Com dividir una habitació petita a dos

Habitació petita dividida

Dividir la teva habitació sense invertir gaire és un pèl complicat. Però no més! Les idees de dormitoris compartits per a habitacions petites us ajudaran a resoldre el vostre problema. Ja sigui que visqui en un apartament tipus estudi o en una casa de cinc habitacions, pot haver-hi ocasions en què senti que l'espai és petit.

Com a resultat, és possible que vulgueu canviar la manera com es veu. No obstant això, una renovació completa és costosa i porta molt de temps. A més, la renovació permanent del seu espai és un gran NO, especialment si el vostre lloc està de lloguer. Aquestes possibilitats creen una preocupació legítima:

Com dividir una habitació petita en seccions independents sense gastar una fortuna, o com dividir una habitació petita en dues temporalment?
Ara podeu dividir l'espai de la vostra habitació usant separadors d'ambients i duplicar la decoració.  

Per què Necessites Dividir Una Habitació A Dos?

Una habitació compartida, ja sigui la habitació dels nens o la habitació d'un estudiant universitari, pot ser una experiència beneficiosa. No obstant això, la vida de planta oberta, especialment en espais compartits, de vegades és desordenada i distreta.

Com a resultat, pot sentir la necessitat de més privadesa. Les idees de dormitoris compartits per a habitacions petites són la solució ideal, ja siguis un estudiant que vol estudiar en pau o algú que vol crear una oficina a casa.

Aquí hi ha algunes raons més que ho empenyeran a preguntar-se: com dividir una habitació petita en dues? Millor privadesa i distribució d’espai. 

• Fa que la teva habitació sembli més gran
• Organitzar el desordre
• Fa que la teva habitació es vegi elegant
• Maximitza l'espai d'emmagatzematge

Cortines amb estil

Les cortines són una forma ràpida, fàcil i econòmica de cobrir i protegir certes parts de casa seva. Aquests separadors d'ambients són ideals per zonificar la vostra estació de treball des del vostre dormitori.

També podeu utilitzar-lo com a porta per amagar una àrea d'emmagatzematge. A més de servir al propòsit, les cortines també se sumen a l'estètica de la vostra habitació.

Els separadors de cortines independents i els separadors d'ambients amb barres de tensió són les dues millors opcions si us preocupa perforar o instal·lar barres de cortines.

Els separadors d'ambients brinden més privadesa i ofereixen els mateixos beneficis que les cortines d'extrem a extrem. No obstant això, els divisors independents brinden més flexibilitat ja que són portàtils. 

Cortines amb estil - Cortinas con estilo

Pantalles plegables

Un paravent és un dels separadors d'ambients més simples i fàcils per a espais petits. Són ideals per crear una zona d'autocura per descansar i relaxar-se. Aquestes pantalles estan disponibles en diverses textures, com ara fusta, lona, bambú, fibres naturals teixides, metall i pell sintètica.
També pots optar per paravents penjants si no vols un separador plegable. No ocupen espai al pis i es veuen extremadament a la moda.  

Pantalles plegables - Pantallas plegables

Panells de vidre

Els panells de vidre se sumen al glamour i l'elegància de casa seva. Estan de moda, i el tacte és inigualable.

Els marcs divideixen visualment els espais, mentre que el vidre serveix com a barrera de so. Les particions de vidre vénen en una gran varietat d'estils i colors. Per exemple, poden estar emmarcats o sense marc.

A més, el vidre en si està disponible en una varietat d'estils: opac, acrílic, esmerilat, pintat a la part posterior, etc.

També podeu personalitzar els panells de vidre perquè semblin finestres. Les portes corredisses de vidre són ideals per a la cuina per bloquejar el soroll i les olors.

També podeu triar estils de vidre polaritzat o vidre esmerilat per obstruir la vista i aconseguir una major privadesa. 

Panells de vidre - Paneles de vidrio

Prestatgeries o armaris

Els mobles oberts són una de les idees més senzilles per separar habitacions petites. Podeu utilitzar armaris o prestatgeries per crear diferents zones. Les prestatgeries obertes no tallen la llum ni fan que l'espai estigui tancat. Una llibreria pot ser una valuosa addició a la vostra habitació.

És ideal tant per a emmagatzematge com per a particions. A més, un gabinet obert és perfecte si voleu exhibir alguns artefactes o articles de decoració. De la mateixa manera, els prestatges apilats o les prestatgeries tancades són ideals per emmagatzemar coses addicionals.

Sempre pot personalitzar la prestatgeria afegint rodes a la base perquè sigui més portàtil. Tot i que les caixes són l'estil més freqüent, també podeu optar per prestatgeries flotants. 

Armarios separadores - Armaris separadors

Cortines parcials

Una cortina parcial és la vostra opció preferida si voleu una solució ràpida per separar el vostre espai. És un mètode modern i senzill per canviar l’aspecte de la seva sala d’estar sense limitar la vista de l’habitació. A més, aquestes cortines són fàcils d’instal·lar i no requereixen molt manteniment.

A diferència de les cortines de roba, les cortines parcials vénen en una varietat de materials. Pots triar entre infinites opcions com llistons de fusta, comptes, macramé i cordes.

Afegiu un toc de color i sensació a la vostra habitació. Per exemple, pots penjar una cortina de macramé per donar al teu espai una sensació de pulcritud. Immediatament afegeixen una certa sensació de calidesa a la seva habitació, fent-la més elegant. Mur vegetal
Una paret vegetal és una manera fantàstica de dividir una habitació i seccionar àrees.

Pots col·locar testos petits en una prestatgeria per crear una paret vegetal. Una prestatgeria serveix com a peça d'exhibició i les plantes se sumen a la bellesa. Les plantes d'interior també poden ajudar-lo a bregar amb l'estrès i augmentar-ne la productivitat.

Una altra idea per crear una partició de plantes d'interior és simplement disposar una fila de testos grans i cridaners. També pots cultivar plantes altes com el bambú, el palmell areca i la planta de cautxú en aquests testos. Aquestes idees de plantació són ideals per crear una partició mentre donen a la seva habitació una aparença estètica relaxada, natural i terrenal.
 

Cortinas parciales - Cortines Parcials

Encara tens preguntes?

Si encara et preguntes com dividir una habitació petita en dues, no et preocupis! Finestres Girona és aquí per ajudar-te. Incorporem les idees d'habitacions compartides més exemplars per a habitacions petites en dividir un espai habitable.

Hem estat al negoci des de 2001 i hem donat a innombrables llars un aspecte completament nou. La nostra capacitat per dividir el seu espai i, alhora, millorar el seu disseny no té paral·lel a la indústria. Comuniqui's amb nosaltres avui per dividir la seva habitació de manera única i creativa!
 

Contacte amb nosaltres

680 46 14 20
info@finestresgirona.com

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat