Les 4 principals tendències per a la llar per al 2022 

Les 4 principals tendències per a la llar per al 2022


A punt per començar amb alguns canvis emocionants per a la seva llar? Afortunadament per a vostè, ja hem fet el treball dur en fer la investigació i destil·lar-la fins a les quatre tendències de disseny d'habitatges més populars per al 2022. És hora d'inspirar-se! 

La natura porta l'exterior a l'interior 

Usar la natura al seu espai és una gran tendència de disseny i moltes persones ho estan aconseguint en inundar casa seva amb plantes. Des de ficus fins a falgueres o fins i tot el palmell de bambú, cada vegada apareixen més plantes verdes en la decoració de la llar. Aquestes plantes no només porten la natura al seu espai, sinó que també tenen altres beneficis. La investigació ha trobat que les plantes dʻinterior ajuden a reduir lʻestrès i fins i tot poden alleujar la fatiga, entre altres avantatges.

Aquesta tendència de decorar el seu espai amb plantes d'interior està lligada a un concepte modern de mitjan segle de "portar l'exterior cap endins", i hi ha més d'una manera d'aconseguir-ho. Si no voleu afegir plantes, pot adoptar aquesta tendència de disseny de la llar afegint una porta corredissa de vidre.

Si voleu tenir un gran impacte, considereu la porta de pati més gran disponible: una paret de vidre mòbil. Contacti amb nosaltres per veure propostes. Aquestes portes poden ser una forma meravellosa de portar la natura al vostre espai, ja que ofereixen una vista espectacular del món exterior.

Però no necessita una porta corredissa de vidre extremadament gran per portar realment una sensació de naturalesa a casa: una porta corredissa de vidre estàndard funcionarà bé. Una porta corredissa de vidre típica mesura aproximadament 2 metres d'alçada per 1,8 metres d'amplada, i fins i tot pot considerar afegir finestres laterals per ampliar-ne encara més la vista i augmentar la ventilació. 

Afegiu llum natural amb finestres grans

Les finestres expansives són una altra tendència popular a la llar que notarà a tot el país. Són meravellosos per portar llum natural a casa i ajudar-lo a gaudir de belles vistes de la natura, igual que les portes del seu pati.

Els arquitectes i constructors consideren lús de finestres grans per realçar el disseny duna casa. I ara els estudis mostren que pot ser un gran avantatge per al propietari. Una abundància de llum natural pot millorar l‟estat d‟ànim i la salut mental dels ocupants. De fet, un estudi a Suïssa va trobar que les persones que treballaven amb llum natural eren més productives que les que feien servir llum artificial.

L'altre avantatge de les finestres més grans és que li brinden un camp visual més gran. La sèrie de Deceuninck són un gran exemple destil de finestra contemporani amb colors moderns com el negre. Aquesta pot ser una gran solució per a aquells amb belles vistes i un estil modern. 

Afegiu llum natural amb finestres grans

Utilitzeu colors neutres a tota la casa

Sempre hi ha molt d'enrenou al voltant dels nous colors de l'any, i aquest any no n'és una excepció. Els neutrals són atractius i per neutral ens referim a colors bàsics com el blanc, el marró, el torrat, el negre i el bronze.

Des de taules i cadires de fusta fins a pisos i gabinets, fins i tot peces decoratives decoratives, els neutrals van arribar per quedar-s'hi. Els colors com el bronze, el marró i el negre també s'han tornat cada cop més comuns als acabats dels marcs de les finestres, on ja s'han presentat el blanc i el torrat.

Els tons neutres poden ser calmants, relaxants i reconfortants. El toc perfecte a la decoració de la llar. Penseu en formes d'usar textures de pedra, granit, marbre i fusta en una varietat de formes a tota la casa per aconseguir una aparença cohesiva.

No oblideu els marcs de les finestres quan pensi en la decoració de casa seva. Podrien ser el toc final que ho uneix tot. Oferim diferents colors exteriors amb interior blanc o del mateix color . Impressionant!

Afegir espai amb unitats d'habitatge alternatives 

Si esteu buscant més espai però el voleu separat de la casa, considereu "unitats d'habitatge alternatives". Això descriu una casa petita que normalment s'erigeix ​​al pati del darrere de la seva propietat existent.

Si ha estat considerant crear una oficina a casa separada amb una caminada ràpida per la seva gespa com a mitjà de transport, llavors sí! Les "unitats d'habitatge alternatives" també són excel·lents si els pares grans necessiten mudar-se, però encara desitgen la seva independència, o si voleu una casa d'hostes separada.

Assegureu-vos investigar les lleis de zonificació al seu veïnat abans de començar i consideri totes les comoditats que gaudirà quan obtingui una cotització per al projecte: línies daigua, clavegueram, electricitat, Internet dalta velocitat, cuineta, ja es va fer una idea. Aquest espai pot ser tan grandiós o simple com vulgui, només tingui clars els seus objectius des del principi. 

Afegir espai amb unitats d'habitatge alternatives

Acabat en massa

Color i perfil tot en un. Gràcies a l'addició de pigments d'alta resistència a la radiació solar, els sistemes de perfils de PVC per a finestres i portes Deceuninck estan disponibles en tres colors pigmentats en massa: Blanc, Beix i Gris.

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat