Finestres pvc oscil·lobatents amb persiana 

Finestres pvc oscil·lobatents amb persiana

Les finestres de pvc oscil·lobatents amb persianes de lamel·les són una excel·lent manera d'afegir caràcter i interès a casa seva. El procés és ràpid i fàcil, i els resultats seran apreciats per tots els qui els vegin.

Aquest tipus de tractament de les finestres és especialment popular entre els propietaris que volen barrejar-ne l'interior amb l'entorn exterior. Tant si decideix deixar les persianes obertes com tancades, segur que aporten un element únic a qualsevol habitació de casa seva.

Tant si esteu interessats a crear una sensació de profunditat com si només voleu afegir una dosi de caprici, les finestres de pvc oscil·lobatents amb persianes són una forma ideal de fer que la vostra casa sigui única. 

Voleu canviar l'aspecte de casa vostra? 

Tenim la solució perfecta per a tu. Les nostres finestres de pvc oscil·lobatents amb persiana són perfectes per a qualsevol propietari que busqui actualitzar casa seva. Són assequibles, fàcils d'instal·lar i vénen amb persianes que deixen entrar la llum a les habitacions mentre mantenen la calor a fora. Fins i tot les pot personalitzar amb múltiples colors.

Les nostres finestres de pvc són perfectes per a qualsevol habitació de casa seva, incloent banys, cuines i dormitoris. També són lliures de manteniment, per la qual cosa no ens hem de preocupar per reemplaçar-les cada dos anys aproximadament. 

Vols obrir la teva finestra però no vols encendre la llum

Ara podeu obrir la finestra sense encendre la llum, i tornar a tancar-la amb la mateixa rapidesa

Les finestres pvc oscil·lobatents amb persiana són la solució perfecta per a les persones que no tenen espai suficient per instal·lar finestres tradicionals.

Aquestes finestres vénen amb persianes que permeten controlar la infiltració de la llum i mantenir la frescor durant els mesos destiu. 

Ventanas pvc oscilobatientes con persiana monoblock

Preu de les Finestres pvc oscil·lobatents amb persiana

El preu de les finestres oscil·lobatents de pvc amb persianes sol dependre del nombre de finestres que es comprin, així com de l'amplada i la mida de la finestra.

Normalment, el preu per a una finestra de 1000mm x 1000mm, amb solapament de 60, 2 fulles, fulla dreta oscil·lobatent, color blanc, vidre cambra de 4/16/4, amb registre de 300mm, persiana manual i platines exteriors oscil·la entre els 700 € a 900€ amb instal·lació inclosa, transport i gestió de residus, tot complet, és comú per a aquest tipus de finestra.

No obstant això, el preu pot variar en funció de diferents factors, com la personalització de la finestra o l'estil dels porticons que es comprin. Sigui quin sigui el cas, el preu és sempre una consideració important a l'hora de cercar la solució adequada per a les finestres de la llar. 

ventanas 2 hojas oscilo batiente 1000 x 1000 con persiana
ventanas 2 hojas oscilo batiente 1000 x 1000 con persiana cinta

Preu de les Finestres pvc oscil·lobatents amb persiana monoblock 

Les finestres oscil·lobatents de PVC amb persianes monoblock són una excel·lent opció si busca una forma rendible de transformar casa seva en un acollidor santuari. Aquestes finestres solen venir en una gamma de colors i mides, i algunes fins i tot compten amb característiques decoratives úniques, com ara vidrieres o finestres.

A més, moltes finestres oscil·lobatents de pvc amb monoblock s'adapten a estils arquitectònics tradicionals o més moderns, cosa que les converteix en una opció atractiva tant per als propietaris com per als arquitectes.

En general, aquestes extraordinàries finestres ofereixen un valor excepcional i segur que milloren l'aspecte i la sensació de qualsevol espai on s'instal·lin.

El preu per a una finestra de 1000mm x 1200 mm, amb solapament de 60, 2 fulles, fulla dreta oscil·lobatent, color blanc, vidre cambra de 4/16/4, amb monoblock persiana manual sol oscil·lar entre 850€ a 1000€ amb instal·lació inclosa , transport i gestió de residus, tot complet, és comú per a aquest tipus de finestra. 

ventanas 2 hojas oscilo batiente 1000 x 1000 con monoblock cinta diseñador
ventanas 2 hojas oscilo batiente 1000 x 1000 con monoblock cinta
ventanas 2 hojas oscilo batiente 1000 x 1000 con monoblock

Solució amb les finestres sense persiana 

Problema :

Les finestres no tenen persiana al seu interior, cosa que significa que deixen passar molta llum, calor i onades de calor.

Volen que casa vostra sigui el més càlida possible, però tampoc volen posar l'aire condicionat al màxim tot el temps. És impossible aconseguir lequilibri adequat.

Solució :

La solució és instal·lar unes finestres de pvc oscil·lobatents amb persianes. Aquestes finestres ajuden a bloquejar la calor que entra des de l'exterior i eviten que casa nostra se senti massa congestionada o freda.

També faciliten l'obertura i el tancament de les finestres a diferents parts de l'habitació sense haver de moure mobles pesants. A més de ser increïbles per a la casa, aquestes finestres també són assequibles i fàcils dinstal·lar.

Beneficis estàndard:

* Aconsegueixi que les finestres estiguin més netes i siguin més eficients energèticament.
* Milloreu l'acústica de casa vostra.
* Milloreu l'eficiència energètica de la vostra llar o local.

Beneficis emocionals:

* Obriu la seva llar al món.
* Sentir que viu en el futur. 

Punts interessants de les finestres pvc oscil·lobatents amb persiana 

* Finestra més petita que s'obre àmpliament
* Assegura la finestra amb persianes laminades
* Finestres lleugeres i ecològiques
* Materials duradors i d'alta qualitat 

Busca una manera fàcil d'augmentar la ventilació i el confort de la cuina? 

Aquestes finestres oscil·lobatents de pvc amb persianes duradores i energèticament eficients li permeten deixar entrar l'aire fresc, alhora que mantenen allunyats els molestos insectes i fulles.

A més, el seu disseny en forma d'arc fa que llueixin increïbles a qualsevol cuina o menjador. Fes una ullada a les increïbles finestres de pvc que pot tenir en un temps rècord. 

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat