Elegant Infinity ThermoFibra, l'última en Finestres PVC de Deceuninck

ELEGANT INFINITY Thermofibra

CARACTERÍSTIQUES

Amplària de marc: 76 mm
Amplària de fulla: 85 mm
Tipus de fulla: Estàndard
Altura d'ala en marc: 25 mm
Amplària d'ala en marc: 9 mm
Altura d'ala en fulla: 23 mm
Amplària d'ala en fulla: 7 mm
Capacitat envidram. marc: 12-48 mm
Capacitat envidram. fulla: 24-60 mmPRESTACIONS AEV

PERMEABILITAT A l'AIRE
Classe 4

RESISTÈNCIA Al VENT
Classe C5

ESTANQUITAT A l'AIGUA
CLASE 9A

Uf (W/m²K) 0,88

Finestra Elegant Infinity ThermoFibra

Deceuninck ha introduït un nou i revolucionari sistema que combina la velocitat i la precisió del perfilat termo-Fibra amb l'elegant disseny de Termo-Fibra Elegant. El resultat és un procés de perfilat encara més precís i eficaç, que millora el rendiment de les làmines i garanteix una protecció superior contra les esquerdes. Amb Deceuninck Thermo Fibra Elegant, el perfilat mai no ha estat tan elegant.

Des de la fase de disseny i il·lustració, fins a la producció i distribució d'aquests magnífics productes, Deceuninck ha desenvolupat una plataforma de productes nova, diferent i innovadora per a solucions de finestres i portes, combinant 82 anys d'experiència en la fabricació de sistemes de fusteria de PVC amb dissenys revolucionaris.

Creiem que treballant estretament amb els nostres clients per crear solucions a mida adaptades a les vostres necessitats individuals, podem instal·lar productes innovadors i d'alta qualitat que encaixen perfectament en qualsevol entorn domèstic a molt bons preus.

Tant si busques un disseny tradicional pintat com una cosa totalment única i original, Deceuninck té la solució per a tu. Així que si busques el millor en fusteria de PVC a mida. 

Finestra Elegant Infinity ThermoFibra amb clau
Finestra Elegant Infinity ThermoFibra oberta
Finestra Elegant Infinity ThermoFibra vist al davant

Solera o peanya adossada al terra amb punts de tancament de la Balconera Elegant Infinity ThermoFibra

Finestra Elegant Infinity ThermoFibra per oscilobatent

Video Balconera Elegant Infinity ThermoFibra

En el vídeo mostrem els 15 punts de tancament perimètric de la Balconera Elegant Infinity ThermoFibra.

Elegant, màxim rendiment d'aïllament i durabilitatFinestra Elegant Infinity ThermoFibra conceptes

Elegant de Deceunink és l'únic perfil del mercat que aconsegueix el màxim rendiment d'aïllament i durabilitat, alhora que s'integra perfectament a qualsevol entorn. Amb una estructura interna de doble paret i altament conductora, Elegant garanteix que la fulla es mantingui fresca i confortable, alhora que manté el marc fresc i confortable.

A més, l'exclusiva junta de goma de fusta dop garanteix que la fulla es mantingui seca i sense insectes. Disponible en una varietat de longituds i amplades per a tota mena d'aplicacions, Elegant és la solució de perfil perfecta per a tot tipus de propietats. 

Disseny i Distinció

Quan parlem de disseny i distinció en finestres i portes, la col·lecció Elegant Infinity ThermoFibra estableix un nou referent. Aquesta col·lecció redefinix l'estètica en el disseny de finestres i portes, oferint una barreja ideal d'estil i practicitat. La cura en els detalls durant el procés de creació és palpable, des dels perfils amb estil fins als acabats acuradament realitzats. El resultat és una gamma de finestres i portes que desprèn sofisticació i una elegància perenne, millorant l'encant visual de qualsevol espai on s'instal·lin. L'ús de materials de primera qualitat juntament amb les tècniques de fabricació més avançades enriqueix encara més l'aparença i el tacte de la col·lecció Elegant Infinity ThermoFibra.

Una de les particularitats més remarcables d'aquesta col·lecció és l'extensa varietat de tonalitats per a marcs i perfils. Des d'un color de fusta natural i intens fins a una selecció de colors sòlids i moderns, "Elegant Infinity ThermoFibra" disposa d'una paleta per a satisfer diverses preferències estilístiques. La dedicació meticulosa a la intensitat i homogeneïtat del color assegura que les finestres i portes no només complementin l'entorn, sinó que també es converteixin en elements centrals per si mateixes. El resultat és una fusió harmònica de color i disseny que realça l'ambient de qualsevol interior o exterior.

A més, les opcions de personalització transcendixen el color, ja que Elegant Infinity ThermoFibra presenta una diversitat d'acabats per a adaptar-se a diferents gustos, des d'una aparença clàssica fins a una de més contemporània. La col·lecció ofereix un ventall ampli de possibilitats per aconseguir una aparença personalitzada, facilitant la integració perfecta de les finestres i portes en qualsevol concepte arquitectònic o d'interiorisme. Sigui un acabat minimalista i refinat o una estètica més tradicional, "Elegant Infinity ThermoFibra" està concebuda per a complaure les diverses preferències de clients exigents en estil i gust.


Finestra Elegant Infinity ThermoFibra foto de la fibra
Finestra Elegant Infinity ThermoFibra caracteristiques
Finestra Elegant Infinity ThermoFibra practicable 2 fulles obertes
Finestra Elegant Infinity ThermoFibra practicable 1 fulla oberta
Finestra Elegant Infinity ThermoFibra practicable 2 fulles tancada

La gamma Elegant Infinity


La gamma Elegant Infinity està formada per Elegant Infinity, Elegant Infinity ThermoFibra i Elegant Infinity. Aquesta gamma està disponible en 50 combinacions de colors, cadascuna dissenyada per replicar les especificacions de la vida real i utilitzar la tecnologia del món real.  

Què és el que fa que els perfils Elegant ThermoFibra siguin tan excepcionals?

En resum, els perfils Elegant ThermoFibra són excepcionals degut al seu aïllament tèrmic superior, resistència a la humitat i a l'aigua, lleugeresa i facilitat d'instal·lació, durabilitat i resistència al foc, i disseny elegant. Aquestes característiques els fan ideals per a una àmplia varietat d'aplicacions de construcció i decoració, i els converteixen en una opció popular entre arquitectes, constructors i propietaris de vivendes.

Els perfils Elegant ThermoFibra són excepcionals degut a les següents característiques:

1 - Aïllament tèrmic superior: Els perfils Elegant ThermoFibra estan dissenyats amb un material d'aïllament tèrmic superior que ajuda a mantenir la temperatura interior d'un edifici, la qual cosa a la vegada redueix els costos d'energia i millora la comoditat de l'espai habitable.

2 - Resistència a la humitat i a l'aigua: Els perfils Elegant ThermoFibra estan fets de materials que són resistents a la humitat i a l'aigua, el que els fa ideals per al seu ús en àrees on hi ha una major exposició a la humitat, com en cuines i banys.

3 - Lleugeresa i facilitat d'instal·lació: Els perfils Elegant ThermoFibra són molt lleugers i fàcils d'instal·lar. Això els fa ideals per a projectes de construcció on es requereix una instal·lació ràpida i senzilla.

4 - Durabilitat i resistència al foc: Els perfils Elegant ThermoFibra estan dissenyats per ser duradors i resistents al foc, el que els fa segurs i fiables per al seu ús en edificis comercials i residencials.

5 - Disseny elegant: Els perfils Elegant ThermoFibra tenen un disseny elegant i modern que els fa ideals per a una varietat d'aplicacions de construcció i decoració. Estan disponibles en una àmplia gamma de colors i acabats, el que els permet adaptar-se a qualsevol estil de disseny interior.
Tecnologia Selecte de la Finestra ThermoFibra

En l'essència de la col·lecció Elegant Infinity ThermoFibra rau la tecnologia exclusiva de ThermoFibra, que simbolitza el cim de la innovació en el camp del disseny de finestres i portes. Introduïda l'any 2012, la tecnologia ThermoFibra va inaugurar una metodologia revolucionària per a millorar tant el rendiment com l'estètica de finestres i portes. Aquesta tecnologia avançada, que incorpora fibra de vidre, ha suposat un gran progrés en la indústria amb la seva aplicació en la col·lecció "Elegant Infinity ThermoFibra", establint nous referents en durabilitat, aïllament i sostenibilitat ambiental.

La tecnologia ThermoFibra ha transformat les possibilitats en el disseny de finestres i portes, aportant un nivell d'aïllament tèrmic i acústic que excedeix els estàndards habituals. L'ús innovador de fibra de vidre en la construcció dels marcs i perfils assegura una resistència i longevitat extraordinàries, contribuint al mateix temps a un rendiment tèrmic i acústic excel·lent en finestres i portes. Això resulta en un espai habitable que no només és visualment i estèticament atractiu, sinó també notablement confortable i eficient des del punt de vista energètic.


Les finestres Termo-Fibra

Les finestres Termo-Fibra ofereixen un aïllament i una eficiència energètica superiors, alhora que presenten nivells de soroll reduïts i un atractiu estètic que les diferencia d'altres tipus de finestres.

Les finestres Termo-Fibra també poden instal·lar-se a sostres i parets, cosa que permet obtenir beneficis tant energètics com estètics. Deceuninck és l'únic fabricant de finestres Termo-Fibra, i estan disponibles en una gran varietat de mides i estils. Si busques una solució de finestres innovadora i d'alta qualitat, les finestres Termo-Fibra poden ser l'opció perfecta per a tu.

Thermo Fibra és una fibra hidrofòbica que absorbeix i allibera aigua en resposta a la calor. Aquesta fibra és un excel·lent aïllant tèrmic, capaç de mantenir la calor durant llargs períodes de temps.

A més, Thermo Fibra es pot laminar amb altres materials per crear un perfil durador i elegant que es pot utilitzar en portes, finestres i parets. Gràcies a la seva gran capacitat tèrmica, Thermo Fibra es pot utilitzar en aplicacions que requereixen estabilitat a llarg termini, com ara cortines tèrmiques o làmines biofíliques per a finestres. Per als propietaris que busquen elegància i rendiment a les finestres i portes, Thermo Fibra ofereix una qualitat i versatilitat inigualables. 

Finestra Elegant Infinity ThermoFibra disseny exclusiu
Finestra Elegant Infinity ThermoFibra especificacions

Tecnologia modular iCOR

iCOR és el cor modular de Elegant. Gràcies a la seva capacitat per combinar diferents perfils, queda perfectament integrat al disseny,
fent-se visible quan marc i fulla s'uneixen.

Finestra Elegant Infinity ThermoFibra ICOR

Amplada del Marc de 76mm

La col·lecció Elegant Infinity ThermoFibra destaca per una amplada de marc de 76mm, un element clau en el rendiment global i l'atractiu visual de les finestres i portes. L'amplada considerable del marc no només reforça la integritat estructural de finestres i portes, sinó que també permet una major superfície de vidre, optimitzant l'entrada de llum natural als espais. Aquest detall de disseny esdevé particularment rellevant quan es busca una connexió fluida entre interiors i exteriors, aportant sensació d'espai obert i lluminositat.

A més, l'amplada de 76mm del marc ofereix l'espai necessari per a integrar un reforç tèrmic d'avantguarda, millorant així les qualitats d'aïllament de finestres i portes. Aquesta detallada atenció als aspectes del disseny, com l'amplada del marc, evidencia el compromís de la col·lecció Elegant Infinity ThermoFibra per aconseguir una harmonia perfecta entre forma i funcionalitat, resultant en finestres i portes tan eficients com visualment impactants.


Reforç Forthex

Per augmentar l'eficiència energètica dels marcs de les finestres, molts fabricants opten per sistemes d'aïllament tèrmic que utilitzen marcs extra gruixuts i marcs de plàstic o metall reforçats tèrmicament. Aquests sistemes són més cars d'instal·lar, però poden proporcionar un important estalvi energètic a llarg termini en reduir la pèrdua de calor a través de les finestres.

El tipus d‟aïllament tèrmic més comú per als marcs és la fibra de vidre, però no sempre és l'opció més rendible. El clorur de polivinil de baixa densitat (LDPVC), un tipus de material plàstic que es fa servir habitualment en la construcció d'habitatges i indústries, ofereix molts dels mateixos avantatges que la fibra de vidre, però és molt menys car. A més, el LDPVC té una conductivitat tèrmica molt menor que el vidre, cosa que el fa més adequat per al seu ús en els marcs de les finestres.

Tot i que la majoria de la gent pensa en l'aïllament tèrmic quan pensa en finestres, també és important tenir en compte els valors d'aïllament tèrmic del marc mateix. Els marcs de les finestres mal dissenyats poden provocar un guany de calor no desitjat i corrents d'aire fred a l'hivern.

Això és especialment cert quan es tracta de finestres de doble fulla. Per millorar el valor dʻaïllament del marc, té sentit optar per un reforç tèrmic basat en un nucli de PVC de baixa densitat reforçat amb fils dʻacer. Aquest reforç Forthex és molt més lleuger i fàcil de processar, cosa que afavoreix la comoditat del fabricant de finestres i de l'instal·lador.

A més, en optar per un reforç tèrmic, podràs aconseguir majors factors U i estalviar diners a la factura energètica. Finalment, un marc de finestra correctament dissenyat pot proporcionar un confort tèrmic excel·lent, especialment en els mesos d'hivern. 

Elegant, el darrer concepte en finestres de Deceuninck

En resum, les finestres Elegant de Deceuninck són una opció ideal per a aquells que busquen finestres d'alta qualitat, amb un disseny modern i elegant, un alt rendiment en termes d'aïllament tèrmic i acústic, i una gran durabilitat i resistència a les inclemències del temps.

Elegant és el darrer concepte en finestres de Deceuninck, una empresa líder en la fabricació de perfils de PVC per a finestres i portes. Les finestres Elegant es destaquen pel seu disseny elegant i modern, el seu alt rendiment en termes d'aïllament tèrmic i acústic, i la seva durabilitat i resistència a les inclemències del temps.

Entre les principals característiques de les finestres Elegant de Deceuninck es troben:

Disseny elegant: Les finestres Elegant tenen un disseny elegant i modern que s'adapta perfectament a qualsevol estil de construcció i decoració.

Altes prestacions en aïllament tèrmic i acústic: Les finestres Elegant ofereixen un alt rendiment en termes d'aïllament tèrmic i acústic, el que permet una major eficiència energètica i una reducció del soroll exterior.

Gran varietat d'acabats i colors: Les finestres Elegant estan disponibles en una ampla varietat d'acabats i colors, el que permet personalitzar-les segons les necessitats i preferències del client.

Durabilitat i resistència a les inclemències del temps: Les finestres Elegant estan fabricades amb materials de alta qualitat que garanteixen la seva durabilitat i resistència a les inclemències del temps, com la pluja, el vent i la radiació solar.

Fàcil manteniment: Les finestres Elegant són fàcils de mantenir, ja que la seva superfície lisa i no porosa evita l'acumulació de pols i brutícia, i el seu acabat resistents als raigs UV prevé el groguenc i l'ús prematur.

Triar una finestra que utilitzi materials d'alta qualitat

Quan es tracta d'escollir la finestra adequada per a casa o negoci, la qualitat de la calor i el moviment de l'aire són tan importants com l'estètica. Per això és important triar una finestra que faci servir materials d'alta qualitat i que hagi estat dissenyada amb una qualificació tèrmica adequada per al clima.

La millor manera de millorar l'eficiència tèrmica i de circulació de l'aire d'una finestra és triar un producte dissenyat amb un reforç tèrmic basat en un nucli de PVC de baixa densitat reforçat amb fils d'acer.

Aquest reforç Forthex és molt més lleuger i fàcil de processar, cosa que afavoreix la comoditat del fabricant de finestres i de l'instal·lador. Un cop instal·lat, aquest tipus de reforç tèrmic pot millorar els valors d'aïllament del marc fins a un 20%. Així que si busques una manera de millorar l'eficiència de casa teva o negoci, considera la possibilitat d'invertir en algun reforç tèrmic per a les finestres. 

La sèrie Deceuninck Elegant

A la sèrie Deceuninck Elegant es presenta l'últim concepte de finestra. La sèrie sorprèn per la seva alta tecnologia i la versatilitat dels seus perfils. El resultat final, un disseny únic i exclusiu mai vist al mercat. Els perfils són més esvelts i moderns, aconseguint com a resultat final un estil únic.

Un disseny elegant amb una ala de vidre de només 9 mm. La sèrie estarà disponible en quatre mides i tres colors diferents. Per a un aspecte modern amb la màxima facilitat d'ús, ofereix una solució òptima a qualsevol llar. La sèrie Elegant de Deceuninck és l'elecció perfecta per a tots els que desitgen un concepte de finestra elegant i modern.

Finestra de PVC elegant Infinity de Deceuninck és un producte d'alta qualitat que està sent molt promocionat per les marques. Aquesta finestra és molt versàtil i es pot fer servir en tot tipus d'ambients. Podem fer-la servir per treure la calor i la humitat, o per il·luminar un lloc. A més, aquesta finestra és molt estètica, per la qual cosa podem instal·lar agradables finestres de qualitat per a la nostra llar. Finestra de PVC elegant Infinity és una opció perfecta per a les llars buscant l'harmonia i la bellesa. 

Deceuninck - Sèrie Elegant de finestres de PVC

La sèrie Elegant de Deceuninck ofereix una àmplia varietat de perfils de finestres de PVC que s'adapten a les necessitats i preferències de cada client.

En resum, la sèrie Elegant de Deceuninck ofereix finestres de PVC d'alta qualitat, amb un disseny modern i elegant, un alt rendiment en termes d'aïllament tèrmic i acústic, i una gran durabilitat i resistència a les inclemències del temps. Això les converteix en una opció popular entre arquitectes, constructors i propietaris de vivendes que busquen finestres d'alta qualitat i rendiment.

El disseny minimalista es pot veure des de qualsevol angle

Tant si ets minimalista com si no, és impossible negar que la tendència al minimalisme ha anat guanyant adeptes en els darrers anys. Des de la roba fins a la decoració de la llar, el disseny minimalista ha sorgit com un enfocament fresc i elegant de la vida. I per sort, no cal prescindir de l'estil per seguir aquesta tendència.

De fet, el minimalisme es pot adaptar de moltes maneres, ja sigui adoptant un enfocament desposseït de la teva roba o configurant casa teva com un espai racionalitzat i minimalista.

Tant si busques una manera d'augmentar el teu factor de frescor com si simplement vols simplificar la teva vida, el minimalisme ofereix una forma de vida gratificant i única. Així que si estàs preparat per fer un pas audaç cap al minimalisme, no hi ha necessitat de fer-ho sol. Amb l'ajuda d'Internet i un grapat de consells útils, pots començar a preparar-te ara mateix. Així que avanci, fes el canvi. 

Aïllament Tèrmic i Acústic Elevat

Un aïllament tèrmic i acústic sense concessions és un tret distintiu de la col·lecció "Elegant Infinity ThermoFibra". La combinació de materials avançats, enginyeria de precisió i la tecnologia innovadora ThermoFibra resulta en finestres i portes que establixen nous estàndards en rendiment d'aïllament. Aquesta col·lecció aconsegueix un nivell excepcional d'aïllament tèrmic, contribuint eficaçment als estalvis energètics i la sostenibilitat ambiental, a la vegada que crea un ambient habitable còmode i acollidor per als ocupants.

A més, les propietats d'aïllament acústic de "Elegant Infinity ThermoFibra" creen un ambient interior tranquil i serè, minimitzant la intrusió de soroll extern, permetent als ocupants gaudir d'una major sensació de serenitat i privacitat dins dels seus espais. El disseny i construcció meticulosos de les finestres i portes asseguren que no només milloren els aspectes visuals i funcionals d'un espai, sinó que també contribueixen al benestar i confort general dels habitants.


Finestra Elegant Infinity ThermoFibra instalada amb una casa nova
Finestra Elegant Infinity ThermoFibra i les seves característiques

Línies minimalistes i esveltesa a l'envidrament

Quan es tracta de cases i mobles, l'aspecte d'una superfície sòlida i ben feta pot ser qualsevol cosa menys senzilla. Amb formes i línies complexes que poden ser difícils d'aconseguir amb materials en brut, els dissenyadors han recorregut al vidre en els últims anys per aconseguir una estètica elegant i minimalista.

Tot i això, l'esveltesa de la vora del vidre s'ha convertit en un punt focal d'aquesta tendència, amb línies més minimalistes, que situa la cara exterior del vidre al costat d'un únic pla al conjunt de la fusteria.

Això aporta tant una sensació de puresa geomètrica com una delicada sensació de lleugeresa a aquest efecte general, creant un atractiu repertori d'estils elegants i contemporanis. Tant si s'utilitza per embellir portes i mobles, vidres i marcs de finestres, com si s'integra en elements de construcció com ara claraboies i buits d'escala, aquest versàtil material ofereix variades possibilitats per dissenyar una estètica genuïnament contemporània que es nega a limitar-se als extrems de la formalitat o la informalitat.

A mesura que els dissenyadors segueixin explorant les possibilitats que es troben dins dels paràmetres d'aquesta nova estètica, l'esveltesa de la vora de vidre sembla que exercirà un paper més destacat que mai a l'hora d'ajudar a definir i donar forma al futur dels habitatges, tant a l'interior com a l'exterior, potser fins i tot més que mai. 

Refinament Tèrmic Avançat

Complementant les propietats excepcionals d'aïllament de "Elegant Infinity ThermoFibra" hi ha el refinament tèrmic avançat integrat en el disseny. Aquest refinament, aconseguit mitjançant una combinació de materials innovadors i enginyeria de precisió, millora encara més la capacitat de finestres i portes per mitigar la transferència de calor, optimitzant així l'eficiència energètica de l'edifici. La incorporació del refinament tèrmic avançat representa un enfocament proactiu cap a una vida sostenible, ja que contribueix directament a la reducció del consum d'energia i a la creació d'un entorn de vida més respectuós amb el medi ambient.

A més, el refinament tèrmic avançat no només subratlla el compromís de "Elegant Infinity ThermoFibra" amb l'excel·lència en el rendiment, sinó que també serveix com a testimoni de la dedicació de la col·lecció a impulsar els límits de la innovació en el disseny de finestres i portes. En continuar refinant i millorant les propietats tèrmiques dels seus productes, la col·lecció es posiciona a l'avantguarda de les solucions de construcció sostenibles i eficients en energia, oferint una combinació convincent de rendiment i responsabilitat ambiental.


Deceuninck - Sèrie de finestres Elegant - Una combinació perfecta.

La sèrie de finestres Elegant de Deceuninck és una combinació perfecta de disseny, rendiment i durabilitat. Amb una àmplia varietat de perfils de PVC disponibles, les finestres Elegant s'adapten a les necessitats i preferències de cada client.

Pel que fa al disseny, les finestres Elegant de Deceuninck ofereixen una aparença moderna i elegant, que s'adapta a qualsevol estil de construcció i decoració. A més, estan disponibles en una àmplia varietat d'acabats i colors, el que permet personalitzar-les segons les necessitats i gustos del client.

Estructures de càmera que actuen com a biga PRATT

La nova estructura de la càmera, amb parets transversals que actuen com una biga PRATT, augmentant la rigidesa del perfil fins a límits mai vistos a la fusteria de PVC, és el resultat d'anys de recerca i desenvolupament en Mibro, una empresa taiwanesa líder en fiber.

Mibro va començar a explorar l'aplicació de les bigues PRATT a les cambres cilíndriques tradicionals després d'observar que l'índex de fugides a les cambres anava en augment. El que Mibro va descobrir va ser que les bigues PRATT poden proporcionar un augment significatiu de la rigidesa i la resistència a la perforació, sense necessitat de cap material addicional.

I com que l'addició de les bigues PRATT no afecta la resistència de les juntes, es pot utilitzar a les cambres tradicionals sense perdre rendiment ni eficàcia. La nova estructura de la cambra, amb parets transversals que actuen com una biga PRATT, augmentant la rigidesa del perfil fins a límits mai vistos a la fusteria de PVC, és el resultat d'anys de recerca i desenvolupament a Mibro, una empresa taiwanesa líder a Fiber .

Mibro va començar a explorar l'aplicació de les bigues PRATT a les cambres cilíndriques tradicionals després d'observar que l'índex de fugides a les cambres anava en augment. El que Mibro va descobrir va ser que les bigues PRATT poden proporcionar un augment significatiu de la rigidesa i la resistència a la perforació, sense necessitat de cap material addicional.

I com que l'addició de les bigues PRATT no repercuteix en la resistència de les juntes, es pot utilitzar a les cambres tradicionals sense perdre rendiment ni eficàcia. Amb el llançament de la seva nova estructura de càmera, Mibro ha demostrat una vegada més que és líder en solucions materials innovadores que poden ajudar a garantir l'èxit a llarg termini de qualsevol projecte. 

Finestra Elegant Infinity ThermoFibra en el menjador

Elegant, finestres de pvc amb sis anells d'estanquitat

Si busques una finestra que mantingui casa calenta a l'hivern i fresca a l'estiu, una finestra de PVC amb sis anells de segellat pot ser la resposta. El PVC té fama de ser un aïllant eficaç, per la qual cosa és ideal per utilitzar-lo als marcs de les finestres. Les finestres de PVC amb sis anells de segellat també contribueixen que casa teva sigui més eficient energèticament, ja que el marc segellat ajuda a mantenir la calor dins i els corrents d'aire fred fora.

A més, les finestres tradicionals d'un sol vidre poden ser força sorolloses, a causa del grinyol del vidre i el sotragueig del marc. En canvi, les finestres de PVC amb sis anells de segellat són pràcticament silencioses. Amb el funcionament silenciós i les elevades propietats aïllants, les finestres de PVC amb sis anells d'estanqueïtat són un complement perfecte per a qualsevol habitatge ben dissenyat. 

Alta Eficiència Energètica

D'acord amb el seu compromís amb la sostenibilitat ambiental i l'eficiència energètica, la col·lecció "Elegant Infinity ThermoFibra" destaca per la seva capacitat per reduir significativament el consum energètic total d'un edifici. La combinació de materials d'alta qualitat, enginyeria de precisió i tecnologies innovadores resulta en una varietat de finestres i portes que contribueixen activament a la creació d'un entorn de vida més eficient en energia i respectuós amb el medi ambient.

Mitjançant la minimització eficaç de la pèrdua de calor i l'optimització del rendiment tèrmic, "Elegant Infinity ThermoFibra" permet als ocupants reduir la seva dependència de sistemes artificials de calefacció i refrigeració, resultant en estalvis energètics tangibles i un menor impacte ambiental. La col·lecció no només representa un avanç significatiu en l'àmbit de les solucions de construcció eficients en energia, sinó que també encarna un enfocament conscient per promoure pràctiques de vida sostenibles i responsables, contribuint en última instància a un futur més sostenible per a les generacions futures.


Finestra Elegant Infinity ThermoFibra reforç

Elegant, finestres de pvc amb més superfícies de vidre

Quan es tracta de millores a la llar, una finestra de PVC amb gran capacitat de vidre és imprescindible. Les finestres de PVC són lleugeres i fàcils de netejar i permeten la circulació de l'aire sense deixar entrar l'aigua ni la fauna. A més, les finestres de PVC són eficients energèticament i resistents a la corrosió.


Quan busques una finestra de PVC amb gran capacitat de vidre, assegura't de triar un estil que s'adapti a la decoració de casa teva. Prova un disseny sense marc o amb panells per a un aspecte tradicional, o tria una opció de vidre o doble vidre per a un toc modern. Amb tantes opcions disponibles, és fàcil trobar la finestra de PVC perfecta per casa teva. 

Elegant, finestra de PVC amb gran capacitat de vidre

Elegant de Deceunink és l'únic perfil del mercat que aconsegueix el màxim rendiment d'aïllament i durabilitat, alhora que s'integra perfectament a qualsevol entorn. Amb una estructura interna de doble paret i altament conductora, Elegant garanteix que la fulla es mantingui fresca i confortable, alhora que manté el marc fresc i confortable.

A més, l'exclusiva junta de goma de fusta dop garanteix que la fulla es mantingui seca i sense insectes. Disponible en una varietat de longituds i amplades per a tota mena d'aplicacions, Elegant és la solució de perfil perfecta per a tot tipus de propietats. 

Colors Elegant Infinty ThermoFibra

El PVC és un material compost durador i lleuger que ofereix diverses opcions de colors per a les finestres. Les finestres de PVC blanques són perfectes per a cases amb colors brillants o habitacions assolellades, ja que ajuden a atraure la mirada cap a l'interior i contribueixen a equilibrar el disseny. Els tons grisos o blaus funcionen bé per a colors més foscos, mentre que les finestres de PVC negres són ideals per a colors més foscos o habitacions amb poca llum natural. Quan triïs els colors per a les teves finestres de PVC, assegureu-vos de tenir en compte els colors de l'habitació escollida, així com l'estil de casa, per ajudar a crear la barreja perfecta d'estil i funcionalitat.

Finestra Elegant Infinity ThermoFibra colors sòlids
Finestra Elegant Infinity ThermoFibra colors fusta
Finestra Elegant Infinity ThermoFibra foliats
Finestra Elegant Infinity ThermoFibra foliats 2

Descàrregues

Catàleg Elegant
Fitxa Elegant
Passive House

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat