que ofereixen resistència a llarg termini als elements. A més, el seu mecanisme de tancament multipunt protegeix contra robatoris i entrades forçades. El sistema iSlide és la elecció perfecta per als que busquen un aïllament, seguretat i disseny òptims.

Corredera PVC iSlide Instalada en una casa

Finestres corredisses d'obertura suau

La combinació perfecta d'estètica i rendiment es troba en l'únic sistema de finestres correderes. Amb dos o tres carrils, els marcs d'aquest sistema poden allotjar fins a sis fulles corredisses. El marc del disseny ofereix una opció visual interessant gràcies al seu estil minimalista. La seva part central només té 35 mm d'amplada, generant un ambient molt més lluminós en comparació amb altres marcs més amplis. Això permet que molta més llum entri a l'habitació i proporciona aquell toc de distinció que tots necessitem a casa.

El sistema promet un excel·lent aïllament tèrmic i acústic, mentre que el seu suau lliscament minimitza el soroll. A més, està disponible en una ampla gamma de colors, el que et permet triar el que millor s'adapti al teu estil arquitectònic.

Els propietaris que vulguin maximitzar el seu espai vital amb un sistema de finestres elegant i pràctic haurien de considerar aquesta opció. La instal·lació és fàcil i el disseny prim del marc encaixa en qualsevol entorn. A més, la seva capacitat d'aïllament garanteix que el calor i el soroll no pertorbin el teu confort.

El sistema de finestres correderes és la elecció perfecta per a aquells que busquen una finestra corredera que combini funcionalitat i atractiu visual. Des de proporcionar llum i vistes fins a garantir l'eficiència energètica, aquest sistema ho té tot. Així que, per què no aprofites les seves característiques i gaudeixes al màxim de les teves finestres?

Sistema de finestres corredisses Deceuninck iSlide

Per a aquells que busquen una configuració de finestres fiable i amb estil, el innovador sistema de finestres corredisses és la elecció ideal. A més, es pot triar entre una àmplia gamma de colors i textures, que permeten diversos dissenys arquitectònics.

Per garantir un aïllament tèrmic i acústic òptim, aquest revolucionari sistema ha estat objecte d'una àmplia labor d'investigació i desenvolupament. Els marcs exclusius també garanteixen una obertura i tancament suaus, la qual cosa la converteix en una opció desitjable per a qualsevol espai vital. A més, hi ha disponibles accessoris com manetes, tancaments i juntes per proporcionar seguretat addicional i completar l'aspecte.

En resum, el sistema de finestres corredisses ofereix una sèrie de característiques per satisfer les necessitats de qualsevol propietari. Els seus marcs estrets i la seva impressionant obertura de fins a sis fulles la converteixen en una opció atractiva, mentre que la seva capacitat d'aïllament i la seva gamma de colors i textures la converteixen en una opció fiable i elegant. Amb els seus accessoris addicionals, segur que crees la configuració de finestra perfecta.

iSlide#neo, la perfecció dels sistemes desllizants en finestres de PVC

En resum, iSlide#neo és un sistema de finestres corredisses de gran qualitat, que combina la seguretat, l'eficiència energètica i l'estètica. El seu disseny elegant i modern, el seu alt nivell de seguretat i eficiència energètica, el seu funcionament suau i silenciós, la seva fàcil manteniment i la seva àmplia varietat d'opcions, el converteixen en una opció popular entre arquitectes, constructors i propietaris de cases que busquen finestres de alta qualitat i rendiment.

iSlide#neo és un sistema de finestres corredisses de Deceuninck, que representa la perfecció en termes de disseny, rendiment i funcionalitat. Aquest sistema ofereix un alt nivell de confort i estètica, combinant la seguretat i l'eficiència energètica amb un disseny elegant i modern.

Entre les característiques principals d'iSlide#neo es troben:

Disseny elegant i modern: Aquest sistema de finestres corredisses té un disseny elegant i modern, que s'adapta a qualsevol estil de construcció i decoració.

Alt nivell de seguretat: iSlide#neo té un sistema de tancament d'alta seguretat, que garanteix la protecció contra intrusos i lladres.

Alta eficiència energètica: Gràcies al seu disseny i materials de alta qualitat, iSlide#neo ofereix un alt nivell d'aïllament tèrmic, el que permet estalviar en costos de calefacció i refrigeració.

Funcionament suau i silenciós: El sistema de rodaments i guies d'iSlide#neo permet un funcionament suau i silenciós de les finestres corredisses, sense esforç algun.

Fàcil manteniment: Les finestres iSlide#neo són fàcils de mantenir, gràcies a la seva superfície lisa i no porosa, que evita l'acumulació de pols i brutícia.

Amplia varietat d'opcions: iSlide#neo ofereix una amplia varietat d'opcions en termes de mida, acabats i colors, el que permet personalitzar-les segons les necessitats i gustos del client.

Avantatges de la finestra corredissa iSlide de Deceuninck

Els avantatges de la finestra corredissa iSlide de Deceuninck són nombrosos. A continuació, es detallen algunes de les seves característiques més destacades:

Gran aïllament tèrmic i acústic: Gràcies als seus materials de primera qualitat i al seu disseny exclusiu, la finestra corredissa iSlide ofereix un alt nivell d'aïllament tèrmic i acústic, que ajuda a mantenir el confort dins de l'espai.

Funcionament suau i sense esforç: El sistema de rodaments i guies de la finestra corredissa iSlide garanteix un funcionament suau i sense esforç, que fa que sigui fàcil d'obrir i tancar.

Estètica refinada: La finestra corredissa iSlide té un aspecte modern i elegant que s'adapta a qualsevol estil de construcció i decoració. A més, està disponible en una amplia varietat d'acabats i colors, que permeten personalitzar-la segons les necessitats i gustos del client.

Versatilitat: La finestra corredissa iSlide es pot instal·lar en finestres o portes de 2, 3, 4 o 6 fulles amb marcs de 2 o 3 carrils, el que la fa ideal per a diferents necessitats i preferències.

Fàcil manteniment: Per al seu manteniment, no és necessari envernissar, pintar o tractar els perfils de PVC amb productes especials. Només cal aigua i productes de neteja suaus i no agressius.

En resum, la finestra corredissa iSlide ofereix una combinació perfecta de rendiment, estètica i versatilitat, que la fa ideal per a qualsevol espai de la llar o de l'oficina. A més, amb els seus materials de primera qualitat i el seu disseny exclusiu, garanteix una llarga vida útil i una gran eficiència energètica, que ajuda a reduir els costos de calefacció i refrigeració.

El modern sistema de finestres corredisses d'aquesta empresa ofereix als propietaris de cases tot un seguit d'avantatges. Amb una gamma de colors per triar, té un aspecte elegant i contemporani que realçarà l'estètica de qualsevol llar. El seu perfil garanteix una aïllament òptim tant tèrmic com acústic, ajudant a reduir les factures d'energia. També admet fins a 6 fulles en un element, la qual cosa la converteix en l'opció ideal per a finestres i portes grans. A més, la seva secció central estreta de només 35 mm proporciona la màxima lluminositat, la més fina de la seva classe en el mercat.

El sistema iSlide s'ha elaborat amb cura per oferir una experiència d'obertura i tancament suau i sense esforç. Per garantir una major seguretat i comoditat, inclou accessoris com manilles, panyes i reixes de ventilació. En conjunt, aquest sistema de finestres corredisses és una gran opció per a aquells que busquen una solució de alta qualitat, duradora i energèticament eficient.

Mides de les finestres corredisses de PVC iSlide

El sistema de finestres iSlide és una opció perfecta per a qualsevol estructura de construcció, ja que ofereix una combinació ideal d'aïllament tèrmic i acústic, així com un disseny elegant. Amb la seva secció central de només 35 mm, aquest model és un dels més esvelts del mercat, permetent fins a 6 fulles en un sol element. També ofereix una gran varietat de mides, que van des de 19 mm a 92 mm, i una mida màxima de fulla de 2,5 m d'amplada i 2,7 m d'alt.

Aquest sistema també ofereix una àmplia gamma de colors, la qual cosa li permet integrar-se en l'arquitectura i l'estil de disseny de l'edifici. A més, les seves avançades característiques tècniques el converteixen en un sistema altament eficient que ofereix un gran rendiment en termes d'aïllament i estalvi energètic. Amb el seu disseny versàtil i les seves excel·lents propietats aïllants, aquest sistema és la elecció ideal per a qualsevol habitatge o edifici.

La finestra corredissa iSlide#neo de Deceuninck

La finestra corredissa iSlide#neo de Deceuninck és una solució d'alta qualitat per a finestres de PVC desllizants. Amb el seu disseny elegant i modern, la iSlide#neo ofereix un alt nivell de confort, seguretat, eficiència energètica i funcionalitat.

Accessoris del sistema correder iSlide

El nostre sistema corredís és la solució ideal per a les teves finestres i portes, ja que ofereix una gran varietat de components i accessoris per proporcionar la millor experiència. Els marcs, carrils, rodaments, manetes i panyos estan disponibles en una gamma de colors i estils, perquè puguis combinar amb l'aspecte de la teva casa. A més, el sistema també té lames ajustables, una mosquitera integrada i un pany antirrobo opcional per a una major seguretat.

Per no parlar que el sistema també ofereix un sistema motoritzat "Smart Sliding" amb comandament a distància per a una gestió senzilla. Això permet una experiència moderna i còmoda amb només prémer un botó. A més, el sistema inclou una garantia completa de cinc anys en tots els accessoris per a una major tranquil·litat.

El nostre sistema lliscant està dissenyat per ser a la vegada elegant i funcional. Amb una gran varietat de components i un sistema "Smart Sliding" motoritzat, pots estar segur que les teves finestres i portes seran segures, còmodes i atractives durant anys.

Disseny de la finestra corredissa iSlide de Deceuninck

El disseny de la finestra corredissa iSlide de Deceuninck és modern i eleganç, amb una secció central esvelta de només 35 mm que proporciona una gran lluminositat. Disponible en una àmplia gamma de colors i acabats, aquest sistema de finestra corredissa també ofereix una gran varietat de mides, amb la possibilitat d'incloure fins a 6 fulles en un sol element. Això la converteix en una opció ideal per a finestres i portes grans.

A més, el sistema iSlide ha estat dissenyat per oferir una experiència d'obertura i tancament suau i sense esforç. Aquest sistema també ofereix accessoris com manetes, panyos i reixes de ventilació per a una major seguretat i comoditat. En resum, la finestra corredissa iSlide de Deceuninck ofereix un disseny modern i funcional, així com un excel·lent aïllament tèrmic i acústic, la combinació perfecta per a qualsevol estructura de construcció.

El sistema iSlide proporciona una estètica contemporània i atractiva que s'adapta bé a qualsevol tipus d'habitatge. Els seus perfils de marc, amb dos o tres carrils, permeten fins a sis fulles corredisses en un sol element, i la petita secció central de només 35 mm afegeix un toc de classe. Aquest disseny ofereix una combinació perfecta de funció i forma.

El sistema està disponible en una ampla gamma de colors, el que permet als propietaris personalitzar el seu espai vital segons les seves preferències. Ofereix una excel·lent aïllament, ajudant a mantenir la casa calenta a l'hivern i fresca a l'estiu, alhora que manté el soroll exterior al mínim. A més, obrir la finestra és fàcil i còmode.

El sistema iSlide és una opció ideal per a aquells que desitgen que entri llum natural i vistes, amb un disseny modern i elegant. El seu avançat aïllament, la seva obertura sense esforç i la seva gamma de colors la converteixen en la forma perfecta de millorar qualsevol espai vital.

Conclusió

El sistema de finestres corredisses iSlide de Deceuninck és la combinació perfecta entre rendiment i disseny, i proporciona una solució eficaç i estèticament agradable per a finestres i portes corredisses. Gràcies al seu perfil esvelt, el sistema iSlide proporciona una excel·lent aïllament i permet fins a 6 fulles corredisses en un element. A més, ofereix una àmplia gamma de colors per combinar amb qualsevol estil arquitectònic o decoració interior.

El sistema de finestres corredisses iSlide de Deceuninck és la opció ideal per a aquells que busquen qualitat, comoditat i estil. La seva tecnologia exclusiva ofereix un avançat sistema de tancament multipunt, que proporciona màxima seguretat i protecció contra intrusions. A més, el seu sistema de rodaments i guies permet un moviment suau i sense esforç, així com un fàcil manteniment.

A part del seu disseny modern i elegant, el sistema iSlide de Deceuninck també ofereix excel·lents prestacions d'eficiència energètica, que ajuda a reduir les factures d'energia i mantenir la casa càlida a l'hivern i fresca a l'estiu. Així mateix, el sistema iSlide de Deceuninck està dissenyat per oferir una gran versatilitat, adaptant-se a qualsevol necessitat i espai.

En resum, el sistema de finestres corredisses iSlide de Deceuninck és la solució perfecta per a aquells que busquen una finestra de qualitat, segura i estètica. Amb la seva combinació de tecnologia i disseny, el sistema iSlide de Deceuninck ofereix un producte únic i innovador, que satisfarà les necessitats de qualsevol propietari de casa o de construcció.

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat