Instal·lació de cristalleria a Girona 

cristalería girona instalaciones

Una part integral del procés d'instal·lació de la cristalleria és assegurar-se que el substrat està correctament preparat. Per exemple, si el substrat no està net i lliure de qualsevol perill potencial, el procés d'instal·lació es pot veure compromès. Un dels factors més comuns que poden contribuir a una instal·lació insegura és la brutícia o els residus.

Si el substrat està cobert de brutícia o retallades d'herba, per exemple, pot ser difícil instal·lar el vidre sense fer-lo malbé. Per ajudar a minimitzar el risc d'un incident d'aquest tipus, cal netejar a fons la superfície del substrat abans de començar el procés d'instal·lació. En prendre aquesta mesura de precaució, podem ajudar a garantir la seguretat tant dels nostres clients com del nostre personal. 

Quan es tracta de la instal·lació de cristalleria, la seguretat sempre és la màxima prioritat

De fet, s'ha demostrat que l'ús del cristalleria proporciona una sèrie de beneficis a les persones que viuen i visiten els edificis. Per exemple, ofereix una sèrie d'avantatges estalvi d'energia, com la reducció dels costos energètics i de la contaminació atmosfèrica. A més, també pot proporcionar privadesa i aïllament, reduint l'exposició a la calor i al fred.

A més, la cristalleria també pot proporcionar una vista agradable a les persones que treballen a les oficines o altres espais. Per això, és important que apliquem diàriament la millor tecnologia per oferir als nostres clients solucions d'envidrament d'alta qualitat que incorporin les mesures de seguretat més modernes.. 

Quan es tracta de la seguretat en la instal·lació de cristalleries, l'última cosa que es vol fer és prendre dreceres o retallar les cantonades

Això podria donar lloc a lesions greus si la cristalleria es trenca durant la instal·lació. Per això és important utilitzar la millor tecnologia disponible, com ara les finestres amb marc d'acer o altres que han estat provades a prova de manipulacions segons les normes UL. Mitjançant lús de tecnologies innovadores com aquesta, podem garantir que els nostres clients tinguin la millor experiència possible al llarg de tot el seu projecte de renovació de la llar. Així que si vol sentir-se segur a la seva nova llar, truqui'ns avui mateix.

cristalería girona instalaciones profesionales

La seguretat és primordial en qualsevol projecte on s'instal·la cristalleria 

Això és especialment cert quan es tracta de grans extensions de cristalleria. Per això, apliquem diàriament la millor tecnologia per dotar cada projecte d'un acabat de màxima qualitat a través de la constant innovació tecnològica i renovació de les nostres instal·lacions de vidre.

Ja sigui mitjançant l'ús de cristalleria temperada, la instal·lació de blocs de cristalleria, la cristalleria millorada de capa fina o la cristalleria laminada, utilitzem les tècniques d'instal·lació més avançades per garantir la total seguretat en tots els nostres projectes. Això significa que no només compleix totes les normatives locals, estatals i nacionals exigides, sinó que també oferim als nostres clients un acabat de primera classe que durarà molts anys. 

cristalería girona instalaciones de oficinas

Qualsevol tipus de finestra que s'instal·li a casa ha de tenir una cristalleria adequada per evitar el guany de calor i la condensació

No seguir aquestes instruccions pot donar lloc a problemes no desitjats en el futur, per la qual cosa és important assegurar-se que s'actua amb la diligència deguda en seleccionar una instal·lació de vidre.

Hi ha diferents tipus d'instal·lacions que es poden trobar, per això és important estar familiaritzat amb les diferents opcions per obtenir els millors resultats. Una opció popular és la infiltració de gas argó, que sol instal·lar-se a zones de soterranis o espais reduïts.

Una altra opció és la finestra de doble vidre amb una interfície de gas argó/junta d'estanquitat, dissenyada per mantenir la calor durant l'hivern i el fred durant els mesos d'estiu.

Finalment, existeix la finestra de doble fulla amb interfície de gas argó/rivet, que proporciona una doble funcionalitat per a la màxima eficiència energètica. Sigui quin sigui el tipus d'instal·lació de vidre que trieu, recordeu consultar amb un professional si teniu algun dubte o preocupació. 

Una coberta o sostre de cristalleria pot ser l'opció perfecta per a casa o negoci si compleix alguns requisits

En primer lloc, la instal·lació ha de ser realitzada per un contractista qualificat. És important assegurar-se que el vidre estigui uniformement espaiat i assegurat al marc del sostre o teulada. En segon lloc, l'entorn ha de ser adequat per al tipus de cristalleria utilitzada.

El més habitual és que s'utilitzi cristalleria enrotllada o totalment esmaltada per a les instal·lacions de sostres, ja que pot suportar les dures condicions meteorològiques. Tot i això, la cristalleria temperada sol utilitzar-se per envidrar edificis residencials o comercials.

Finalment, el pes de la cristalleria ha d'estar ben suportat perquè no s'enfonsi ni es doblegui. Per evitar problemes a les instal·lacions de vidre, és important recórrer a un contractista qualificat que tingui experiència a la feina. 

Hi ha moltes maneres diferents de crear una llar funcional i bonica, i una és mitjançant l'ús de prestatgeries de cristalleria i miralls

Encara que els miralls han estat un pilar del disseny d'interiors durant generacions, els propietaris d'avui dia opten cada vegada més per les prestatgeries de cristalleria com una alternativa més versàtil.

Les prestatgeries de vidre es poden fer servir per a una gran varietat de propòsits, des de l'exposició d'articles decoratius fins a la provisió d'espai d'emmagatzematge per als articles d'ús diari.

A més, les prestatgeries de vidre proporcionen un aspecte elegant i contemporani que segur que realça qualsevol habitació. Tant si busqueu afegir bellesa a la vostra llar com si simplement necessiteu un espai d'emmagatzematge addicional, la versatilitat de les prestatgeries de vidre les converteix en un actiu versàtil per a qualsevol llar. 

cristalería girona instalaciones de mamparas

Com es classifica la cristalleria? 

Hi ha quatre classes principals de cristalleria, segons el tipus de vidre utilitzat. Són: el vidre transparent, el vidre ambre, el vidre verd i el vidre de color. El vidre transparent està format per petits forats que permeten el pas de la llum, cosa que el fa translúcid. El vidre ambre és similar al transparent, però també conté una petita quantitat de color ambre.
El vidre verd es compon de diminutes gotes de coure o zinc metàl·lics, que li donen un color blau o verd. Els colors s'afegeixen al vidre transparent amb traces de coure o cadmi. El vidre verd també es pot fabricar amb coure o zinc, però el color serà més intens. El vidre de color és l'únic tipus de vidre que conté tints reals, que li donen un color diferent. El tipus més comú de vidre acolorit és el vidre sòdic-càlcic, que es compon de diversos tons de blau, verd i morat. 

cristalería girona instalaciones de locales

Instal·lacions de cristalleria tipus blocs de vidre 

Les instal·lacions de blocs de vidre són una forma popular de construcció de parets de vidre. Les parets de blocs de vidre ofereixen una sèrie d'avantatges pel que fa a altres formes de construcció de parets de vidre, com el maó, els panells de guix i la fusta.

Les parets de blocs de vidre són duradores, fàcils d'instal·lar i els panells poden unir-se sense problemes. Les parets de bloc de vidre són també relativament rendibles, ja que es poden instal·lar ràpidament i requereixen una mà d'obra mínima. No obstant això, les parets de bloc de vidre poden ser difícils de dissenyar i regular quant al rendiment tèrmic.

Per aquesta raó, les parets de bloc de vidre s'utilitzen sovint com a part d'un conjunt de parets de vidre més gran. Combinant les parets de bloc de vidre amb altres tipus de parets de vidre, els dissenyadors poden crear belles instal·lacions de parets de vidre que proporcionen el màxim rendiment tèrmic. 

Les instal·lacions de blocs de vidre són una tecnologia relativament nova que permet crear una addició funcional i amb estil a casa

Les parets de blocs de vidre poden afegir un nivell de privadesa i aïllament, alhora que fan que casa seva sigui més acollidora i estigui millor dissenyada. Tant si voleu un element decoratiu com si necessiteu reutilitzar un espai, el bloc de vidre us pot ajudar a aconseguir els vostres objectius. A l'hora de triar un disseny per a les seves parets de bloc de vidre, tingui en compte l'aspecte que voleu aconseguir i les característiques que vol incorporar.

Per exemple, si voleu intimitat, escolliu un disseny amb crosses o panells, o optem per una opció opaca. Si voleu un espai obert, escolliu un disseny amb grans finestres o múltiples lluernes. Les possibilitats són infinites. Així que, tant si cerca practicitat com estil, amb el bloc de vidre no es pot equivocar. 

El bloc de vidre és la solució perfecta per crear parets i terres únics, elegants i pràctics a casa 

El bloc de vidre és un material versàtil que es pot utilitzar per crear qualsevol tipus de disseny, des de parets llises fins a terres corbs i fins i tot elements encastats com armaris de vidre i lavabos de marbre.

El bloc de vidre també és molt fàcil d'instal·lar, de manera que és una gran opció per als propietaris d'habitatges de bricolatge. L'única eina necessària és un mall de goma, que es pot utilitzar per colpejar el bloc al seu lloc. Un cop col·locat el bloc, podeu utilitzar un nivell per assegurar-vos que està recte i anivellat.

Si ho preferiu, també podeu utilitzar una pistola de rejuntat per omplir els forats o buits de la seva instal·lació de blocs de vidre. Amb tantes possibilitats de disseny, el bloc de vidre és un material versàtil i bonic que es pot utilitzar a qualsevol llar. 

cristalería girona instalaciones de bloques vidrio

El bloc de vidre és una excel·lent manera d'afegir privadesa i estil a casa

Podeu utilitzar-lo per crear punts focals cridaners o per ocultar canonades o cablejats antiestetics. El bloc de vidre sol instal·lar-se amb un patró geomètric clàssic, però també pot optar per dissenys més creatius. El bloc de vidre es pot utilitzar per crear finestres fotovoltaiques, jardins emmurallats o finestres a habitacions secretes. Amb tants dissenys i colors diferents entre els que triar, el bloc de vidre segur que afegirà interès i funcionalitat a casa. 

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat