Calaix persiana monobloc

Calaix persiana monobloc

La persiana monoblock és un tipus de colló persiana fabricada a partir d´una única peça. Les persianes monobloc poden fabricar-se amb materials senzills i econòmics, cosa que les fa més barates i respectuoses amb el medi ambient que els sistemes de persianes tradicionals.
A més, la producció en sèrie de persianes monoblock pot reduir la quantitat de materials utilitzats en la construcció, cosa que pot ajudar a reduir els residus i les emissions.

A més d'aquests beneficis, les persianes monobloc també poden oferir avantatges addicionals a causa del mètode de construcció. Per exemple, les persianes monoblock solen ser més duradores que els sistemes tradicionals, cosa que pot ajudar a protegir els equips ia estalviar en costos de manteniment al llarg del temps.

Les persianes monoblock per a les finestres són la manera més eficaç i econòmica de protegir els espais interiors de l'excés de condensació i pols.

La col·lecció de Persianes Finestra Monoblock ofereix una àmplia gamma de mides i acabats per adaptar-se a les necessitats de qualsevol llar. És adequat per a tots els usos, o si preferiu un hivernacle sense finestres, una mica d'il·luminació i una petita zona d'estar o jardí.
Totes les col·leccions de Persiana s'integren perfectament al context arquitectònic de l'edifici, oferint una experiència arquitectònica agradable inscrita en el disseny.

A més de les excel·lents prestacions econòmiques de la gamma, la marca Persiana garanteix materials d'alta qualitat i colors certificats, aportant un toc de bon gust a la nova mobilitat per als que volen el màxim confort i efectes estètics. 

Els monoblocks són un tipus de persiana que té una sola o diverses persianes. Tot i que els monoblocks ofereixen alguns avantatges, també poden tenir alguns inconvenients.

Per exemple, els monoblocs tendeixen a ser més cars que altres estils de persianes i poden enfosquir més el contingut dins de la unitat que altres estils.

A més, els monoblocks poden ser difícils dobrir i tancar perquè estan fets amb una sola peça de material. Però, si està buscant un estil de persiana elegant, modern i robust, aleshores pot valdre la pena considerar un monoblock.
No obstant això, abans d'invertir en un monobloc, assegureu-vos d'investigar i comparar preus per trobar el que s'adapti millor a les seves necessitats. 

Contacti amb nosaltres per a assessorament i pressupost. 

Canviar corretja de persiana en finestra monoblock 

Canviar la corretja de la persiana a la finestra monobloc és una tasca que pot ser una mica intimidant i una mica frustrant si no ho ha fet abans. En realitat, però, és un procés senzill que pot ser realitzat fàcilment per algú que tingui una mica de coneixement mecànic.

La primera cosa que necessitareu fer és treure la diapositiva del silnul de la finestra. Per això, només cal lliscar cap enrere fins que encaixi al seu lloc. A continuació, haurà de retirar els cargols que subjecten el mecanisme de la persiana. Un cop retirats, podrà substituir la corretja de la persiana. Per a això, gireu el cargol fins que la corretja es deixi anar del motor i després llisqui fora de la corriola. Quan la nova corretja de la persiana estigui al seu lloc, simplement inverteixi els passos i estarà de nou en marxa.

Canviar la corretja de persiana de la finestra monobloc és un procés força senzill. Si la vostra finestra és d'un sol full, el millor és canviar la corretja de persiana sola.

Si la vostra finestra és de dos fulls, haureu de portar-la a un servei professional de finestres. Aquest procés consta de diversos passos, però no és gaire difícil si es disposa de les eines i les instruccions adequades.

El primer pas és retirar el panell lateral inferior i tancar la finestra. A continuació, haureu de retirar la coberta de la frontissa inferior lliscant cap a l'esquerra i picant-la amb un martell o un petit tornavís Phillips.

Després, haurà de desconnectar el moll de tensió de les teules de la persiana. Per fer-ho, gireu suaument en sentit contrari a les agulles del rellotge.

A continuació, haurà de retirar les teules de la persiana de les varetes dels grillons i després retirar la vareta de la persiana del mecà de la persiana.

Finalment, haurà de retirar la vareta de la persiana de la pròpia porta de la persiana.

Un cop completats aquests passos, podeu instal·lar la nova corretja de persiana i ajustar la tensió en conseqüència.

Amb una mica de paciència i algunes eines útils, podeu realitzar aquestes senzilles reparacions vostè mateix i estalviar diners en el procés. 

Canviar corretja de persiana en finestra monoblock

Obrir caixa persiana monoblock 

Si teniu problemes per obrir la seva persiana monoblock, hi ha alguns mètodes diferents que pot provar. El primer és utilitzar una eina com un cisell o una espàtula.

Aquestes eines poden ajudar a aixecar la tapa de la persiana, permetent accedir a les frontisses del seu interior. No obstant això, si no podeu obrir la tapa amb una eina d'aquest tipus, és possible que hi hagi restes cristal·litzades a les frontisses que impedeixin que es moguin lliurement.

En aquest cas, és possible que hagi de fer una neteja professional de les frontisses abans que la seva persiana es pugui obrir de nou. 

Obrir caixa persiana monoblock

Calaix persiana monoblock aïllat

Les caixes de persiana monoblock aïllats són una excel·lent manera de millorar l'eficiència energètica i tèrmica de casa seva. Aquests dispositius proporcionen un aïllament eficaç contra les inclemències del temps i el vent, i també ajuden a controlar el soroll i la calor dins de casa.

Hi ha una gran varietat de caixes de persiana al mercat, per la qual cosa és important triar el model adequat per a les seves necessitats.
Alguns estan dissenyats per ajudar a reduir la pèrdua de calor, mentre que altres se centren a l'eficiència energètica.

Alguns també proporcionen una protecció addicional contra els danys causats per les dures condicions meteorològiques.
Tant si esteu interessats a millorar la vostra eficiència energètica com si només busqueu una protecció addicional, un calaix de persiana és una bona manera d'aconseguir-ho. 

Persiana monoblock pvc 

La persiana monobloc de pvc és ideal per a aplicacions on l'estanqueïtat a la llum i la seguretat són fonamentals.
El disseny durador, hermètic ia prova de pols impedeix l'accés no autoritzat, i el mecanisme flexible de segellat amb juntes garanteix un tancament hermètic.

La persiana monoblock de pvc està disponible en moltes mides estàndard, cosa que permet una fàcil integració amb la majoria dels sistemes de portes existents.

A més, la línia de productes inclou sistemes de persianes d'acció ràpida per a aquells que busquen més seguretat. Sigui quina sigui la necessitat, les persianes monobloc de pvc són una excel·lent opció per als que busquen un alt rendiment i fiabilitat. 

Persiana Monoblock Alumini Sistema 2000 

El sistema de persianes monoblock dalumini 2000 sutilitza per seguir amb rapidesa i precisió objectes en una superfície en moviment. Aquest sistema monobloc de persianes dalumini utilitza components de sistema imbricats per reduir el temps de preparació, reduir el cost i proporcionar un rendiment superior.

El sistema consta duna caixa externa dalumini perfilat i una persiana enrotllable que encaixa dins la caixa.

Les dimensions de la caixa i de la persiana estan optimitzades per oferir el millor rendiment possible per a una aplicació determinada.
El sistema es pot personalitzar per adaptar-se a una gran varietat de requisits d'aplicació, des d'aplicacions de baix cost fins a aplicacions d'alt rendiment que requereixen un seguiment ràpid i precís dels objectes en moviment.

Creiem que aquest sistema de persiana enrotllable monobloc dalumini és un salt revolucionari en les tecnologies de mecanitzat i fabricació. 

Persiana Monoblock Alumini Sistema 2000

Persiana Monoblock pvc 3 cares 

Persiana monobloc de PVC 3 cares. La persiana de pvc monobloc 3 cares és un tipus de tecnologia de tancament de finestres que utilitza un sistema de blocs de fibra de polipropilè (FPP) per ajudar a laminar el seu interior i garantir un aïllament acústic més gran.

Això permet utilitzar aquest tipus de finestres en entorns sense gran ventilació, com ara les cabines dels avions, les oficines i les llars, evitant així les condicions de les files i els possibles temporals de vent.

El codi 3 cares augmenta el confort tèrmic, amb lentrada daire calent o fred.

A més, el codi 3 cares es pot utilitzar en zones càlides, per exemple a la costa o en llocs alternatius on l'aire fred facilita la ventilació.

El preu de la persiana monobloc de PVC 3 cares varia segons el sistema utilitzat i la classe d'aïllament desitjada.

No obstant això, els comptes individuals d'aquestes finestres han mostrat resultats força satisfactoris i han oferit un menor influx de condonació i més seguretat respecte a l'ús de metodologies de tancament menys eficients.

El calaix monoblock de PVC 3 cares queda enrasat amb la finestra a l'interior. 

Persiana Monoblock pvc 3 cares

Persiana Monoblock pvc 4 cares  

La persiana monoblock de pvc 4 cares és una gran manera de millorar laspecte de casa o oficina. Aquestes persianes estan fetes duna sola peça de pvc, per la qual cosa són resistents i duradores.

També es poden personalitzar per adaptar-se a les vostres necessitats exactes, des de la mida fins al color.

Algunes persones trien els porticons monobloc pel seu valor estètic, mentre que altres els utilitzen amb fins funcionals, com la protecció de les finestres contra les inclemències del temps.

Sigui quina sigui la raó per la qual trieu aquestes persianes, pot estar segur que us serviran durant molts anys. Així que esculli avui mateix la persiana monoblock de pvc 4 cares i comenci a gaudir dels seus avantatges des del primer moment.

La caixa de monoblock de pvc 4 cares sobresurt a linterior. 

Persiana Monoblock pvc 4 cares

Finestres d'alumini amb persianes monoblock 

Les finestres dalumini amb persianes monoblock són algunes de les opcions més avançades i eficients energèticament del mercat actual. No sols proporcionen un aïllament i una visibilitat superiors, sinó que també són capaços de suportar condicions climàtiques extremes amb un manteniment mínim o nul.

A més, les finestres d'alumini amb persianes monoblock són capaces de suportar els impactes de les plagues i les deixalles amb poques o cap reparació.

Com a resultat, les finestres dalumini amb persianes monobloc ofereixen als propietaris molts avantatges en comparació amb les finestres tradicionals.

De fet, cada cop són més els propietaris que aprofiten aquestes opcions de qualitat i rendibles per augmentar l'eficiència energètica general de casa seva i reduir la seva empremta de carboni.

Així que, si està buscant lúltim en tecnologies avançades, no busqui més que les finestres dalumini amb persianes monobloc. 

Aïllament per a caixa de persiana tipus monoblock 

Les caixes de persiana de tipus monoblock per a les finestres de pvc o alumini són un tipus de contenidor tancat que es fa servir per aïllar les inclemències del temps de l'exterior.

Aquestes caixes solen estar fetes d'una sola peça de material i estan construïdes de manera que proporcionen la màxima protecció i seguretat per al contingut.

Tot i això, per proporcionar un aïllament òptim, aquestes caixes no solen optar per l'ús de materials aïllants tan voluminosos com ho serien, per exemple, una manta o una làmina de cartró.

En el seu lloc, solen optar per materials relativament lleugers, com l'escuma o el cotó, que estan dissenyats per proporcionar nivells mínims d'aïllament sense deixar de ser prou lleugers per ser fàcilment manejats.

Per millorar encara més la seguretat i leficiència, és important que els usuaris daquestes caixes considerin la possibilitat dafegir aïllament a les seves estructures existents mitjançant lús de rodons descuma més gruixuts o insercions de cotó millor aïllades.

Amb aquesta mesura afegida, els usuaris podran maximitzar el nivell d'aïllament que ofereixen les caixes de persiana de tipus monobloc i, alhora, protegir-se del fred o de la calor dins de la llar de la millor manera.

Per tant, simplement optant per mètodes d'aïllament més eficaços quan sigui necessari, els usuaris de les caixes de persiana de tipus monobloc poden millorar encara més els seus ja extraordinaris nivells de protecció i comoditat sense haver de comprometre l'eficàcia funcional de la seva estructura general de cap manera. 

Aïllament per a caixa de persiana tipus monoblock

Balconeres d'alumini sistema monoblock i persiana incorporada

Els balcons monoblock dalumini amb sistema de persianes incorporat són una forma estupenda de crear un espai estèticament agradable que sigui alhora funcional i versàtil. Aquests balcons solen comptar amb una única llosa de metall que serveix tant d'unitat independent com de connector a una habitació o passadís adjacent.

L'alumini pot estar galvanitzat si voleu afegir un extra de durabilitat, o pot deixar-se sense recobrir, proporcionant un perfil elegant i polit que complementa qualsevol estil de llar.

Al balcó amb sistema de persianes incorporades proporciona més comoditat, ja que permet als propietaris mantenir un nivell uniforme de privadesa d'una habitació a una altra.

Si vostè està buscant un mitjà simple i rendible de protecció contra els intrusos o una millora elegant al seu espai interior en general, el balcó monobloc dalumini amb sistema de persiana incorporada és una gran opció per a qualsevol persona que busqui solucions despai versàtils i amb estil. 

Caixa persiana enrasada monoblock 

La persiana monoblock enrasada aporta un nou aspecte. Aquest disseny és perfecte per a espais moderns en què la funció preval sobre la forma.

El monobloc està fabricat amb PVC i alumini d'alta qualitat, fet que fa que aquesta caixa sigui alhora funcional i bonica. Les cantonades corbades i el perfil prim contribueixen que aquesta caixa no ocupi gaire espai, alhora que proporciona un alt nivell de protecció.

Si voleu un simple monobloc amb fins estètics per a una major protecció, aquesta és una opció ideal per a les finestres. 

Persiana monoblock acústic 

La persiana monoblock acústic és un calaix de persiana que utilitza un únic material per tancar tant l'espai com l'aïllament acústic.
La persiana acústica monoblock pot estar feta de qualsevol material que sigui prou flexible i transparent per permetre el flux d'aire entre els espais interiors.

Sovint es pot aconseguir un ajustament a mida amb aquest tipus de caixa si cal que sigui un ajustament particularment apretat.

Tot i això, en utilitzar un sol material en la seva construcció, aquest tipus de persiana no és tan eficient tèrmicament com altres.

També és més porosa que altres opcions d'aïllament acústic, cosa que pot provocar majors nivells de fuga de so en determinades condicions.

En general, la persiana monobloc acústica és una forma eficaç de proporcionar aïllament tèrmic i acústic per a casa seva. 

Calaix monoblock persiana d'alumini injectat 

El calaix de la persiana monobloc és un tipus de persiana que està fet duna sola peça de metall. Això fa que la persiana sigui més duradora i resistent al desgast.

Les persianes monobloc són ideals per a les zones on s'espera un ús intensiu, com a oficines i escoles. A més, les persianes monobloc són més econòmiques que altres tipus de persianes.

També és fàcil instal·lar persianes monobloc en edificis existents. Tot i això, les persianes monobloc tenen un gran inconvenient: no tenen peces mòbils, cosa que les fa més susceptibles de patir danys. Si una peça de metall està sotmesa a massa tensió, es podria trencar i causar alguns problemes greus.

Per acabar, les persianes monobloc no són tan personalitzables com altres tipus de persianes. Això pot dificultar la personalització de característiques específiques de les persianes, com la longitud de les barres de metall o la mida de les obertures.

En definitiva, les persianes monobloc tenen el seu lloc al món de les persianes, però no s'adapten a totes les necessitats. 

Calaix monoblock persiana d'alumini injectat

Calaixos de persianes tipus monoblock amb accionament 

Els calaixos de persiana monobloc són molt populars en aplicacions comercials i residencials, no només perquè són funcionals i ajuden a protegir les pertinences, sinó també perquè proporcionen un aspecte sofisticat.

Aquests tipus de calaixos de persiana van des de models bàsics fins a altres de més sofisticats que inclouen característiques com el funcionament d'un cabrestant.

Això permet als usuaris obrir i tancar els seus calaixos utilitzant un únic comandament, cosa que fa que sigui senzill i còmode accedir a les seves pertinences sense importar on es trobin. A més, els calaixos de persiana monobloc solen tenir altres característiques atractives, com zones d'emmagatzematge ocultes o propietats antimicrobianes segellades per mantenir els articles nets i frescos.

En general, aquests tipus de calaixos de persiana són una excel·lent opció per a qualsevol espai que necessiti una protecció d'alt rendiment i una accessibilitat còmoda. Amb els calaixos de persiana monobloc del mercat, segur que hi ha alguna cosa que sajusta a les seves necessitats. 

Persianes monoblocks motoritzats

Les persianes motoritzades són una excel·lent manera d'augmentar la privadesa i la seguretat a casa o negoci. Aquestes persianes es mouen automàticament en funció de la posició del sol, cosa que els permet bloquejar totalment la llum solar directa quan ho necessita i deixar entrar una llum suau i filtrada quan el sol s'ha desplaçat darrere dels núvols.

Les persianes monoblock motoritzades són una alternativa popular a les persianes enrotllables tradicionals, ja que ofereixen molts dels mateixos avantatges sense requerir cap instal·lació per part seva.

Aquestes persianes també es poden personalitzar per adaptar-se a les seves necessitats ia les seves preferències d'estil, cosa que les converteix en una opció ideal per a qualsevol que busqui augmentar tant la privadesa com la seguretat a casa o negoci. 

Persianes monoblocks motoritzats

© Copyright 2022 Finestres Girona- Tots els drets reservats
Instal·lacions Finestres Girona - GRUP SEIAD - CIF: E72580863 
680 46 14 20 - Mossèn Pere Campolier 27, 17833, Fontcoberta
Avís Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat