La reforma minimalista de la cuina, utilitza finestres de vinil

La reforma minimalista de la cuina utilitza finestres de vinil

Aquesta família volia transformar la seva antiga cuina fosca i petita en un espai obert, airejat i contemporani, apte per a l'entreteniment.

La disposició, part de la petjada original de la llar, necessitava una revisió. El seu objectiu era tenir un millor flux cap a i des del pati del darrere per facilitar la vida interior i exterior, alhora que incorporaven elements de disseny europeus que representen la seva herència familiar.

Ventana de vinilo cocina blanco

Aquesta casa amb sostres abovedats a les zones d'estar i menjador i un sostre baix a la cuina i la sala familiar.

En el nou disseny, l'arquitecte va proposar un aspecte més net simplificant les formes de l'interior de la casa que incloïa les motllures i una paleta de colors blancs per a parets i sostres.

Això va crear una sensació de llum i obertura a l'espai. L'addició de noves finestres i portes corredisses PVC va aportar més llum natural i va augmentar la connexió amb el pati del darrere.

ventana de vinilo cocina blanco con mucha luz

La resta de la casa ja tenia finestres blanques de vinil, així que tenia sentit continuar amb aquest aspecte per a la remodelació. "Vam triar Finestres de PVC per la seva gran qualitat i rendiment", va dir la dissenyadora d'interiors de. "La casa no només és més funcional, oberta i plena de llum, sinó que està connectada amb el bell espai exterior i visualment impressionant!"

ventana de vinilo comedor

Les noves finestres i portes corredisses, juntament amb la distribució remodelada de la cuina, van ajudar a que l'espai se sentia lleuger i airejat.

A mesura que entra la llum natural, el vostre ull se sent atret per l'exterior proporcionant una connexió amb el pati del darrere i la zona de la piscina.

ventana de vinilo cocina y comedor blanco

El resultat és una cuina meravellosament distintiva que habita a fons el seu entorn i expressa l'essència del minimalisme europeu.

La dissenyadora ofereix aquests consell als qui es plantegen un projecte de remodelació: “Penseu en la forta connexió de l'arquitectura de la llar i l'espai que esteu a punt de remodelar, sobretot si es tracta d'una cuina que connecta diferents espais. Els detalls arquitectònics com finestres, portes, bigues, columnes i detalls del sostre poden tenir un gran impacte en el disseny, que al seu torn millora l'experiència humana a l'espai.

ventana de vinilo entorno

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat