Què són les finestres i portes estil Crittall quadriculat?

ventanas y puertas estilo Crittall cuadriculado -  finestres i portes estil Crittall quadriculat


Qualsevol que segueixi els comptes d'interiors en Instagram ja estarà familiaritzat amb les finestres i portes d'estil 'Crittall'. L'estil de les finestres ha escombrat el món dels interiors en els últims anys, amb les exclusives finestres de reixeta amb marc negre que es presenten a les cases més intel·ligents.

Aquesta finestra Crittall original està feta d'acer i, per tant, és costosa i només ha estat disponible per als codis postals més exclusius.

Continuen existint les finestres Crittall?

Són bàsicament finestres amb marc d'acer negre en un estil distintiu de 'quadrícula'. Encara estan disponibles, no obstant això, poden ser inaccessibles per a molts propietaris a causa de l'alt cost dels materials. Tenim las nostra pròpia gamma de finestres i portes de PVC o alumini amb aparença d'acer, que són significativament més barates que les originals. També són de doble vidre, amb l'últim en vidres de baix consum i característiques de seguretat.

Els clients estàn encantats amb l'impressionant efecte dels marcs negres, realment destaca contra el fons de l'arrebossat blanc extern.

També va optar per marcs negres a l'interior, que complementaven l'interior contemporani de la seva cuina i sala d'estar.

La creadora de contingut d'Instagram Mishkashoe, que té més de 215.000 seguidors, que es dediquen als seus trucs de transformació de la llar, va comprar les seves finestres estil Crittall i recentment va fer un vídeo mostrant-les-hi a la seva base de fans. Mishkashoe, el nom del qual és Michaela, va recomanar les finestres i portes amb aparença d'acer com una alternativa més econòmica, dient que li van estalviar quant estava remodelant la seva casa.


La gamma amb aparença d'acer inclou finestres que es poden fabricar en PVC o en alumini i són significativament més barates que les originals, proporcionant una alternativa més econòmica a la distintiva finestra Crittall.

L'opció UPVC és la més econòmica però té un perfil una mica més gruixut, mentre que la versió d'alumini és més prima però una mica més costosa. També fabrica portes davanteres i posteriors; portes plegables; portes corredisses modernes i portes franceses en l'estil d'acer, que es poden fer en UPVC o alumini.

Per a sol·licitar un pressupost gratuït i sense compromís per a les nostres finestres o portes amb aspecte d'acer, faci clic aquí .

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat