Colors i acabats intemporals per a PVC

colores_acabados_ventanas


Amb més de 45 colors disponibles agrupats en 5 famílies d'acabat, Deceuninck us ofereix la més àmplia gamma de solucions estètiques per reflectir el seu estil amb colors inspirats en la natura per adaptar-se a la perfecció a les necessitats de la façana, tant per l'exterior com per dins.

I una llarga vida amb tan sols un mínim manteniment. 

Omniral - El color integral de la finestra

La innovadora tecnologia Omniral, desenvolupada per Deceuninck, us ofereix el color integral a la finestra. Totes les seves cares vistes tindran el color que trieu.

Ja no haurà de triar entre estètica o prestacions. Amb les noves finestres fabricades amb els sistemes de perfils Deceuninck amb acabat Omniral gaudireu d'un elevat aïllament tèrmic i acústic juntament amb l'estètica que trieu. 

Acabat en fusta

La naturalesa amb un mínim manteniment. L'agradable tacte i la bellesa de la fusta s'aconsegueixen per la unió íntima d'un foli especialment dissenyat per resistir la radiació solar i l'acció mediambiental, garantint una vida útil molt llarga i l'estabilitat del color al pas dels anys amb només un mínim. manteniment: aigua i sabó.

Acabat metal·litzat

Especialment adaptat per a la renovació. Si voleu renovar les velles finestres mantenint l'estètica de la façana, Deceuninck us ofereix tres colors metal·litzats que s'adapten perfectament. Igual que amb els acabats fusta, el foli especialment dissenyat per resistir la radiació solar i l'acció mediambiental, garantint una vida útil molt llarga i l'estabilitat del color al pas dels anys amb només un mínim manteniment: aigua i sabó.

Acabat llis

La lluminositat dels colors. Gaudiu de la vivesa dels colors amb un tacte i una estètica similar al de la fusta pintada, però sense haver de polir o pintar una vegada i una altra. Només aigua i sabó per mantenir-los com el primer dia. Igual que amb els acabats de fusta, el foli especialment dissenyat per resistir la radiació solar i l'acció mediambiental, garantint una vida útil molt llarga i l'estabilitat del color al pas dels anys.

Acabat en massa

Color i perfil tot en un. Gràcies a l'addició de pigments d'alta resistència a la radiació solar, els sistemes de perfils de PVC per a finestres i portes Deceuninck estan disponibles en tres colors pigmentats en massa: Blanc, Beix i Gris.

Omniral – Color integral 

El futur és ara. La gamma de colors Omniral desenvolupada per Deceuninck permet una nova generació de finestres i portes amb un acabat de color integral sublim. Gaudiu del color de la finestra fins i tot quan està oberta.

No us preocupeu per l'estètica de la façana. Podeu triar entre un acabat monocolor o seleccionar un dels 32 acabats bicolor (exterior/interior) per evitar problemes amb els seus veïns alhora que harmonitzar-ne la decoració interior.
I tot això sense renunciar a les altes prestacions dels sistemes de finestres i portes Deceuninck, conjugant l'estètica, l'estalvi energètic i el confort acústic de casa seva.

Les laques Omniral són 100% reciclables i respectuoses del medi ambient i gràcies als seus pigments freds redueixen l'acumulació de calor a l'interior del perfil fins a 15ºC 

color-integral-omniral-big
omniral-slide2

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat