Finestres de PVC Guia del comprador 

La compra de finestres noves no és una decisió que s'hagi de prendre a la lleugera. Amb tantes opcions disponibles, trobar les finestres adequades pot ser difícil. Tot i això, tenim més de 15 anys d'experiència en la instal·lació de finestres. Això hauria de fer que la recerca de les finestres adequades per a casa seva sigui un joc de nens.

Portada finestra de pvc

Quins són els avantatges de les finestres de PVC? 

A Finestres Girona la nostra millor oferta de finestres és en PVC, això és perquè el PVC és un material excel·lent per a les finestres. En termes de cost, el PVC ofereix una excel·lent relació qualitat-preu. És més assequible que altres materials per a finestres, però, això no és perquè tingui un mal rendiment.

Les finestres de PVC són increïblement eficients des del punt de vista energètic i poden assolir fàcilment la classificació energètica de les finestres d'A+ i superior, que és una de les dels rangs més alts entre qualsevol material de finestres. El PVC resisteix molt bé l'acumulació de brutícia i es pot netejar amb un mínim esforç, i la seva vida útil és d'uns 30 anys.

El PVC pot tenir un acabat en una varietat de textures de fusta, cosa que li dóna un aspecte tan bo com el de la fusta real. La fabricació de les nostres finestres es fan a Granollers, per tant, podem oferir temps de lliurament més ràpids de totes les nostres finestres. 

Quins estils de finestres a PVC cal triar?

L'estil de la finestra és una altra consideració important, això és perquè els estils de finestres difereixen en el seu aspecte i en el seu rendiment. Per tant, no tots els estils de finestres finestres s'adapten bé a casa, tant des del punt de vista estètic ia la pràctica. 

Finestres abatibles o practicables

Les finestres abatibles són un estil de finestra molt popular. Per ser classificades com a finestres abatibles, tot el que han de fer és obrir-se cap a dins o cap a fora. Això fa que les finestres abatibles siguin molt versàtils. També es poden penjar des de dalt, inferior o lateral. 

animacion-ventana-practicable

Finestres de guillotina arran de terra 

Les finestres de guillotina enrasades es defineixen així perquè, quan estan tancades, les seves fulles es troben arran del marc de la finestra. El resultat és un aspecte pràcticament idèntic a les finestres tradicionals de fusta. Les finestres de guillotina modernes solen deixar passar més llum que les antigues.

Finestres corredisses verticals

Les finestres corredisses verticals s'accionen mitjançant un mecanisme de lliscament vertical. També conegudes com a finestres de guillotina, reprodueixen perfectament les finestres del segle XVII, per la qual cosa són ideals per a qualsevol casa d'època. Són adequades per a una sèrie de finestres, com les de badia quadrada, les de badia en angle i les d'arc.

animacion-ventanana-corredera-vertical

Finestres oscil·lo-batents

Per permetre una neteja segura i fàcil i una ventilació màxima, les finestres oscil·lobatents poden obrir-se completament per dins. S'accionen mitjançant una disposició de doble frontissa, que li permet "inclinar-les" cap a dins, ventilant casa seva sense el risc que els nens s'enfilin per elles. Això vol dir que són ideals en qualsevol lloc de més dun pis dalçada.

animacion ventana oscilobatiente

Opcions de vidre

Des de la dècada de 1970, el doble vidre ha esdevingut la norma per als propietaris d'habitatges. Tanmateix, els avenços tecnològics fan que hi hagi un gran contrast de qualitat entre les finestres de doble vidre dels anys 70 i les actuals. Entendre com funcionen els tipus de vidre és important i us pot ajudar a informar-vos sobre quina opció de vidre s'adapta millor a les vostres necessitats.

Envidrament simple

Hi ha una quantitat sorprenent de llars encara tenen finestres de vidre simple. Encara que mantenen la calor a dins i el soroll fora fins a cert punt, no són capaços de fer-ho tan bé com el doble o el triple vidre. A més, suposen una baixa seguretat, ja que només utilitzen un vidre, que és relativament fàcil de trencar.

Tot i això, continuen tenint el seu lloc, sobretot a les zones que estan subjectes a de conservació. En aquestes zones, les finestres d'un sol vidre amb marcs de fusta i, a causa de les restriccions, és l'única opció disponible.

Doble vidre

Com a norma, les finestres modernes estan equipades amb doble vidre. El doble doble vidre garanteix un alt nivell d'eficiència energètica, seguretat i insonorització, fet que es tradueix en un entorn domèstic i còmode a la llar. Per a la majoria de les llars, aquesta opció serà més que suficient.

Les finestres de doble vidre estan formades per dos vidres separats per una petita per una petita cavitat. Aquesta petita cavitat sol omplir-se amb un gas inert, com ara el criptó o l'argó.

La combinació de la cavitat i el gas inert redueix la quantitat de calor que és capaç d'escapar-se a través de la finestra considerablement. Segons la legislació, tots els habitatges nous han de tenir un doble vidre que aconsegueixi una classificació energètica de les finestres. No obstant això, quan s'utilitzen els perfils adequats, les finestres de doble vidre poden assolir fàcilment qualificacions de A i superiors. 

Envidrament triple

A diferència dels dos vidres anteriors, les de triple vidre utilitzen tres. Això crea una cavitat addicional que, novament, sol amb un gas inert. Això garanteix que la calor quedi completament atrapada dins de la casa. El vidre addicional evita que el so arribi a dins.

A més, l'aïllament acústic pot millorar encara més si els vidres utilitzats de vidre són de gruix diferent. Diferents gruixos de vidre alteren les ones sonores en entrar en contacte les unes amb les altres, permetent que entri menys soroll a l'interior.

Encara que el doble vidre està bé per a la majoria de les llars, l'aïllament tèrmic addicional i la reducció del soroll que ofereix el triple vidre és ideal si es viu en una zona especialment freda o sorollosa. No obstant això, és més car que el doble vidre. 

Envidrament Simple doble triple

Amb quin tipus de vidres es poden instal·lar a les finestres? 

Un component important de qualsevol finestra és el vidre. S'ha utilitzat durant molt de temps i exerceix un paper fonamental a l'hora de permetre l'entrada de llum, per evitar el soroll i les inclemències del temps. La tecnologia del vidre ha avançat considerablement des del seu ús inicial, i ara els propietaris tenen una gran quantitat dopcions de vidre disponibles per triar.

Vidres decoratius

Podeu posar el seu propi segell a les finestres incorporant un patró decoratiu al vidre. Estan disponibles en una gran varietat de formes, mides i dissenys. Molts consideren que un disseny de vidre és més atractiu que un vidre llis. També és possible que determinats dissenys o estils siguin més adequats per aconseguir un tipus d'estètica determinat.

Els dissenys de vidrieres poden incorporar-se a les finestres de doble vidre, però el disseny del vidre estarà millor protegit si se situa dins d'una unitat de triple envidrament al vidre central. 

Vidrio decorativo

Vidres de privadesa

El vidre de privadesa enfosqueix la vista a través de la finestra, dificultant que els curiosos vegin l'interior de casa seva. Sovint es troba a les portes del darrere i finestres de les cambres de bany, però, els porxos i les portes dentrada sovint utilitzen també ho utilitzen.

Tot i amagar linterior de casa, no té un impacte negatiu en la la quantitat de llum que pot entrar. Està disponible en una gamma de dissenys florals, geomètrics, dissenys de vidre ennuvolat, mat, glacejat o esmerilat. 

Vidrio de privacidad

Vidres autonetejables

El vidre autonetejable és ideal per als propietaris que volen passar menys temps netejant les finestres. El vidre és cobert per una capa especial que s'activa per la llum ultraviolada. Un cop activat, el revestiment comença a descompondre qualsevol brutícia orgànica que entri en contacte amb ell. Això ajuda a evitar que la brutícia inorgànica s'adhereixi a la finestra. La brutícia sobrant s'elimina quan la pluja cau sobre el vidre.

Vidrio autolimpiable

Vidres de reducció del soroll o antisoroll 

Les finestres equipades amb vidre de reducció de so tenen un vidre exterior increïblement ampli usant vidres laminats. Redueixen la quantitat de soroll que entra a casa considerablement. Si voleu que entre menys soroll a casa però no li agrada la despesa addicional del triple vidre, el vidre de reducció de soroll és ideal per a vostè. Aquí podeu veure una llista de vidres antisoroll que instal·lem.

Vidrio antirruido

Vidre de baixa emissivitat 

L'emissivitat es defineix com la quantitat de radiació emesa o absorbida per una superfície. La principal diferència entre un vidre de baixa emissivitat i un vidre ordinari és que el vidre de baixa emissivitat té una capa molt prima aplicada a un costat del vidre.

Això permet reduir el transport de calor o fred a través del vidre. Penseu en això com una barrera d'aïllament invisible per a les vostres finestres.

Així com l'aïllament de parets i sostres ofereix protecció a aquestes àrees, el vidre de baixa emissivitat fa el mateix amb el vidre. El vidre revestit ajuda a proporcionar una temperatura més agradable en una habitació, es pot fer servir més àrea de finestra com un avantatge addicional i es redueixen els costos de calefacció i refrigeració.

Combinar millors productes aïllants a les nostres llars té sentit i contribueix a reduir les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle.

Aquí oferim un extens article sobre els vidres sota emissiu. 

Vidrio de baja emisividad

Vidre temperat

Hi ha altres termes per referir-se al vidre temperat: vidre laminat o de seguretat. Aquest tipus de vidre és sol ser més gruixut que el vidre estàndard i pot ser fins a 5 vegades més resistent. Per a aquells que busquen reforçar els nivells de seguretat de les seves finestres, val la pena considerar-ho.

Vidrio templado

Com afecten els marcs a l'exercici de les finestres? 

La tecnologia moderna dels marcs ha avançat molt i afecta directament el rendiment de la finestra. Una àrea clau afectada pels marcs és la capacitat d'aïllament.

Marcs de finestres de PVC

Els marcs moderns de les finestres de PVC estan equipats amb càmeres d'aire múltiples. L'ús de múltiples càmeres permet atrapar més calor dins del marc, cosa que resulta en un millor rendiment tèrmic. La majoria de les finestres de PVC modernes tenen almenys 3 càmeres, però algunes poden tenir fins a 9.

Estils de marcs de finestres

L'estil del marc de la finestra influirà en l'adequació de la propietat. Hem estudiat els diferents estils de marcs de finestra que hi ha disponibles, per tal de donar-li una idea de quina és la que s'adapti millor al seu habitatge.

Marcs bisellats

Els marcs bisellats tenen un perfil pla i aerodinàmic. Els marcs bisellats tendeixen a ser més prims, cosa que significa que hi ha més vidre i més vidre és igual a més llum llum a través de la finestra.

A causa del seu aspecte net i prim d'aparença neta i esvelta, sovint es consideren ideals per aconseguir una estètica contemporània. Les noves construccions, així com moltes propietats d'estil dels anys 20, com ara les cases d'estil Tudor, solen estar equipades amb finestres amb marcs bisellats. 

Marcos biselados

Marcs Ovolo

Els marcs Ovolo tenen forma corba i es consideren sovint la millor opció per a cases de camp i propietats dèpoca. No obstant això, els marcs ovalats es troben sovint a les finestres més grans, especialment instal·lades als hivernacles. Molts consideren que tenen un acabat més decoratiu que els marcs bisellats.

Marcs Ovolo

Quins accessoris hi ha disponibles per a les finestres? 

Hi ha un munt daccessoris diferents que pot triar per instal lar a les noves finestres. D'aquesta manera, podeu crear una finestra que sigui única per a vostè i casa seva. Tot i això, els accessoris també poden tenir un impacte significatiu, si la finestra és més contemporani o tradicional.

Tiradors

En general, les manetes de les finestres estan proveïdes de cilindres de tancament. A la majoria de les finestres modernes, es tracta de manetes que
que funcionen amb un sistema de tancament multipunt. Hi ha diferents dissenys de manetes i una gamma d´acabats de diferents colors. Les manetes de diferents dissenys complementen perfectament qualsevol finestra duna aparença clàssica. 

Tiradors

Muntants per a finestres

Un suport de finestra és una petita barra metàl·lica que es col·loca en una finestra per mantenir-la en una posició específica oberta o tancada. Els muntants de finestra són d'aspecte tradicional i poden fer que els intents de fer que una casa sembli més tradicional se senti més autèntica.

Muntants per a finestres

Ventilacions de degoteig 

Les reixetes de ventilació de degoteig permeten que l'aire fresc circuli dins una habitació i l'aire contaminat circuli cap a fora. Com que respirar aire contaminat pot ser perjudicial, les reixetes de ventilació per degoteig garanteixen salut. També permeten als propietaris ventilar la seva ventilar casa de forma segura, ja que no cal obrir les finestres perquè entri i surti l'aire.

Tot i això, han estat criticades per reduir l'eficiència energètica de la finestra, així que tingueu-ho en compte. Encara que són opcionals per a la majoria dels propietaris, si les finestres que ja han estat equipades amb reixetes de ventilació de degoteig, les noves finestres les han de tenir instal·lades.

Ventilacions de degoteig

Què fa que una finestra sigui més segura? 

Tot i que tots hem deixat una o dues finestres obertes en sortir de tant en tant, sobretot en dies calorosos, una finestra oberta és la invitació perfecta per a qualsevol lladre o lladres propers. Mantingueu-les sempre tancades, encara que només surt de casa breument. En comprar finestres noves, us has d'assegurar que compleixen amb les seves certificacions amb la norma de seguretat mínima exigida per als habitatges.

Panys multipunt 

Els sistemes de tancament multipunt es troben habitualment en una gran varietat de finestres. Es poden trobar per assegurar la finestra en diversos punts al voltant del marc, cosa que fa més difícil que els possibles intrusos trobin un punt feble que puguin aprofitar per entrar.

Els panys multipunt s'activen i desactiven a través de la maneta de la finestra, que es troben a la majoria de finestres de doble vidre.

Llistons interiors i exteriors

L'envidrament de les finestres es manté al seu lloc contra el marc mitjançant una petita tira coneguda com a "junquillo", que recorre cada vora del full de la finestra. Avui dia, la majoria de les finestres tenen filets interns.

La preocupació que els filets externs suposessin un risc per a la seguretat va fer que s'utilitzés amb menys freqüència. No obstant això, això es considerava més un problema a les finestres de PVC més antigues. Algunes finestres modernes de PVC tenen un vorejat extern per conservar l'estètica tradicional. 

Maneta amb clau 

Les finestres modernes estan equipades amb una maneta amb clau, que sovint però no sempre s'acciona un sistema de tancament multipunt. El bloqueig de la finestra dificulta accedir-hi

El bloqueig de la finestra dificulta lentrada i pot impedir que els nens laccionin. Això és així sempre que la clau es mantingui fora del vostre abast. 

Restrictors de finestres

S'amaguen entre els marcs de les finestres i poden ser una important mesura de seguretat. Funcionen restringint la distància a què es pot obrir la finestra, cosa que pot ser ideal si té nens petits, ja que pot dificultar que surtin per ella.

També són útils per als que volen deixar la finestra lleugerament oberta mentre són a la casa, però sense situar-se a prop seu. 

Eficiència energètica i aïllament de les finestres

El grau d‟aïllament d‟una finestra és important; si aïlla malament casa, es pot escapar més calor, el que significa que es necessita més energia per escalfar la casa. Per tant, és important saber en què cal fixar-se quan s'analitza l'eficiència d'energia d'un conjunt de finestres.

Classificació energètica de les finestres 

El mètode més comú per determinar l'eficiència energètica d'una finestra és la Classificació Energètica. Aquesta ha de ser a la finestra amb forma d'etiqueta. L'etiqueta BFRC utilitza una escala d'A++, que és la qualificació d'eficiència energètica total més alta a E que és la més baixa. L'etiqueta BSI utilitza una escala d'A+ a G i CERTASS utilitza una d'A* a l'E.

Les nostres finestres practicables oscil·lobatents poden assolir la classificació energètica d'A++, per la qual cosa té accés a algunes de les finestres més eficients que es poden trobar
a qualsevol lloc. 

Classificació energètica de les finestres

Valors U 

Un altre mètode per mesurar el rendiment tèrmic d'una finestra és mirar-ne el valor U. Es calculen mitjançant l'equació W/m2k, que mesura pèrdua de calor en watts (W) per metre quadrat de material, quan la temperatura (k) al exterior és com a mínim un grau inferior. Com més baix sigui o més baix sigui el valor U, millor serà l'aïllament material. Per als materials amb un valor U de 0, la calor no es pot escapar.

Valors U

Aïllament acústic

Si voleu substituir les finestres de vidre simple a doble vidre, notarà una diferència significativa en la quantitat de soroll que s'obre pas dins de casa. En resum, la casa serà molt més silenciosa que abans.

No obstant això, si residiu a prop d'una carretera amb molt de trànsit, una línia de tren o un altre lloc sorollós, es recomana el triple vidre ja que proporciona un aïllament addicional del so.

Aïllament acústic

Com triar l'instal·lador de finestres adequat a la vostra zona

Potser s'ha decidit per les finestres adequades i ara ha trobat dues empreses diferents que les instal·len. Però com decidir quin instal·lador farà una millor feina?

Encara que el preu influeix, les finestres que són barates sense una bona raó, com una promoció d'algun tipus, s'hauria de qüestionar la qualitat. També hi ha altres formes que us poden ajudar a determinar quin instal·lador és l'adequat per a vostè. 

Garanties del producte 

A l'hora de comprar finestres noves, és important fixar-se si l'empresa ofereix una garantia sobre tots els components de la finestra i la instal·lació. Si no estan disposats a oferir-ne una que cobreixi ambdós aspectes durant almenys 10 anys, val la pena evitar-los. Si una empresa no pot garantir les seves noves finestres durant almenys 10 anys, el més probable és que ni tan sols durin 5.

Conéixer la reputació d'una empresa

És possible conèixer la reputació duna empresa a través del boca a boca o en línia. Dos formats útils de ressenyes en línia que podeu considerar són els comentaris de Google. Si un amic o un familiar ha realitzat una feina amb una empresa concreta, les seves pròpies experiències sobre ella, bones o dolentes, també poden ser molt valuoses.

Consideracions finals

La millora de les finestres sempre afegirà valor a casa. No obstant això, assegureu-vos de parlar amb el nostre instal·lador sobre quins mantindran el caràcter únic després de la instal·lació. A més, si només voleu substituir una una sola finestra, per exemple, si és totalment diferent de les existents, penseu en si els possibles compradors voldran pagar el preu complet d'una casa que conté una finestra que és notablement diferent de les altres.

Esperem que aquesta guia us hagi proporcionat tota la informació necessària per triar les finestres adequades per a casa vostra. No obstant això, si voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb l'equip de Finestres Girona. Estarem encantats de respondre a qualsevol
qualsevol pregunta i estem disponibles trucant al 680 46 14 20 o per mail a info@ledsenergia.com 

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat