Tendències de disseny modern en finestres per a la llar 

Tendències de disseny modern en finestres per a la llar

Sabíeu que la tendència de disseny més candent en finestres per a la llar ha existit des de l'Edat Mitjana? Això pot semblar sorprenent, però aquells dies, molts marcs de finestres estaven fets de ferro, de manera que les finestres negres eren molt comuns. Avanç ràpidament fins al segle XXI i notarà que la popularitat de les finestres negres ha reviscut recentment. Aquesta tendència de disseny "modern" ara és a tot arreu.

Des de revistes d'arquitectura fins a llocs web de disseny i programes de televisió sobre reformes d'habitatges, les finestres amb marcs negres estan de moda i van arribar-hi. A Finestres Girona, hem adoptat aquest nou aspecte impressionant dels panells separadors interiors. Ambdues opcions demostren com es poden veure increïbles els marcs negres de les finestres a casa seva. 

 Tendències de disseny modern en finestres per a la llar

Finestres de PVC de vidre amb marc negre 

Les finestres de PVC està disponible amb l'exterior negre i el color del marc interior a joc, cosa que li brinda el millor en la tendència de les finestres negres. Els marcs negres són compatibles amb qualsevol disseny arquitectònic o decoració de la llar, cosa que converteix la sèrie DCK ZENDOW NEO en una de les nostres opcions més destacades de finestres i portes per a pati.

Però les finestres de PVC és més que elegant, també és una finestra dalt rendiment. Gràcies al seu material de Termofibra PVC, és molt fort, cosa que el fa popular per al seu ús en finestres extremadament grans, ja que pot suportar el pes addicional. També és durador i necessita poc manteniment amb el temps.

A més, es pot considerar resistent tant a la calor com al fred perquè els materials de fibra de vidre s'expandeixen i contrauen molt poc en temperatures extremes. Les finestres i portes per a pati de fibra de vidre són una excel·lent opció d'eficiència energètica per a qualsevol clima, ofereix moltes opcions que compleixen o superen els requisits d'ENERGY STAR®. 

Finestres de PVC amb marc negre 

El nostre DCK ZENDOW NEO també ofereix una opció de marc interior/exterior negre a joc. El negre que es fa servir dóna a la finestra un aspecte molt contemporani que s'accentua amb els seus marcs estrets. Aquest perfil proporciona una gran àrea de visualització, que es complementa amb les línies de visió uniformes.

I com que la majoria de les finestres de PVC que es fabriquen avui dia, té molts atributs d'eficiència energètica. Compta amb sistemes espaiadors, múltiples opcions de revestiment sota emissiu al vidre i farcits de gas entre els panells

Finestres de PVC amb marc negre

Tendències a les finestres de casa 

Tant se val on miris, les finestres amb marcs negres i les portes de pati són a tot arreu. I no és un misteri perquè s'han tornat tan populars: són elegants, contemporanis i combinen bé amb qualsevol estil o decoració. Si està pensant en obtenir finestres negres per a la renovació de casa, esperem que parli amb nosaltres per obtenir més informació. 

Acabat en massa

Color i perfil tot en un. Gràcies a l'addició de pigments d'alta resistència a la radiació solar, els sistemes de perfils de PVC per a finestres i portes Deceuninck estan disponibles en tres colors pigmentats en massa: Blanc, Beix i Gris.

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat